@veronika1603 jeeeej, super, gratulujem 🙂. Teba ma pan Bozko rad 😉.
@veronika1603 gratulujeeeeem 😊
@tinka881 ano, IVF je umele ☹ ble, vôbec by mi v zivote nenapadlo, ze ja to budem musiet podstupit..mohla by som cakat dalsie roky, ale na to uz nemam trpezlivost a mm vek 😀 urcite si dajte spravit spermiogram, hormonalny profil, ak vsetko bude ok, tak by som isla do dalsich vysetreni..kolko sa vlastne snazite?
@veronika1603 čo to vidííííím moja to je tehu testík?Ja odpadnem tak sa ti to konečne podarilo supeeer gratulujeeem, 🙂 🙂 🙂
@kakatulik no tak u gyndosa by som dala spravit ten hormonalny profil, testy na protilatky - ci netvoris protilatky proti spermiam a embryu (alebo take nejake to je vysetrenie), krvny obraz, partner komplet vysetrenie u urológa alebo najelpsie androloga + spermiogram..a vlastne podla vysledkov by som isla dalej co treba..ale toto by som tak spravila ja, niektore su mozno zbytocne..v CAR ti spravia HP, protilatky a muzovi spg..tam to koncilo..aspon u nas..
@veronika1603 super gratulacie najvacsie 🙂 ved raz to predsa muselo vyjst ale to bude podla mna tym ze si bola zmierena s tym ze pojdes na laparku za par mesiacov a nakoniec ju ani netreba ;)
@butterfly333 anooo mojko...po laparke cakam taku istu fotecku od teba..stale tomu neverim je to krasne...
@veronika1603 moja dufam že po tej laparke sa aj ja takehoto testíku dočkám,a ako sacítiš?Davaj si na seba pozorPrajem krasne a tehulkovanie až do konca. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 to si pis ze to tak bu.ved mame s mrchu dohodu a hotovo...citim sa presne ako pred ms uplne presne.akurat som trocha viac zadychcana...nic viac...a trocha sa bojim aby to dobre dopadlo...budem na teba v pondelok silno myset..:-*
@veronika1603 A chodíš aj do prace? mne teraz 18.4.končí pnka už to bude rok no a 19.4 musím do prace kde ma čaka výpoved,a čo dalej??No neviem snad sa podarí tehu.
@butterfly333 ano aj dnes som v praci.moja hento s marodkou a tak to ti vobec neporadim..snad sa.podari a nebudes muset riesit
@butterfly333 tiez si myslim,ze by to bol gooool keby si po laparke hned otehu a isla by si hned na matersku... 😀 😀 😀 . A s tym liecenim to ako vyzera?
@veronika1603 no ved to už jedine výpoved zobrat odstupne a je snad sa tehu podarí.
@kakatulik ake liečenie?Myslíš kupele?Noo tak tie mi zamietli no nevidia vakom stave som že nenarovnám nohu že ma bolí noha asi mi tie šroby nerobia dobre,no to ich nezaujíma,vraj operacia dopadla dobre,no po operacii je to na prd.
@butterfly333 nemala si ist na nejake liecenie?...teraz uz neviem ci s tou nohou alebo s cim...tak sa mi nieco mari ze si tu pred nejakym casom pisala....ci nie?
Ano ano kupele som myslela......az teraz som si to precitala.
Inak to je fakt zaujimave,lebo kupele sa davaju prave po OP na rekonvalescenciu...ale na SK je to tak.....
ahojte mi sme tento mesiac len zacali, zatial to vyzera nadajne menzes nikde ale test zatial snehobiely, uvidim co v pondelok 😀 ale moc neverim zeby sme to dali zas na prvy sup 😅
@hranoska a preco sa vam nedari? Ja mam na car taky isty nazor nie som spokojna s pristupom podla nich len umele 😔 ani laparku mi nechceli urobit ze ja to nepotrebujem ze vsetko je urcite ok a este mi aj povedali ze mam pco 😱 tak som si vyziadala laparku u svojho doktora a zaujimave ze som mala myom na maternici , 3 loziska endometriozy a pco sa vylucilo takze za mna je car dost o biznise a kazda dostaneme presne tu istu liecbu bez ohladu na vysledky 😁 takze my este skusame prirodzene aj ked vek tlaci ale to je to jedine cim oni vedia strasit 😉
@zuzka2208 ja som bola vo ferticent a tam mi hned že na umele mám ist ale najprv mám mat spravenu laparku,najprv som nechcela ist na laparku no ako vidíš som sa odhodlala,ale nejde do ferti, Len dufam že do nedel ms skončí dnes som 3Dc mala som byt už dnes 4Dc no o den mi prišla neskor,?yslíš že to bude vadit ak by som špinila??
@butterfly333 vies co,ale ono laparke koniec ms nevadi.Ved oni sa ti nebudu hrabat v maternici,ale v bruchu,cize ten jeden den by som neriesila....fakt nie.A koniec MS mas asi aj tak uz len velmi slaby....ci?

@hranoska nechcem vyzerat ako blbec,ale co znamena IVF? to je umele? Ja mam ist ku gyn po clostile na 12dc,tak sa ho opýtam nech mi urobi hormonalny profil a podla vysledkov uvidim co dalej.Lebo cas leti a leti.