icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

zuzikambo
29. dec 2015

@denidi dúfam, že čoskoro sa budem môcť podeliť S vami O tu radosť 😊

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik no to nie :D ale príde mi to dosť ak sa človek stravuje pestro, a k tomu beriem jedny tabletky s kys. listovou tri denne a k tomu ešte inofolic. i keď mi môj psych. povedal, že pri najbližšom tehu veľa, veľa, veľa kys. listovej neviem čo tým myslel. ( mám veľmi zaujímavého psychiatra :D :D )

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 no vies,asi to myslel tak,ze kys.listova je dobra na nervovy system a kedze on je doktor spych.....asi to myslel trochu s dansazkou. 😀
A kolko mikrogr.ma ta kys.listova ktoru beries....tri krat?to je dost....no tak si objednaj ku tomu na nejakej stranke ten inositol.

denidi
29. dec 2015

@zuzikambo jjj uz sa tesim,ako sem vsetky postupne popridavame svoje krasne pozitivne tt testiky 🙂

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik 5mg jedna tableta čo neviem či je dosť alebo málo :D a to neviem či je málo alebo veľa ??? len to nechcem prehánať. tak to je možné, že mi to dal na nervy po tom všetko :D tak aký je zlatý :D

matilda72
29. dec 2015

@denidi verím, že to bude čoskoro a možno aj skôr ako máj 2016 :D :D aby sme všetky v tomto roku privítali naše detičky na tomto svete :D :D

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 coze,to je dost a este trikrát denne...v tehotenstve sa odporuca 0,8mg co zodpoveda 800 mukrogramom,ale skodit to neskodi,len si nie som ista ci to tvoje telo spracuje,lebo Vitaminy z radu B su rozpustne vo vode a co nespottebujes tak vycikas.

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik práve som sa dočítala, že v tehotenstve sa nesmie prekročiť dávka 1 tab. denne tak asi vieme prečo :D no tak ako sa hovorí mám predražený moč :D :D

denidi
29. dec 2015

@kakatulik tiez kukam,ci
@matilda72 nenapisala zle,lebo to je ozaj dost,ale ved uskodit nemozu,len ich telo nevyuzije

denidi
29. dec 2015

@matilda72 😀 😀 😀

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik a inak mne to dala dr.hlavne kvôli železu, pretože sa mi po potrate rapídne znížilo, tak aby som do dalšieho tehu bola fit :D

matilda72
29. dec 2015

inak žienky,m čo by ste z vlastnej skúsenosti odporučili na zdravie plavcov??? viem, že je dobré brať vitamin E a krem toho??

denidi
29. dec 2015

@matilda72 ja som mojmu naordinovala kotvicnik,zacal cajom a teraz sme kupili tinkturu

matilda72
29. dec 2015

@denidi
@kakatulik tak aby ste mi verili 😲 citujem každá kapsula obsahuje 100mg síranu železnatého ( železo) 5 mg kys. listovje a 0,010 mg B12 tak dúfam, že tam napísali pravdu 😀

zuzicka122
29. dec 2015

@kakatulik, @matilda72, @denidi, nezachytila som ci sa bavite o kys. listovej, ale ak ano, tak tusim by sa odporucana davka nemala prekracovat preto v tehotnosti, lebo vraj potom babatko v brusku velmi pribera.... ale to mam len od kamosky, neoverene... ona ma na to upozornovala, ze ked otehotniem, tak s nou opatrne

matilda72
29. dec 2015

@denidi ked ten môj také niečo nechce aj ked je to bylinka, kotvičník som aj mala a pila som ho len ja 😀 😀 a k tomu sa nám aj posledná fľaštička rozbila 🙄 ale ten čaj by som mu mohla prepašovať do jedálnička 😀

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 okeeeej,verime,ale prave som sa docitala ze pri epilepsii sa podava zvysena davka.Asi mal lekr dovod. 😉

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik hm tak ďakujem 😀 nevedela som, že trpím týmto ochorením ale asi mi to nechcel prezradiť tak mi naordinoval lieky 😎

kakatulik
29. dec 2015

@zuzicka122 ano bavime sa o k.listovej....ved ona by sa mala tusim uzivat iba do konca prvého trimestra ci ako,ale su vynimky kedy sa davaju vyssie davky.

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 ale nieee o epilepsii by si urcite vedla,ale 15mg denne je fakt dost.Ked pojdes na kontrolu,tak sa ho spytaj na dovod.To by aj mna zaujimalo 😕

kakatulik
29. dec 2015

@matilda72 a co sa toho zeleza tyka,niektore preparaty su aj so zelezo a B12 vitamínom.

matilda72
29. dec 2015

@kakatulik ja si myslím, že to bolo kvôli tomu, železu lebo som ho mala mizerne málo :D a pred tehu som bola na tom konečne fajn a potom zase nie, ale podľa mna to bolo kvôli strete krvi. moja doktorka je dosť dôsledná tak si myslím že mala dôvod :D no uvidíme 🙂

denidi
29. dec 2015

@matilda72 no jasne urob mu cajik,vecer vzdy poloz na stol a ani nemusi vediet,aky to je,su aj kapsule z kotvicniku,volaju sa tribulus terestris

senselinka
29. dec 2015

Baby, ja som z tejto stranky objednala inositol, kotvicnik v tobolkach, kombinaciu vitaminov E,selen, spirulina a este nieco... Super ceny maju!
http://www.nutri-sport.eu/nutristar/10-O-NAS

matilda72
29. dec 2015

@denidi no to by bolo fajn riešenie 😎 a ked sa bud pýtať čo to je tak ja poviem, a bylinky z našej záhradky 😝 😝

senselinka
29. dec 2015

A k tym vysokym davkam kyseliny listovaj... Ja beriem denne 1000 mg a budem brat cele tehu a popri tom mozem aj iny vyzivovy doplnok pre tehotne, lebo mam krvnu diagnozu a je to nutne, aby sa mi dobre zrazala, resp.nezrazala krv, dokonca beriem kys.listovu, ktora je len na predpis

kakatulik
29. dec 2015

@senselinka dakujeme 🙂...a nie je to 1000 mikrogramov?...lebo to by bolo akurát zvysena davka,ale nehadam sa.

denidi
29. dec 2015

@senselinka ty kokso,tak to ano zbezne som prebehla a pozrela kotvicnik a je o polovicu lacnejsi ako som ho inde pozerala,super tip,dakujemeeeeee 🙂 😉

denidi
29. dec 2015

@matilda72 jjj vsetko vieme zariadit,juuj sme my sikulky 😀

senselinka
29. dec 2015

@kakatulik jasne,ze nie 1000 mg, ale mikrogramov 😂😂😂
Teda 10 mg, len inde je bezne 5 mg