@butterfly333 fakt? :-/ lebo ja stale rano uz 3 den, mam pocit ako keby po sexe, ale nemavala som to. Ked mame take ovulky silne do frasa, tak co potom sa nedari ☹ otras toto
@butterfly333 moja takto sa vyvija ten moj graf...tak podla neho ovulka prebehla a teraz cakat len na pokles v den ms alebo predtym den?
@butterfly333 dnes sa mi zasa snivalo o dvoch ciarkach ma teste...uz mi dobre hrabe...uz sa tesim na 1dc ked zacnem brat tie gynex vraj to pomaha trosku aj psychike
@veronika1603 ...ale vies coooo,ked sa ti sniva,mozno si to vysnivas 😉
Grafik mas pekny,dufam,ze ste sa aj pekne snazili. 😀 ....mne ta klesa tak 2 dni trosku a v den MS viditelne.To uvidis ako to bude u teba.Ale teraz by sa mala teplotka drzat stale hore...a ktovie?Mozno ani neklesne 🙂
@kakatulik praveze ani moc sme sa nesnazili.nechala som to na nahodu.bud-alebo..15.3vecer po polnoci a 19.3vecer a predtym 11.3a 8.3.to asi vychadza dva dni pred ovu a dva dni po...nech...uz to silit nebudem...som zvedava aj som sa tesila dnes ze stupla na 37,8 a budem teraz cakat.skusim test 1.4..to uz bude tusim 14alebo 15dpo..nech viem ci cakat ms a nestresovat ci pride ci nie..
@veronika1603 nooo ved toho 15.3.to mohlo pokojne stacit.A test by som si robila az ked by mi meskala...aj ked viem,ze posledny cyklus ta mrska trochu ponatahovala.
@kakatulik no ved preto...ta mrska mrskata bola namna minuly mesiac zla...od toho 15.3som mala velmi vlhko v rodidlach aj na druhy den...dlho som to az takto necitila.normalne mi to prekazalo...ja radsej testnem nech mam pokoj na dusi 🙂...
@veronika1603 no ved ako chces....ocuvaj a ten tvoj drahy bol uz na SPG?....lebo ak pekne ovulujes a nic,tak by mohol byt problemik aj tam....ale nemusis ho hned strasit.Kedze ty mas merat 3mesiace BT,tak mu naordinuj na tie tri mesiace nejake vitaminiky.Napriklad ten zinok,selen,ecko a decko a cecko a mu to nejak zaobal ze je jar,nech si posilni imunitu,alebo take nieco.... 🙂
@butterfly333 nejak mi to neprestava....☹
@kakatulik no on by podla mna nemal.problem to brat...chodi cvicit do posilky zdravo sa stravuje vela bielkovin a dava si ten protein ale nic take ze steroidy a tak to nie..a sem tam kreatin tusim aj ten zabera na spermie.ved doktor kazal po 3mesiacoch prist bude folikumetria a mm.spermiogram a hovoril ze v pohode pojde.
@kakatulik u nas je mozno problem ze obaja fajcime...hanba nam
@veronika1603 hiiii fuuuuj 😀 😀 😀 ...ale nie.To je kazdeho vec,ale skodit to iste moze aj v tomto smere.
Ak su niekedy zle vysledky spg.,tak ako prve prikazy okrem vitaminov mas nefajcit a druhe drzat semeniky v chlade....to sme tu uz preberali 😝 az potom tie vitaminy.Vies spermie sa sice tvoria stalae,ale kvalita sa meni kazde tri mesiace,cize by ste s tym mohli zacat nieco robit.
Ja fajciarov pochopit neviem,lebo som nikdy nefakcila,ale viem si predstavit ze je tazke prestat.....,ale skuste aspom obmedzit. 😉
@veronika1603 ja nedokazem prestat len tak.on dokaze hned...kedy chce...zas vela nefajcime ale 10padne urcite.ja keby prestanem tak priberiem..skusim ozaj asi pokukat nejake vitaminky prenho.dakujem 🙂
a pro po.. cigarety..
švagor, fajči ako turek- dve krabičky denne, pije pivo , alkohol. čo pride.
a nemali problem splodit dve deti na prvy šup 😀
@veronika1603 ja som prestala zo dna na den fajcit a nefajcila som rok a aj tak som neotehotnela 😁 tak teraz si aj s muzom obcas dame jednu 🚬
@lauritka
@veronika1603 ono je to strasne individualne,moj prvy muz fajcil teda riadne a ostala som tehu na prvu supu,maly nemal ani 9mesiacov a uz som bola zasa tehu....terajsi nefajci,nepije a mal spomalene spermosky...nastastie uz su okiiicko,no napriek tomu aha-4ty rok snazenia a babo este neni...ale priiide 🙂 😉 😀
ale aj vek zohrava rolu,moze byt,ze ja mam uz menej kvalitne vajicka,ako "za mladi" ale jedno kvalitne snad este dozreje 🙂
mna fascinuje to, ze naši romski spoluobčania nijak nedbaju na nejake vitaminy. piju, fajčia, fetuju a mnozia sa ako myši.. 😕 zahadny to jav..
Jaj baby.... ja dnes slzave udolie.... myslela som, ze to z jedneho razu vyslo....celkom som mala priznaky aj som vracala dva dni.... zajtra ma prist MS tak som testla a test biely ako stena... o tyzden a pol budu vysledky z hematologie, tak som zvedava... uz nech ta svina dojde, dnes dam asi cervene vino a teplu vanu 😢😔
@veronika1603 ja som tiez bola fajciarka, roky, do pozitivneho tehu testu, tak neviem... dokonca pri prvej som zacala zase fajcit ked mala 4 roky a do roka ako som zacala zase fajcit som otehotnela 2x tak som zase prestala a dufam ze uz nezacnem 🙂
Ocuvajte moje mile,ale ti nasi priudeni spoluobcania su prirodne zaockovani. My sa furt len sprchujeme,premyslame co do ust vlozit...tak sa nas len vsetko chyta...pozn6 niekto neplodnu romku? Ja nie.😀
@kakatulik mala by som ist v utorok,len som dnes zabudla zavolat,ci robia...hm ak nebudu,tak az v stredu a to uz moze byt aj neskoro,ale snad nie... najviac ma zarazil dr co mi ma robit iui (dr v centre marodi)ked som mu volala,ohladom iui,tak mi vravi pridite na 14DC a vtedy to urobime... aaach,ved minuly cyklus som uz 14DC bola davno po ovulke,jaj ani slov nemam
baby so mnou lezala na izbe jedna z nasich spoluobcanov , ze si ide dat podviazat vajecniky lebo ma uz 9 deti 😀 inak ma 29 rokov . 😕 odviezli ju na salu a za 15 min ju doviezli spat ze mlada si to rozmyslela, ze ona vlastne este chce mat deti 😕 😕 😕 inak na zakrok jej prispela starostka dediny, lebo nemaju peniaze 😱 tak tolko k nasim spoluobcanom
@reni1512 ako to neviem prečo sa nedarí ani ja som to nikdy nemala no neviem. 😒

@reni1512 moja my od kedy sa snažíme o bábo tak to mávam vždy každý mesiac v den ovu dam slip vložku a za pol dna to prejde,je to taká silnejšia ovu som volala gyn je to ok.