icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

butterfly333
24. mar 2016

@reni1512 moja my od kedy sa snažíme o bábo tak to mávam vždy každý mesiac v den ovu dam slip vložku a za pol dna to prejde,je to taká silnejšia ovu som volala gyn je to ok.

reni1512
24. mar 2016

@butterfly333 fakt? :-/ lebo ja stale rano uz 3 den, mam pocit ako keby po sexe, ale nemavala som to. Ked mame take ovulky silne do frasa, tak co potom sa nedari ☹ otras toto

veronika1603
24. mar 2016

@butterfly333 moja takto sa vyvija ten moj graf...tak podla neho ovulka prebehla a teraz cakat len na pokles v den ms alebo predtym den?

veronika1603
24. mar 2016

@butterfly333 dnes sa mi zasa snivalo o dvoch ciarkach ma teste...uz mi dobre hrabe...uz sa tesim na 1dc ked zacnem brat tie gynex vraj to pomaha trosku aj psychike

kakatulik
24. mar 2016

@veronika1603 ...ale vies coooo,ked sa ti sniva,mozno si to vysnivas 😉
Grafik mas pekny,dufam,ze ste sa aj pekne snazili. 😀 ....mne ta klesa tak 2 dni trosku a v den MS viditelne.To uvidis ako to bude u teba.Ale teraz by sa mala teplotka drzat stale hore...a ktovie?Mozno ani neklesne 🙂

veronika1603
24. mar 2016

@kakatulik praveze ani moc sme sa nesnazili.nechala som to na nahodu.bud-alebo..15.3vecer po polnoci a 19.3vecer a predtym 11.3a 8.3.to asi vychadza dva dni pred ovu a dva dni po...nech...uz to silit nebudem...som zvedava aj som sa tesila dnes ze stupla na 37,8 a budem teraz cakat.skusim test 1.4..to uz bude tusim 14alebo 15dpo..nech viem ci cakat ms a nestresovat ci pride ci nie..

kakatulik
24. mar 2016

@veronika1603 nooo ved toho 15.3.to mohlo pokojne stacit.A test by som si robila az ked by mi meskala...aj ked viem,ze posledny cyklus ta mrska trochu ponatahovala.

veronika1603
24. mar 2016

@kakatulik no ved preto...ta mrska mrskata bola namna minuly mesiac zla...od toho 15.3som mala velmi vlhko v rodidlach aj na druhy den...dlho som to az takto necitila.normalne mi to prekazalo...ja radsej testnem nech mam pokoj na dusi 🙂...

kakatulik
24. mar 2016

@veronika1603 no ved ako chces....ocuvaj a ten tvoj drahy bol uz na SPG?....lebo ak pekne ovulujes a nic,tak by mohol byt problemik aj tam....ale nemusis ho hned strasit.Kedze ty mas merat 3mesiace BT,tak mu naordinuj na tie tri mesiace nejake vitaminiky.Napriklad ten zinok,selen,ecko a decko a cecko a mu to nejak zaobal ze je jar,nech si posilni imunitu,alebo take nieco.... 🙂

reni1512
24. mar 2016

@butterfly333 nejak mi to neprestava....☹

veronika1603
24. mar 2016

@kakatulik no on by podla mna nemal.problem to brat...chodi cvicit do posilky zdravo sa stravuje vela bielkovin a dava si ten protein ale nic take ze steroidy a tak to nie..a sem tam kreatin tusim aj ten zabera na spermie.ved doktor kazal po 3mesiacoch prist bude folikumetria a mm.spermiogram a hovoril ze v pohode pojde.

veronika1603
24. mar 2016

@kakatulik u nas je mozno problem ze obaja fajcime...hanba nam

kakatulik
24. mar 2016

@veronika1603 hiiii fuuuuj 😀 😀 😀 ...ale nie.To je kazdeho vec,ale skodit to iste moze aj v tomto smere.
Ak su niekedy zle vysledky spg.,tak ako prve prikazy okrem vitaminov mas nefajcit a druhe drzat semeniky v chlade....to sme tu uz preberali 😝 az potom tie vitaminy.Vies spermie sa sice tvoria stalae,ale kvalita sa meni kazde tri mesiace,cize by ste s tym mohli zacat nieco robit.
Ja fajciarov pochopit neviem,lebo som nikdy nefakcila,ale viem si predstavit ze je tazke prestat.....,ale skuste aspom obmedzit. 😉

veronika1603
24. mar 2016

@veronika1603 ja nedokazem prestat len tak.on dokaze hned...kedy chce...zas vela nefajcime ale 10padne urcite.ja keby prestanem tak priberiem..skusim ozaj asi pokukat nejake vitaminky prenho.dakujem 🙂

lauritka
24. mar 2016

a pro po.. cigarety..
švagor, fajči ako turek- dve krabičky denne, pije pivo , alkohol. čo pride.
a nemali problem splodit dve deti na prvy šup 😀

zuzka2208
24. mar 2016

@veronika1603 ja som prestala zo dna na den fajcit a nefajcila som rok a aj tak som neotehotnela 😁 tak teraz si aj s muzom obcas dame jednu 🚬

denidi
24. mar 2016

@lauritka
@veronika1603 ono je to strasne individualne,moj prvy muz fajcil teda riadne a ostala som tehu na prvu supu,maly nemal ani 9mesiacov a uz som bola zasa tehu....terajsi nefajci,nepije a mal spomalene spermosky...nastastie uz su okiiicko,no napriek tomu aha-4ty rok snazenia a babo este neni...ale priiide 🙂 😉 😀
ale aj vek zohrava rolu,moze byt,ze ja mam uz menej kvalitne vajicka,ako "za mladi" ale jedno kvalitne snad este dozreje 🙂

lauritka
24. mar 2016

mna fascinuje to, ze naši romski spoluobčania nijak nedbaju na nejake vitaminy. piju, fajčia, fetuju a mnozia sa ako myši.. 😕 zahadny to jav..

lauritka
24. mar 2016

@denidi 😅

veronika1603
24. mar 2016

@denidi
@lauritka sak toto baby...urcite hra rolu aj vek...pri prvom som mala 21 on 22 teraz mame o 10 rokov.viac....a o romoch sa ani vyjadrovat nebudem.spinavy su hnusny strava same tuky tucni su jak hovada smradlavi umyvaju sa mozno raz za 2tyzdne a deti maju jak smeti...haluz toto

martinaj
24. mar 2016

Jaj baby.... ja dnes slzave udolie.... myslela som, ze to z jedneho razu vyslo....celkom som mala priznaky aj som vracala dva dni.... zajtra ma prist MS tak som testla a test biely ako stena... o tyzden a pol budu vysledky z hematologie, tak som zvedava... uz nech ta svina dojde, dnes dam asi cervene vino a teplu vanu 😢😔

korytnacka1981
24. mar 2016

@veronika1603 ja som tiez bola fajciarka, roky, do pozitivneho tehu testu, tak neviem... dokonca pri prvej som zacala zase fajcit ked mala 4 roky a do roka ako som zacala zase fajcit som otehotnela 2x tak som zase prestala a dufam ze uz nezacnem 🙂

kakatulik
24. mar 2016

Ocuvajte moje mile,ale ti nasi priudeni spoluobcania su prirodne zaockovani. My sa furt len sprchujeme,premyslame co do ust vlozit...tak sa nas len vsetko chyta...pozn6 niekto neplodnu romku? Ja nie.😀

kakatulik
24. mar 2016

@denidi jasne ze sa najde zrele. Ide velka noc,tak vajec budeee neurekom.😀

denidi
24. mar 2016

@kakatulik peknucke a pomalovane vajicka 🙂 mozno sa tento mesiac aj to moje konecne vyfarbí 😀

kakatulik
24. mar 2016

@denidi tak to by sa veru mohlo. A kedy ides na folikulometriu?

denidi
24. mar 2016

@kakatulik mala by som ist v utorok,len som dnes zabudla zavolat,ci robia...hm ak nebudu,tak az v stredu a to uz moze byt aj neskoro,ale snad nie... najviac ma zarazil dr co mi ma robit iui (dr v centre marodi)ked som mu volala,ohladom iui,tak mi vravi pridite na 14DC a vtedy to urobime... aaach,ved minuly cyklus som uz 14DC bola davno po ovulke,jaj ani slov nemam

denidi
24. mar 2016

@kakatulik priklad dalsieho tabulkoveho doktora 😀

zuzka2208
24. mar 2016

baby so mnou lezala na izbe jedna z nasich spoluobcanov , ze si ide dat podviazat vajecniky lebo ma uz 9 deti 😀 inak ma 29 rokov . 😕 odviezli ju na salu a za 15 min ju doviezli spat ze mlada si to rozmyslela, ze ona vlastne este chce mat deti 😕 😕 😕 inak na zakrok jej prispela starostka dediny, lebo nemaju peniaze 😱 tak tolko k nasim spoluobcanom

butterfly333
24. mar 2016

@reni1512 ako to neviem prečo sa nedarí ani ja som to nikdy nemala no neviem. 😒