@kakatulik no to nie :D ale príde mi to dosť ak sa človek stravuje pestro, a k tomu beriem jedny tabletky s kys. listovou tri denne a k tomu ešte inofolic. i keď mi môj psych. povedal, že pri najbližšom tehu veľa, veľa, veľa kys. listovej neviem čo tým myslel. ( mám veľmi zaujímavého psychiatra :D :D )
inak žienky,m čo by ste z vlastnej skúsenosti odporučili na zdravie plavcov??? viem, že je dobré brať vitamin E a krem toho??
@kakatulik, @matilda72, @denidi, nezachytila som ci sa bavite o kys. listovej, ale ak ano, tak tusim by sa odporucana davka nemala prekracovat preto v tehotnosti, lebo vraj potom babatko v brusku velmi pribera.... ale to mam len od kamosky, neoverene... ona ma na to upozornovala, ze ked otehotniem, tak s nou opatrne
@zuzicka122 ano bavime sa o k.listovej....ved ona by sa mala tusim uzivat iba do konca prvého trimestra ci ako,ale su vynimky kedy sa davaju vyssie davky.
Baby, ja som z tejto stranky objednala inositol, kotvicnik v tobolkach, kombinaciu vitaminov E,selen, spirulina a este nieco... Super ceny maju!
http://www.nutri-sport.eu/nutristar/10-O-NAS
A k tym vysokym davkam kyseliny listovaj... Ja beriem denne 1000 mg a budem brat cele tehu a popri tom mozem aj iny vyzivovy doplnok pre tehotne, lebo mam krvnu diagnozu a je to nutne, aby sa mi dobre zrazala, resp.nezrazala krv, dokonca beriem kys.listovu, ktora je len na predpis
@senselinka dakujeme 🙂...a nie je to 1000 mikrogramov?...lebo to by bolo akurát zvysena davka,ale nehadam sa.
@senselinka ty kokso,tak to ano zbezne som prebehla a pozrela kotvicnik a je o polovicu lacnejsi ako som ho inde pozerala,super tip,dakujemeeeeee 🙂 😉
@kakatulik jasne,ze nie 1000 mg, ale mikrogramov 😂😂😂
Teda 10 mg, len inde je bezne 5 mg

@denidi dúfam, že čoskoro sa budem môcť podeliť S vami O tu radosť 😊