@veronika1603 aj si si robila ovu test?aj ja som zacala testovat,ale vobec sa v tom nevyznam
@denidi
@tinka881 ja som si v nastaveniach pri tom grafe zadala ze aby mi ukazal ovu podla merani BT a vyznacilo mi to tam ze plodne obdobie az dnes ked teplota troska stupla.no som z toho jelen.ovu testy som robievala a na 15-16dc este rano bol pozitivny ale uz od januara netestujem ovu..tinka ved klasika ked je ciarka rovnaka alebo silnejsia nez kontrolna tak ovu prebehne do 48hodin.
@veronika1603 ono sa moze stat,ze este zajtra klesne bt a toto bolblen jedodnovy vzostup,aj to sa moze stat,vsetko zalezi od dalsich teplot,niekedy je to napinave 🙂 no a nevyhoda tohto je,ze to,ze ovulka prebehla,uvidis az ked uz je po nej,zato je dobre robit ovu testiky
@denidi no a ked to vyznacil ten graf dobre ze 16ovu jak myslim ja tak sex bol len raz 15vecer.potom az 19.3.nechcela som to silit reku budeme tak striedmo neprehanat to.mavam 28-30dnove cykly a minuly mesiac bol 35dňový.tak som cakala ovu neskor az po 20dc.dnes som tusim 18dc..ale ako sa hovori hlien aj bolesti boli.aj krcok je vysoko.no uvidim ako bude dalej teplota.dakujem baby
@denidi a 16.3 klesla z36,4 na 36,2 a potom stupla na 36,5 tri dni tak isto a dnes 36,6.tak uz budem sledovat ci este klesne alebo nie.
@veronika1603 v ovu testoch sa vyznam,to som myslela na meranie BT🙂10dc som mala folik 17mm a na 17dc som mala pozitivny ovu test. Tak sa necham prekvapit,ale mam pocit,ze ovu neprebehla,lebo som nemala hlien ani bolesti.Beriem prvy mesiac clostil.Predtym som citili pocas ovu krce aj hlien a teraz nic☹
@tinka881 ked si mala 10dc taky folikul tak ovu pozittiv 17dc sa mi zda trocha neskoro...zaujimave teda.a bolesti si nemusela mat.napr.ja mavam len napravo ked ovulujem.minuly mesiac som nemala bolesti a doky ze folikul je napravo tak tam nikdy necitim.ty si citila aj nalavo aj napravo.?sa ti ti striedalo?
@veronika1603 sem tam som zacitilila,ale na oboch stranach. Tiež sa mi to nezda,mam pocit,ze ovu ani nebola. Tento cyklu sa snazime obden,tak ak nahodou bola ovu,tak sme sa snad do nej trafili. A ked nie,tak bud.mesiac na folikumetrii poviem gyn,ze mam pocit,ze neprebieha ovu
@tinka881 aj my sme skusavali tak tiez obden a aj tak nic.a to az do 22dc..moj povedal zev grafe to bude vidiet(grafe za3mesiace).tak to uz necham nanho.ale lavy vajecnik este tusim citim tak budem čakať co sa bude diat.
@veronika1603 vidím to na 4dpo
@veronika1603 podla mna prebehla odhadujem tak 4 dni dozadu 🙂
@lauritka dakujem.jeden den je tam vyzaceny toho 19.3 nie az tak uplne spravne.den predtym som mala oslavu tak bol allkohol a meranie az o 10hod.ale bola 37 teplota a meriavam o 5hod tak som do grafu zadala ze 36,5.vraj co hodina to 0,1je hore.neviem ale den pred a po bola 36,5a dnes 36,6.tak teraz budem cakat ci este klesne alebo nie.dakujem za odpoved.meriam prvy mesiac tak uvidim 🙂
No to moje 4 dnove spinenie skoncilo a dnes nastalo slabe krvacanie, ale aj tak sa to na mna nepodoba ale bolesti zato neustavaju. Ani neviem ci to mam brat ako mrchu.... ci to mozu byt dozvuky este z laparky? Ale teplota mierne klesla 😒 😒 Uz nech to skonci a nech sa mozem tesit na ovulku 🙂
No vazne... ani neviem ako si to zaznacit.... od kedy mam ratat 1DC? od kedy som zacala spinit? vcera to bolo troska vacsie spinenie a dnes slabe krvacanie. Vcera mi trocha teplota klesla a dnes znova trocha. Co myslite? Ale bolesti mam uz 4 den.
@darka252 1dc rataj odkedy zacne krvacanie.ked zacalo rano tak uz ten den rataj 1dc ak zacne vecer tak az druhy den je 1dc..
@veronika1603 ale vcera to spinenie bolo troska krvacave ale iba ked som bola na WC a na toaletaku som pozorovala krv inak iba hnedaste spinenie. Brat to uz od vcera ci zacat az dneskom? Nikdy toto neriesim ja dostanem a hned silne ☹
@darka252 podla mna az dnes rataj 1dc
@veronika1603 aj ja si myslim.... dakujem 😉
baby ak včera bola ovu, dnes už nemáme šancu že? neni som si istá či bola, test sa mi nezdal úplne pozitívny, ale dnes teplota vyskočila :(
@tinka881 ahoj zlatko, mám pocit že hlien, ale ten ja neviem nikdy identifikovať či je správny 🙂 a v taktom prípade ho dnes ešte mám :( testy si robím, ale hovorím nezdali sa mi ešte pozitívne.. jedine ak zajtra bude teplota zase nízka, čo by bolo super...
ale ked počítam ty by si už mala mať po ovu nie? či nám to zase narovnako vyšlo? 🙂
@veronika1603 takú teplotu ani neznac radšej
@lauritka ved tych 37 som neznacila.v kalendari co mam pre doktora som ten den vynechala a dala tam poznamky.mala som narodky tak som mala oslavu..ja som len citala ze co hodina to 0,1 navyse je tak pocitam ze 36,5 mohla byt ked bol rozdiel 5hodinovy..a den pred aj po taka ista.ale zas nepila som vela ze by som bola opita.tak normalne naladicka..raz za rok s babmi oslavujem vsetky maju babatko.aj som potrebovala troska vypnut
@denidi takze obvodna ma vypisala len do stredy a musim ist uz teraz na gyndu ze potrebuje vyjadrenie gynekologa aby mi pn mohli predlzit ze mu mam povedat co a ako v robote . a mal by to pochopit . ale ja som len 19DPO ved este ani nic neuvidi max prazdnu dutinku
@mia295 ahojky.. moj nazor: preco by si nemohla otehotniet? samozrejme ze ano aj den po ovulacii.. moja kamoska otehotnela dva dni po.. a nechcem byt sprosta.. a nie som najmudrejsi clovek na svete.. a vykasli sa na testy, zahod ich do kosa a uzivaj si to.. ja sa uz tiez dlho snazim a tiez som si kupila ovu testy.. po prve nie su spolahlive, po druhe len sa znervoznujes zbytocne.. nechaj to tak.. milujte sa bez ohladu nato ci je pozitivny alebo negativny test.. ak ma to prist tak to pride.. ziadne meranie bazalnej teploty, testy a pod.. dufam ze si sa neurazila, myslela som to v dobrom..a dnes sa okamzite milovat..;)
@veronika1603 jasne ved v pohode, no nie je to stale pravidlo, ze kazda hodina presne o 0,1 vyššie.. to treba mat odsledovane. nemusi sa apriklad o hodinu vobec zvyšit.. ale az o dve.
@malinka2020 krasny testik,dobre si urobila ze si sa nechala vypisat. Nechapem,preco si samotne zeny robia takto zle. Vybodni sa na to a tes sa z dvoch ciarok.
@malinka2020 coze??? to co mas za ochotnu lekarku? OMG....ja ked som pred par rokmi mala tazke obdobie a nevladala som, tak sama ma vypisala na 2tyzdne a potom este na tyzden. ach jaj, zase sa len potrvdila- zlate slovenske zdravotnictvo.. Tak utekaj na gyndu, mozno tam najdes viac pochopenia aj ked babatko este nebude vidiet, drzim prsty
@kakatulik dakujem 🙂 A pritom ona sama ma doma tehotnu nevestu takze nehapem co jej ruplo v bedni .. obvodna ma vypisala len na jeden tyzden a bude potrebovat vyjadrenie od gynekologa ci ma nehaju na pn tak dufam ze ano len ked k nemu pojdem dalsiu stredu budem cca mesiac tehotna a to este asi nic neuvidi :/

@veronika1603 teplota stupla,ale este nevieme,ake mavas poovulacne teploty,musi byt viac vyssich teplot a vtedy aj graf vyznaci ovulku,ale ak zajtra este stupnes,pravdepodobne uz ovulka prebehla 🙂 ovu testy nerobis?