@veronika1603 zbytocne...to je take svetle ze mi skoro oci vypadli 😀
@butterfly333 ahoj takže rozbehla sa mrcha?
@reni1512 aj ja si myslím pridaj sem a poradíme 🙂
@aluska2999
@maryennn1
urobim si o par dni druhy a pridam...fotila som a nie je sanca vidiet tam nieco, jedine vonku na dennom svetle ked ho vystrcim z okna...
No ved prave, ze nie je to krvacanie, ale po utreti tam ta krv par krat za den je. Tak uz by som bola kludnejsia keby ze sa viem odrazit dalej...:-/ ale som zmierena, ked sa ma udrzat a je tam tak bude dobre, ked nie tak nie..
Ahojte, prepačte ak som trocha mimo témy, ale začali sme sa s manželom snažiť a po pohlavnom styku cítim ľahké pálenie v pošve, po chvíle to prejde, bolesti nemám žiadne. Pozerala som na nete nejaké múdre články a začala som sa báť, či nemôžem mať alergiu na spermie a či nám to neskomplikuje počatie.
Pálenie nie je nijako veľmi nepríjemné, ja mám skorej pocity, že je to prirodzené, že je tam proste nejaká nová tekutina, ktorá má iné pH.
Dajte mi prosím vedieť, či je to normálne alebo to môže byť patologické.
Ďakujem a želám všetkým snažilkám, dve // 🙂
@veronika1603 dufam že máš pravdu bolo by to super.
@maryennn1 anobuž je to lepšie dufam že do nedele aj zmizne 😀 😀 😀
@reni1512 a nemáš prave ovulaciu??
Baby odpovedzte aj mne prosim 😊
@veronika1603 ahoj to je mile ze niekto na mna mysli 🙂 ano som na pn uz to aj moja doktorka pochopila ze to bude pre mna najlepsie . Bola som aj u gznekologa som na konci 5t ,zacinam siesty . Videli sme plodovy vak ktory ma 8,5mm a o dva tyzdne idem na kontrolu a ked bude akcia srdiecka a vsetko v poriadku uz mi vypise aj knizku. Ostatne testy mam dobre co sa tyka krvi. Tak teraz dufam ze bude vsetko tak ako ma byt 🙂
@malinka2020 no to je super aj mas uz nejake priznaky ine ako pred menzesom?dobre si spravila ze si sa dala vypisat keby sa nieco stalo potom by si si to vycitala.takze som rada ze si sa vykaslala na robotu.
@simonezet ahoj v tomto ti asi nevieme nikto poradit.este sa mi to nestalo.nepouzivate nejake gely pri milovani?mozno.je to vplyvom tvojho orgazmu.kolko ta to potom pali dlho?aj stipe?
@simonezet a radesej by som na tvojom mieste zasla sa gynekologom ci je vsetko ok
@veronika1603 ta moja praca bola cista psychiatria nic ine mi neostavalo . . Ked varim alebo citim smrad je mi z toho zle stale by som daco jedla obcas ma boli podbrusko . Vecer mi byva nevolno ale zatial nic take
@lanci23 gratulka.je to tam.🙂 priznaky nejake mas?
@malinka2020 tak pekne tehulkovanie prajem.a drz sa
@veronika1603 Ahojky. Po uspesnom dlhodom snazilkovani aj mne sa zda ze sa to podarilo.. a chcem tymto povedat, nech sa ziadna nevzdava..Nechcem robit zo seba najmudrejsiu na svete, ale ja som nemala ziadne priznaky tehu..Ja som mala PMS.. to znamena,, vajecniky ma boleli, trochu brucho ako pred menstruaciou, jedine vcera v noci som mala strasne zvlastne krce ale len 2 min.. A komu sa chcem podakovat je INOFOLIC.. zacala som ho brat 5 dc, to znamena, len jeden mesiac. a vdaka nemu sa to podarilo..Partner bral selen a zinok. A vkuse cakam ze dostanem ms, tak sa citim.. 🙂
@lanci23 dakujem za odpoved.ja mam tiez len prizaky ako pred mrchu.ta ma dorazit cez vikend ale ja zajtra testnem nech mam pokoj na dusi keby si zmyslela meskat ako minuly mesiac.ani unava ani tocenie hlavy alebo prsa sa ti nezvacsili alebo bradavky tmavsie zilky???ozaj nic?
@veronika1603 nebolia ma cele prsia, len bradavky, lebo pred ms ma stale boleli cele, ziadne zilky, ziadne tmavsie bradavky.. vobec nic.. citim sa ako pred ms.. kazdu chvilu chodim na wc, ci som uz dostala.. ked som si myslela, ze som tehotna, lebo som mala vselijake priznaky tak som nebola, a teraz uz tyzden dopredu som vedela ze dostanem a zatial nic.. ja som si robila test dva dni pred ms..a bol cistucky ako sneh.. a to je dva dni po..
@lanci23 urcite je to tam.prajem aby len tmavli.zajtra drz mne palce..
@veronika1603 samozrejme ze drzim a dufam ze to vyslo, a vravim ti aj ked vyjde negativny nezufaj.. mne trikrat vysiel neg. a az dnes pozitivny..🙂 bud pozitivna..

@malinka2020 ahoj ako pokracujes??pnkujes?