Baby ešte k tomu mojmu grafu som nevedela že sa menil čas vždy meriam o 7h no ked sa menil častak po starom akoby bolo 6h nie??Mohlo to ovplyvnit BT meranie ???Ked je tam hodina rozdiel?Je to síce jedno aj tak ms pride,
@butterfly333 a je nejaky velky rozdiel ? mas graf
@butterfly333 jezis vidim sorry... hmm.. no aj tak to nie je este velky pokles.
@lauritka no nieje len to meranie ked sa posuval čas či to má vplyv.No už ked takto klesa ms pride.
@butterfly333 no ta hodonka tak maximalne o 0,1 rozdiel urobi
@lauritka tak mám tam teda doratat?či načo aj tak ms pride, 😒
@butterfly333 ale nie neumuis, nechaj tak a uvidis.
@butterfly333 test si si ešte nerobila?
@zunajda ja nerobievam testy kým nemešká aspom viac než 5dní vlastná skusenost,
@butterfly333 ja zas test budem robit aby ma zas nestresovalo ziadne meskanie ani priznaky...ja meraivam o 5 dnes som merala o 6 hod.vcera 36,9dnes 36,7...ale ja mam.este do ms aj tyzden tajze este sa uvidi
@veronika1603 ja ju čakám v utorok tak dufam že príde na čas,nech ma možu operovat.
@butterfly333 no ked neda inak nech teda dojde nacas ale to dufam bude jej posledna navsteva 🙂...nic ine to byt nemoze...si myslim
@veronika1603 no to dufam aj ja že to bude jej posledná návšteva 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby ja sa.pridavam 😀 snad to stihnem kedze som cerstvo po potrate ☹ ale hadam uz po prvej ms sa budeme moct pokusat 🙂
Ahojte pridávam sa do Vašej skupinky, my sme sa s manželom začali snažiť teraz vo februári (bohužial prvý pokus nevyšiel), uvidíme čo prinesie teraz marec. Trochu sa bojíme, že ked sa nebude dariť, že to budeme niesť asi nie najlepšie. Teraz som 4 dni po ovulke (16ty den od začiatk cyklu), trochu som mala zvlašne pocity v podbrušku, ale nechcem si nič namyšlať, kedže je moc skoro, akurát divné bolo, že prsia ma začali bolieť hned v ten den po ovu, pritom vždy ma bolia tak tyzden pred MS. Všetkým Vám držim palce, nech sa Vám to čím skôr podarí 🙂 a ja budem dúfať, že mne tiež :D
@lucinka7788 Ahoj moja... budeme si držať palce 😉
@renimac srdenko urcite ano 😉 mozno budeme tehu obe naraz 😀
Ahojte, tak my sme sa tento mesiac rozhodli, že ideme na to 🙂 zrejme sme plodné dni presvihli, tým pádom to asi do mája nestihame, ale tak sa potom presuniem inde 🙂 každá kalkulačka mi ukazuje inak. Aplikácia, ktorú mám v telefóne mi ukazuje, že ovulácia bola včera, iné okolo 25.3. Dnes rano sme išli naplno, šancu nedavam, ale som tu a teším sa 🙂 poslednu MS som mala 11.3. a to mi dosla o deň skôr 😉
Chcem sa spytat ci tu mala niektora bolesti podbruska ked ste boli tehotne . ako keby mala prist menstruacia a po dvoch dnoch bolesti prestali mala som iba vodnaty vytok..stale som sa citila vlhka ..naposledy som mala menstruaciu 12.1 ..mam ju nepravidelnu ked mi uz meskala dva tyzdne volala som gynekologovi mal dovolenku ale sestricka sa ma pytala ze ci som mohla medzi tym otehotnet..mala som ist na krv ale nebola som musela som odist do zahranicia..mali ste tak niektora
@00medved ja som to mala tak odkedy som zistila ze.som tehu az pokým som nepotratila
Pridavam sa k vam mile dievcata o tyzden mam mat ovulaciu, ale budeme sa snazit uz predtym dufam, ze sa to podari na prvykrat🙂. Zelam pekne sviatky
@simonezet drzim palce 😉 my sa.teraz nemozeme snazit az.ked tak o mesiac možno
@00medved a test si nerobila???
@veronika1603 .. robila pred dvomi tyzdnami vysli negativne
@veronika1603 ..robila som si dva ukazala sa len naozaj slaba ciarka siva na obbidvoch 10kovych testoch to bol asi kanalik ..lebo som si robila dalsi po troch dnoch 25kovy a ten bol negativny
@00medved no ved to by si potom asi tehu nemala byt.sprav si este zajtra kontolny test.ja mavam furt nejake tlaky vytoky vsetky priznaky a furt nic.uz som troska z toho zufala.
@veronika1603 takk ja som z priatelom uz 4 rok a nic z toho ..doktorka mi dala len agnucaston..uvidim
skusala si profertil ? to su tiez prirodne ..planujem ich kupit ..mojho priatela svagrina ich brala mesiac a ostala tehotna po 9 rokoch

@veronika1603 Ja som mala cyklus moc krátky pravdepodobne bez ovu, tak ja som asi potrebovala vyššiu dávku a brala som aj duphaston. Ja som nemala nejaké hrozné bolesti, dalo sa to v pohode zvládnuť.