icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

veronika1603
22. mar 2016

@wawrita ajoj 20.3si pisala.ze.ti 3dni meska...a.dnes uz 9?ja len aby to ozaj nebolo skoro ist k dr.

veronika1603
22. mar 2016

@tinka881 ahoj.no stupla na 36,7 sice len o 0,1ale stupla.normalne teraz neviem ci este cakat ze klesne ale myslim.ze nie.hlien sa mi uz zmenil na taky lepkavy kremovy myslim.ze je to uz poovulacny..len som.ozaj tak skoro ovulku necakala.ms naposledy meskala 5dni tak reku bude neskor...ale od toho to asi nezavisi az tak..len ma troska mätie vajecnik ze trocha stale boli tak sama.neviem co cakat.a ty vlastne ako kolky dc si?

martinaj
22. mar 2016

Ahojte, ja maaam depku 😢 skusila som test 10dpo a teraz nie ranny moc a biely jak stena..... takze asi tak, som neponaucitelny pripad

wawrita
22. mar 2016

@veronika1603 nie, v sobotu som objednana na kontrolu, preto to bude 9 , pytam sa ci bude nieco vtedy vidiet, nie dnes.

wawrita
22. mar 2016

@lauritka biely test dnes rano

butterfly333
22. mar 2016

@veronika1603 moja kolko si DPO?

veronika1603
22. mar 2016

@butterfly333 tak podla grafu a lauritky a este denidi dnes 5dpo....len ma stve ze ovu bola asi 16.alebo 17.3 podla grafu a sex.len 15.3 vecer a potom az 19.3.som nato kaslala trocha...ze.nebudem to silit...a.da.sa.aj z jedneho sexu ked to tak ma byt..aj tak som.si neni ista ci este nebude pokles.kedy to presne ideš na ten zakrok?4.4?pomodlim.sa.za.teba

veronika1603
22. mar 2016

@wawrita jaj zle som to pochopila...neviek ale hentie testy co si mala sa mi zdaju nedoverihodne.aj kamoske raz ukazal total ruzovu čiarku a nebola.kup nejaky namacaci pruzok 10tkovy a skus aj poobede.pri meskani musi ukazat uz nieco...aspon tienik ruzovy urcite

butterfly333
22. mar 2016

@veronika1603 no ja dnes takto už nech mam tu laparku za sebou.

tinka881
autor
22. mar 2016

@veronika1603 u mna sama neviem ako.Dnes som 21dc.Na 10dc bol folik 17mm,na ovu teste som len duchovala a na 16dc bol ovu test pozitivny,ale baby pisali,ze tak neskoro uz nemohla byt ovulka.Tak neviem ci som 3-4dpo alebo viac.BT si meram len par dni a je okolo 36,5 co je urcite malo☹ale ja mam strasne zly spanok,som aj 5x za noc hore a prehadzujem sa

veronika1603
22. mar 2016

@tinka881 aha ano.uz si pamatam...aj ja som ti pislala ze je neskoro pri takom folikule aby ovu bola az za tyzden.vraj vajo rastie cca 2mm.kazdy den tak ty si mala mat ovu do 4-5dni urcite...od folikumetrie..no ved uvidime ako dopadneme.do maja este mame cas.alebo aj do konca roka...nic nam neutecie...ja zacinam od 1dc s gynexom tak si davam novu nadej...

veronika1603
22. mar 2016

@butterfly333 no moc.sa tym.grafom nevyznam ale nevyzera to zle...to by bolo keby si tam ani nemusela ist 🙂

lauritka
22. mar 2016

@wawrita tak potom sa jednoducho mohla posunut ovulacia.. a este ti vlastne nemeška, ked sa človek nesleduje presne, su to len dohady.. takze musiš este cakat ako to skonči .. pripadne zase skusit o dva dni testik

tinka881
autor
22. mar 2016

@veronika1603 ja som tento mesiac zacala s clostilom+duphaston.musime verit,ze raz sa to podari.

veronika1603
22. mar 2016

@tinka881 mne doktor kazal 3mes merat bt aby sme potvrdili ovulku potom mm na spermio a ja na folikumetriu ked vsetko ok tak laparo..a mozno na cakaju tiez lieky.urobime vsetko preto male stvorenie...ja ked som si do kalendára znacila styk tam ze ak otehu teraz tak vase dieta sa narodi 24.12...to by bolo ake krasne ze pod stromcek dietatko...

tinka881
autor
22. mar 2016

@veronika1603 to by bol najkrajsi darcek.Myslis,ze po ovulacii je 36,5 nizka teplota?dalsi mesiac idem zas na folikumetriu,tak uvidim co povie.Mozno folik ani nepraskol.A pred rokom sa nam to podarilo na prvu supu,ale nie do uspesneho konca☹

darka252
22. mar 2016

@butterfly333 verim ti lebo tato laparoskopia bola moja 11sta narkoza.... tiez nemam za sebou prijemne spomienky na nemocnice 😒

matilda72
22. mar 2016

dievčatá môžem sa opýtať. mužovi zistili sobereu čo nie je nič vážne to ma netrápi ale musel dne zjesť jednu tabletu fluco sandoz čo sú nejaké antimykotiká alebo niečo také, jednoducho na kvasinky, má to podľa vás nejaký vplyv na spermie?? ja si osobne myslím, že hádam nie ale mm sa trochu bojí, že by to nerád nejako pokašlal ked sa začíname snažiť. síce ešte mám ms ale hádam už v nedelu by sme mohli nabehnúť na plné obrátky :😀

wawrita
22. mar 2016

@veronika1603 skusala som aj take. uplne biele boli, tak si to neviem vysvetlit. mozno len psychika chce aby mrcha neprisla, tak zatial neprisla...

matilda72
22. mar 2016

@wawrita toto poznám, ja som tiež tak silno chcela aby ms neprišla, že naozaj neprišla a ked testy boli biele a aj hcg v krvi negat. tak som si neskutočne želala aby prišla a ona prišla. takže teraz si ideme želať aby prišlo bábatko a ono príde 😉

wawrita
22. mar 2016

@matilda72 no, je to tak. psychika vela spravi. ale ked ja stale dufam :( aj ked mozno márne. testy biele, menzes sice meska ale to je tak vsetko. v sobotu som objednana k dr. tak uvidíme.

veronika1603
22. mar 2016

@tinka881 tak ja o bt moc neviem ale co.som citala tak zavisi od toho ale mas preovulacne teploty ci potom ta zvysena je aspon o 0,3 0,4 zvysena...asi...neviem.neviem co si videla moj graf ale mavamla som 36,2 36,3 potom zase 36,2 potom skocila na 36,4 a nahly pokles.na 36,2 a potom 3dni vzostup na 36,5 36,6 a dnes 36,7...myslim ze uz neklesne a tento vzostup je jak ma byt.neviem meriam len.prvy cyklus.ale ked si mala pred nizke teploty tak 36,5je dost a mozno to ppjde este hore.uvidis potom..to tazko...ani ja niesom si ista...len.co som studovala na nete a aj som si nastavila v tel ze nech mi.podla grafu vyznaci plodnost a aj vyznacilo ovu tusim 16 alebo 17,3..podla kalendara mala byt az 22.3ovu.dnes.ale ten hlien kremovy hovori za vsetko.takym tazko prejdu spermie..

veronika1603
22. mar 2016

@wawrita aj ja som si minule tajne zelala.aby neprisla a meskla 5 dni...az ked testy biele po meskani tak som pila poharcek.vina červeného ani tak nic az za dva dni...tiež som prosila ze nech uz dojde...a došla.aj ked aom tajne stale dufala.psychika je svina

lauritka
22. mar 2016

odporučam kočky velmi dobry blog o merani BT, tam je všetko pekne vysvetlene a aj priklady grafov 🙂
http://merenibt.xf.cz/index2.html

liliputka23
22. mar 2016

Ahojtr snazime sa o babetko iz dlho a robila som si test a niesom si ista ci si to iba nahovaram alebo sa tam nieco crta poradte dakujem

veronika1603
22. mar 2016

@liliputka23 nieco tam je.skus za dva dni.potom to bude jasne...🙂

liliputka23
22. mar 2016

@veronika1603 dakujem za odpoved lebo uz som si myslela ze mi sibe .. 🙂 skusim

butterfly333
22. mar 2016

@veronika1603 Noo tak to by bolo mocc super no ja take štasatie nemám,

butterfly333
22. mar 2016

@darka252 no keby to mám rátat tak asi aj ja tak nejak som natom s tou narkozou plus epiduralkiek som mala dost,no toto ešte verím že zvládnem.

kakatulik
22. mar 2016

@matilda72 ja si myslim,ze antimycotika ziaden vplyv na spermie nemaju.Ten tvoj chlap je ale riadny perfekcionalista co? 🙂