@veronika1603 moja oni vedia ze sme sa snazili o babo a uz mali sproste pripomienky ked som im povedala ze ked otehotniem nebudem sa v sklade natahovat s vecami a uz ma vysmiali ze som padavka a neviem co oni su uplne primitivne. ja mam napriklad na starosti drogeriu a sladkosti a ked mi pride kamion drogerie a v jednej krabici je 6 avivazi po 2kg to je 12kg spolu a neviem podla mna je to velmi tazke ked mi takych krabic pride viac a cele baly toaletakov hadzat na kopu do vysky fakt dnes som bola uplne k.o az mi do placu bolo preco to vlastne robim .....dufam ze to tie dva tyzdne este zvladnem budem sa flakat nech sa aj na hlavu postavia
@malinka2020 ja tiez pracujem v obchode ale pri pokladniach.nie uplne za kasou ale beham hore dole storno a mame toho az az niekedy sa ani najest nemame kedy.viem ake palety maju na drogerii to je hroza.pomaličky su rob a kasli na nich
@veronika1603 my zeny v potravinach sme otrokyne ja to hovorim davno je to praca ktoru nam nikto neuzna pokial to sam nevyskusa ... dakujem moja za podporu aj tak v maji mi konci zmluva a nehodlam si ju predlzovat takze uz mi to tam moze byt jedno ... uz sa len modlim aby vsetko dobre dopadlo a o dva tyzdne sa dozviem tu najkrajsiu spravu 🙂
@malinka2020 tak tak mysli na seba..a na malicke.nic nieje dôležitejšie ako aby to dobre dopadlo..drzim palce pa
@veronika1603 druhu pochybujem to nemá on to dáva za vinu mne že vzťah sa zrútil no popravde s takým aký je on by asi žiadna žena nezostala preto asi bol aj je slobodný a už dve ho predomnou opustili to ta jeho povaha nevidí sám na seba ale iba na druhých všetko by chcel zadarmo je mi z neho zle
takže moja skúsenosť, už nikdy nepiť ajurvedskú kávu a nejesť žiadne blbé prípravky 😉 už som sa poučila nadobro. cyklus, ktorý bol presný ako hodinky tak teraz pekne 32DC a ms nikde, hcg v krvi negatívne a tehu testy taktiež. takže celé mi to len rozhádzalo cyklus. bože či som blbá 🙄 🙄 že sa nepoučím, teraz si môžem v klude poplakať a dať si vínko k obedu a modliť sa aby prišla 🙄
@kakatulik ale nie mala som len mimi star ale to len jedno balenie. to len konšatujem okrem čistej kys. listovej už nejem nič. no a ešte v januári som dobrala posledný infolic. takže som len konštatovala, že už nič ani alchemilka, ani inofolik, či femibion nič len kľud, pokoj a všetko bude ok. 😀 😀
@veronika1603 V obchode je najhorsia robota...lebo je to robota s ľudmi:-/Ja ked som sa dozvedela ze som tehu som skoncila PN a to som nemusela ani storna davat(viem o com hovoris) 🙂
@sandriika Ja tam nič nevidím
Ahojte baby, musím sa pochváliť, nám sa konečne zadarilo, môžem byť asi v 7tt. 🙂
Ahojte baby. Myslite, ze priznakom tehu moze byt aj pocit prechladnutia a teplota okolo 37,2? Do MS mam tri dni. Je to moj prvy cyklus po vysadeni HAK. Brala som ju necele styri roky.
@butterfly333 ahoj mojko.potrebujem radu.vcera som bola s kamoskami oslavovat tie narodky,pila som alkohol boli sme tancovat do rana..zaspala som okolo 4hod a merala bt az o 9:30 bola 37,0.niekde som citala ze co hodina to 0,1 hore.mam si zaznacit teda 36,5.??alebo tento jeden den teplotu nezapisem?
@veronika1603 no neviem presne ale alkohol vraj može ovplivnit bt takže neviem

@malinka2020 a mozno keby tym starym tetkam povies co sa deje ze sa bojis a tak tak by ta aspon nenechali natahovat s krabicami.na tazke veci si ozaj troska davaj pozor.nic neni teraz prednejsie