icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
26. mar 2016

@lauritka zacala som cvicit a mam svalovicu ako fras na celom tele,aj preto mam bt stale vyssiu? som 7DC...alebo zvysuje bt aj clostil? dnes ho uzivam 4ty den 😕

ajana1
26. mar 2016

@kakatulik Tak ja dufam lebo v hlave mam uz hororove scenare. Ale zas aspon pozitivne je ze nemeska tak dlho ako vzdy. Vyzera ze tabletky na stitnu zaberaju a snad do mesiaca dvoch sa aj zadari

lauritka
26. mar 2016

@denidi no to je clostylom 😉

denidi
26. mar 2016

@lauritka ahaaa,no to som rada,lebo uz som mala nervy,kde sa zasa moja bt driape 😀

lauritka
26. mar 2016

@denidi potom po dobrati by zase mala klesnut

denidi
26. mar 2016

@lauritka diky 🙂 tak snad pozajtra to bude oka 😉

butterfly333
26. mar 2016

@denidi mne clostil BT nezvýšil no možno tebe mohlo neviem.

renimac
26. mar 2016

@kakatulik ja nefajcim, ale stamprliky a vinko som si uz dala 😀 😀 😀

denidi
26. mar 2016

@butterfly333 hm...asi ako na koho posobi....ale ked som si teraz pozrela graf z minuleho cyklu,co som tiez brala clostil,tiez som mala bt vyssiu36,74,az dva dni po douzivani sla dole na 36,40..a to uz vlastne prisla ovulka...ze ma to skor nenapadlo pozriet 🙂

butterfly333
26. mar 2016

@denidi ved to na mna to neposobilo ,no ved meraj dalej. 😉

veronika1603
26. mar 2016

@butterfly333
@lauritka no dnes 23dc ms ma prist asi 3.4 ani nevien ked minule meskala.vecer okolo polnoci som pila dve deci červeného a dnes rano teplota,36,9...no musim asi cakat ci to bude klesat v den ms alebo pred.mysimbze tym vinom to nemoze byt.

lauritka
26. mar 2016

@veronika1603 no dva deci nie je tak vela.. u mna to musi byt aspon liter aby to nejak zdvihlo BT 😀

veronika1603
26. mar 2016

@lauritka viac to nebolo.mala som poobednu do 23hod tak niekedy si dam.dve deci na uvolnenie a potom idem spat...graf vyzera pekne celkom.ale uz dva dni bolia prsia a stale na.lavo vo vajecniku tlaky takze toto mavam typicke poovulacne zmeny.

lauritka
26. mar 2016

@veronika1603 mna inač skoro vobec nebolievalu, maximalne tak 2-3 dni pred ms

kakatulik
26. mar 2016

@lauritka a u mna je to totalne rozne. Minuly mesiac uz od ovu a tento absolutne nic.😀

butterfly333
26. mar 2016

@veronika1603 ja mám mat ms v utorko a vobes nič necítim žiadne pms až ked už mám ms tak bolí podbruško.Budem si musiet dat aj ja to červene nech ms pride načas.

kakatulik
26. mar 2016

Dievcata,to cervene treba pit pravidelne,ale samozrejme s mierou.😝

lauritka
26. mar 2016

@kakatulik 😀 😎

veronika1603
26. mar 2016

@lauritka
@kakatulik
@butterfly333 dnes teda takto ja si myslim.ze minuly cyklus bol anovulacny.vôbec som necítila vajecnik ani pms priznaky neboli este k tomu meskajuca ms a vsetko ma to zmiatlo ze sa mozno zadarilo a nic.presne ako @butterfly333 meskala prvy krat 5 dni bezdôvodne..ma natahovala.teraz aj hlien bol aj poovu priznaky ako vzdy mam aj podla teploty bola ovu len.sme sa malo snazili...od 1dc zacinam s gynexom.

lauritka
26. mar 2016

@veronika1603 vies co s tym snazennim je to tak, ze niekedy stači aj jeden sexik tri dni pred ovulaciou a klapne to, je to všetko na prirode.

butterfly333
26. mar 2016

@veronika1603 tak tak moja maš pravdu. Pozri moj graf aj ostatne kedy bola podla vas ovu? Ovu testy nerobim. No už teraz viem že ms pride.

veronika1603
26. mar 2016

@lauritka si myslim to iste...jedna kamoska ze nesexovali aj 3tyzdne a potom len raz a zase nic a vyslo to.a my sa tu uhaname obden a nic...no nie nie ja uz som to stopla..ziadne uhananie...

veronika1603
26. mar 2016

@butterfly333 ja ti neviem.asi toho 14 jak vyznacil graf???

butterfly333
26. mar 2016

@veronika1603 no mala som ju 15.3 to bolo na 18DC nerobí si ovu testy no na 18Dc som mala to moje špinenie ovu.Dnes som 29Dc dole na grafe ukazuje normlane kalendarne dni a hore DC.

papulka91
26. mar 2016

Ahojte babenky 🙂 no my sa snazime uz od augusta 2015 v podstate od dovolenky kazdy hovori ze na dovolenke sa zadari no nam nic :/ teraz som dobrala antibiotika mala som zap.vajecnika a plesen ;( priatela poslala dr. Na spermo. Tak uvidim co a ako...uz sme vyse 2 tyzd. Nic lebo som brala aj cipky..kedze som uz ich dobrala a predsa 2 tyz. Nic tak dnes sa nedalo odolat 😁 ..o 5 dni by som mala dostat takze aj ratam ze pridu kedze tento mesiac skoro vobec sme sa nesnazili a uz mam pms ...uz som aj prestala dufat ze sa nam to niekedy podari :/

mima177
26. mar 2016

@papulka91 Ahoj. Len nezufaj. Aj my sme rok skusali, uz sme boli dohodnuti, ze muz pojde na spermiogram, lebo som mala PMS hned od ovu ako stale. A to PMS bez akejkolvek zmeny pretrvava, MS meska a test mam pozitivny. Bol to pre nas oboch sok. Ani sme to necakali, kedze PMS je uplne totozne s tehotenstvom 🙂 Drzim prsty. Vzdy je nadej. A inac, podla mna len staci, ak si preluecis vsetky zapaly..a vyjde to.

veronika1603
26. mar 2016

@mima177 moja a prsa co?bolia takisto ako pred ms?

salmas
26. mar 2016

@lauritka úplne súhlasím 😀Ja som tento cyklus mala konečne ovulku potvrdenú testom aj BT, bola veľmi skoro na 7 DC. A snažili sme sa len deň pred pozitívnym a v deň pozitívneho testu. No a vyzerá to tak, že to vyšlo.

@veronika1603 ja som myslela, že nič z toho, lebo stále som čakala, že moje prsia budu plnšie a citlivejšie ako pri prvom tehu, ale doteraz nič. Mne určite pomohla laparka, lebo som mala endo, ale čo my určite tiež pomohlo na ovu bol Inofolik 2x denne, to mi povedal dr. a práve ten gynex. Dávala som si 3x7 kvapiek. Tak drzím palce nech zaberecaj u teba 😀

lauritka
26. mar 2016

@salmas super 😉

veronika1603
26. mar 2016

@salmas dakujem za odpoved.ja by som sa bala brat inofolic 2x denne vraj to rozhadze cyklus.a ten gynex rozmyslam.ze zacnem 3x5 kvapiek a postupne budem zvuysovat..tebe moc graulujem...ta laparka moc boli?