@kvetinka18 Áno môže, ale aj nemusí 😉. Museli by sme mať viac info. Akú máš BT normálne počas cyklu a po ovu, kedy bola ovu, ktorý DC si atď 🙂.
baby ked vám robila Hp aka je spravna hodnota progesteronu?ja tam mám 4,50! aj s výkričníkom a sesrtička vravela že je to ok, no prečo ten ! a robili vám AMh?? či ako sa to piše
@butterfly333 ono zalezi v ktorej faze cyklu ti ho robili? mne robili hp,tiez mi povedala sestricka,ze to mam v poriadku,ale ja som sa nepytala,ake mam hodnoty,ale v pondelok si pojdem dat predpisat clostil,tak sa jej opytam...mne ho robili 2DC tak tam by mali byt nizsie hodoty
amh mi tusim robili vo ferticent,tebe ho nerobili?
@denidi mne Hp robili na 3Dc a to amh neviem či mi robili brali mi krv na tej vstupnej aj tebe na vstupnej brali krv?
@butterfly333 ano brali mi krv na amh,chlamidie a este par veci spominal,len uz neviem,co to bolo,vysledky boli v poriadku a ja som si myslela,ze mi ich prefoti,ale potom som zabudla
Ja neviem, zienky tri dni mi meska a dnes zase negativny test
tak poslušne hlásim dnes sa ms rozhodla ma navštíviť. 😀 😀 takže relax na záhredke a večer teplý kúpeľ a pohár vareného vínka zabral naplno 😀 😀 . takže tento mesiac pekne s čistým štitom, žiaden stres a panika a hlavne žiadne pochybná káva 😀 😀 radšej pekne alchemilka, grepový džús, kys. listová a hlavne nejaká pekná romantika 😀 😀 bud. mesiac máme výročie svadby, tak idem si užívať krásne počasie. 😀 😀 😀 prajem aj vám babenky krásnu slnečnú nedeľu a veľa pozitívnych myšlienok, veľa sily a hlavne úspešné snaženie.
Tak dnes 12DPO ,termín mrchy a teplota vyskocila na 36,91 🙂
ahojte babiny dnes rano no nie uplne rano som si robila test nakolko mi meskaju dni nejakych 20 dni no nvm presne kolko nakolko moj cyklus je na prd 😀 😀 my na teste vysla druha ciarka slabucka taky duch ale ked som si robila test pred tyzdnom ci dvoma bol negativny tak nvm asi bude zlyy
@drobcek2510 no ukáž nám testík
mam na prd fotak nieje to vydno je to slabucke a mozno to ukazalo lebo som to na prd ocikala
Baby mám len otazku keby mám nepriechodne vaječníky bola by ovu normálne?to ma len napadlo rozmýšlem prečo sa nedarí či ist na laparo,mm nechce aby som šla sa bojí o mna.
@drobcek2510 škodá no aj tak by si mohla aj ked máš fotak na prd. 😀
skusim poslat ked dojde chlap nech to odfoti mobilom mohlo by to lepsie ukazat a mozno ukazal preto ze som o zle myslim tym vysoko ocikala
@butterfly333 jasne, ovulovat mozes, vajicko sa uvolni, ale vajcovod ho nepusti do maternice
Ahojte, snad mi niektora poradi...
je mozne ze ak som tesne pred diagnostickou laparkou otehotnela ze sa to mohlo udrzat? ovulku som mala 4 dni pre zakrokom a dnes som 19 dpo a iba slabulinko spinim asi 4 den ale mam bolesti takmer ako pri mrche. ja sa aj tak inak citim, nechcem si nahovarat ale ved zazraky sa deju vsak? 🙂
@butterfly333 jasne ze ovu nastane.suhlasim s @senselinka ved ppckaj este teda dva cykly a potom sa rozhodni...vies aj ja teraz cakam ci ovu prebieha dufam ze mi to bt ukaze ked nie musim ist na lieky a nakoniec na laparo ale az to v pripade ze vsetko bude ok..aj mm spermio a tak..uz nic ine to byt nemoze..
@butterfly333 inak ja by som s laparkou nevahala, nie je to nic hrozne... Za 20 rokov, co si ju predtym absolvovala, sa s vajcovodmi mohlo vselico stat, vzniknut rozne zrasty... Takto ti to pozru a budes mat dusu na mieste
@darka252 ak si mala ovulku pred laparkou,jasne,ze si mohla otehotniet,ale co viem,obycaje robia laparku po ms,aby bola istota,ze si neni tehu. Neviem povedat,ci by sa tam koli laparke mohlo s pripadnym tehotenstvm nieco stat,ale kazdopadne skus urobit tehu test,ak si 19dpo,uz by muselo byt na teste vidiet,ci si tehu
@denidi ja som mala laparku robenu v strede cyklu lebo u mna je obcas tazko naplanovat presne kedy mam mrchu lieta mi to 4 dni hore dole. a ked som mala prvy termin tak meskala, nestihla skoncit a termin sa musel presunut a lekar uz nevedel co so mnou tak povedal ze to spravi aj v strede a mal volny termin tak som sla. Toho som sa obavala ze co ak budem tehu a tak.... mala som posledne mesiace velke problemy so spankom, zaspat som vedela az o 2hej rano a teraz uz o deviatej spim, prsia ma bolia, su vacsie a zviditelnili sa mi na nich zilky viac ako inokedy, zacala som spinit v potencionalny den mrchy, podbrusko a krize ma bolia akoby som mala uz uz dostat mrchu alebo akoby prave dorazila a ledva spinim .... testvala som pred dvoma dnami a nic. asi idem skusit teraz 😉
@senselinka Dakujem baby ved preto sa pýtam a čakat nebudem tak zajtra ozaj volam gyn a spýtam sa
@veronika1603 predsa sme obaja vporiadku a nedarí sa nám tak nemám čo vahat.ani na čo čakat uvidím ako dlho to bude trvat kým to všetko vybavím .

@veronika1603 radsej nezapisuj.To je blbost s tymi 0,1.Ja som si to skusala raz merat normalne tak okolo pol siestej ako obvykle,zaspala som a potom o pol deviatej a bola vyssia iba asi o 0,15.Jeden krat nezapisuj a basta.