no ja som bola u doktorky ze mam nepravidelnu menstruaciu a ze sa nam nedari uz 4 rok a dala mi agnus castus sa to presne vola asi na upravu hormonov aby som mala pravidelne..to som bola tu v nemecku u gynekologicky...som pocula ze to casto predpisuju
@veronika1603 pekné sa drzis
@lauritka dakujem no stale ten vnutorny pocit hnusny ma neopusta..citim sa ako pred ms..ty si nikdy neskusala kvapky gynex?myslis ze to pomoze mi troska sa odputat od toho vsetkeho...vies,ze strašne chcem babatko...neviem nato prestat myslet aj ked chcem a snazim sa
@lauritka u teba su to asi roky snaženia...boze ako sa to da zvladnut??ty nemas ani jedno dieta?
No veru...tak mám aspoň zvieratká,takže sa mam o koho starať
@veronika1603 vy než som už kedy si dávno brala,ale je dobrý na harmonizaciu cyklu
@lauritka moja teda tebe musime vsetky specialne drzat palce.raz to musi vyjst..kazda si zasluzime raz byt matkou...musis byt aj ty...🙂
@veronika1603 ďakujem 😻💗💋
@lauritka @denidi @butterfly333
@kakatulik baby tuto zas mi vyznacilo ovu az 20dc...boze to hruuuza s tou bazalkou
@veronika1603 no vidime kolko este potiahneš.. netestikuješ zajtra ??? 😝
@lauritka zajtra je asi este skoro..chcem 1.4..ale neverim tomu zeby motyka vystrelila...ja uz vlastne ani neviem nic
@veronika1603 no uvidime 😉
Ahoj 11.3 som si robila test mala som velmi slabu ciarku videla som ju len v inom uhle ..dalsi som si robila 13.3 a bola o trosku silnejsia siva ..obidva boli 10tkove ..treti som si robila 15 .3 ale 25kovy a neukazal mi nic ..moze byt ze 25kovy mi nemohol ukazat este ?ako rychlo stupa hcg? ..ci to bol len kanalik?presvitajuci
@veronika1603 uvidime,ktory grafik bude mat pravdu.
@veronika1603 nie nie, dobre ti oznacilo ovu, na 17 DC, ale 20.3. 😉
@senselinka jaj no tusim ano dobre to je..asi som dc pomýlila s datumom..tak bol sex len toho 19.3 den predtym a 15.3 ale to uz je daleko...aj tak mam podozrenie ze nic.takze dnes som len 8dpo.
@00medved ciarka musi byt ruzova aj ked bleducko ale musi byt.inak je to kanalik.uz vela testov som tak mala.zbytocne stresy.ale drzim palce
tiez som si rátala ovuláciu cez kalkulacky na internete a vsade mi vysli uplne ine dni :D, tak teraz neviem kedy je ten najvhodnejší čas :D
@veronika1603 prosim ta aku maš appku na to zapisovanie BT ?? nech poradim babam
Vie mi niekto vysvetlit, ako mozem mat aj druhu ciarku (dost viditelnu) na ovulacnom teste ked som uz po ovulacii? a mrchu mam dostat az 7.4. ☹ ?! Vdaka
baby tak som si aj ja objednaval ovu testy a zacinam merat teplotu aby som zistila ci ju vobec mam.

@00medved ja idem.teraz.skusit gynex kvapky tiez su nane dobre ohlasy