@butterfly333 to bude akurát....a dokonca aj lepsie,lebo akurát sa zotavis po OP a bude tu ovulka.Hned by som to vyuzila.Teda ak nebude nejaky vaznejsi problem.
Jedna moja znama bola po nehode v oblasti panvy vyhlasena za neplodnu.Neviem presne co mala,ale bola na laparke...ani neviem z akého dovodu a oni jej iba tak ze ked uz sa tam hrabu prefukli vajcovody a hned v ten mesiac otehu... a tiez uz mala okolo 35r.takze..... 😵
@zuzka2208 nam sa nedari pravdepodobne kvôli zlemu spg..mame morfo len 1,5%..mne praveze navrhli prefuky este pred insemináciou,lebo ak nie su vajcovody priechodne, tak to nema zmysel robit..mne spravili hysteroskopiu a nic sa nenaslo..my sme chodili do Heliosu, tam nam este odporucali IUI..neviem co by navrhli potom, ale som si na 100% ista, ze IVF..my sme sa rozhodli pre soft IVF v Brne a povedala som si, ze tam sa to podari 🙂 ani nechem napisat slovo na N 🙂
@hranoska ahoj, vy ste podstupili inseminaciu uz? ja som teraz po laparke 3 tyzdne a este v nemocnici mi povedal lekar ze je vsetko ok u oboch uplne vsetko ok! takze treba inseminaciu o 3 cykly mam zacat. Mne to pride ale unahlene. ☹ vy ste mali na inseminaciu nejaky vazny dovod?
@kakatulik ved to aj ja dufam že sa to po laparke hned podarí,ano hned týžden nato by malabyt ovulka okolo 15-16Dc no ved uvidíme.
@hranoska aj my sme chodili do Heliosu a moj mm ma tiez zlu morfologiu tak sme nasadili vitaminy 😊 len sa mi nepacilo ze mi podavali vselijake diagnozy co vlastne ani nie je pravda 😁 a pred prvou inseminaciou sa ma spytali ci uz rozmyslam nad ivf ked to nevyjde no ake povzbudzujuce 😱 a este ma stimulovali clostilom ked som mala vysoky prolaktin co sa trochu bije povedal mi to aj gyndos aj endokrinologicka v lubochni.Takze ak pojdeme na ivf tak do brna bohuzial v heliose im moc nedoverujem 😳
@zuzka2208 ved prave, ze aj ja si myslim, ze staci jedna a my mame pocet dobry..tak neviem preco este stale nic..ja si osobne myslim, ze keby nam porobili podrobnejsie vysetrenia, mozno sa nieco najde..ale tiez sa snazim mysliet pozitivne, ale ako som uz spominala, uz nevládzeme cakat a stracat cas s dalsimi vysetreniami ☹ ja som si nie ista, ci v mojich folikuloch vôbec nejake vajicka su ☹
Babenky dakujem za.srdiecko...ste uzastne.drzim.vam.vsetkym strasne moc palce
Veronika1603 tak to je paraaaaada! Super!! Ta psychika je mocnaaaa...ani si neverila uz si bola pripravena na ine...a oodarilo sa!..veeelmi sa s tebou tesim a drzim palceky 🙂
..veronika1603
@veronika1603 ;)
@hranoska ja viem ono je to vycerpavajuce chodit po vysetreniach 😔 ja som bola na tom psychicky dost zle ked sme chodili 5 mesiacov do heliosu a pocuvali ako nam je toto a hento a len ivf 😔 tak som povedala dost dali sme si pauzu 2 mesiace aby som nabrala sil a isla som za mojim doktorom aby ma poslal na laparku 😊 to mam uspesne za sebou a verim ze to dame ved poctivo trenujeme 😀 a ak nie tak smer brno do heliosu uz nechcem ist po nasich skusenostiach 😉 dost nas tam znegovali a tie diagnozy 🙊 no ani nemam slov 😷
@veronika1603 Super 🙂 Ja som verila tomu, že tebe to teraz vyjde 🙂)) nech všetko dobré prebieha 🙂
@veronika1603 Gratulujem 🙂 Uz dlhsie to tu cele sledujem... ako dlho ste sa snazili? My uz 7 mesiacov... Tento mesiac som tiez skusala tie vankuse pod zadok :D
@veronika1603 jeeej gratulujem veľmi zo srdca prajem aby vsetko bolo v poriadku moja 😘
@veronika1603 aj ja blahozelam... sledujem vas tu kazdy den a tajne dufam, ze tento mesiac sa pridam k tebe
@hranoska ja neviem ako to presne je,ale ak ti po ovulke stupne teplota,tak sa musel ouvolnit vajicko,lebo iba zlte teliesko produkuje progesteron,ktory je zodpovedny za stupnutie teploty.....
Je ale pravda,ze nie vsetkyvajicka su take kvalitne,aby mohli byt oplodnene....do kelu...ved musi predsa existovat sposob ako tu ich kvalitu zlepsit nie?
@kakatulik no, ved presne pre toto budem uz stale merat teplotu..ja som taka blba, ze som si myslela, ze je meranie BT je prezitok a zbytocne stresovanie sa..posledne dva cykly som veru ovu mala..a na tej kvalite popracujem...aj ked do IVF uz nestiham, ale druhe verim, ze sa podari prirodzene..na kvalitu je vela prípravkov..ja som vsetkemu chcela nechavat co najprirodzenejsi vyvoj, no ale fakt asi plati "pomoz si sam a ja ti pomozem"
no tak dnes ako rany z nebies. asi chcú aby som konečne prestala myslieť na blbosti 😀 😀 dva pohovori na budúci týžden. samozrejme v cudzom jazyku 😀 😀 😀 😀 takže knihy vytiahnutú idem sa pekne učiť 😀 už nemám ani ten zlý pocit, čo ma trápi už od veľkej noci 😉 😉 ach jáj to bude veľmi vtipné po nemecky som nehovoril roky rokúce 😀 😀 ale aj tak na peknú víkendovú noc na chate ideme, už si ani nepamatám, kedy sme tam z mužom boli. pekne niečo navarím, on urobí ohen v krbe / alebo skôr piecke / flaška vínka a môžeme trošku sprechovať 😀 😀 😀 😀
@veronika1603 juj tesim sa s tebou velmi,parada,ze si sa ku mne pridala 🙂 vsetko dobre prajem a verim,ze nas bude pribudat.
@butterfly333 nemyslim si ze by to vadilo ved oni ti zo spodu urobia asi iba sono a ostatne ide cez brucho 😊 a keby aj oni su zvyknuty na ovela horsie veci ako spinenie 😂
@zuzka2208 tak to ti verim..nam zase povedali, ze ved 1,5% je priemerny spg..a my sme boli spokojni, ja som ani nevedela co to znamena..az ked som to povedala môjmu gyn, tak ten ma naplasil..a tam sa skoncila moja psychicka pohoda a zacala som patrat a cim dalej patram, tym som viac a viac zhrozena ☹ niekedy si hovorim, ze radsej som sa nemala nic dozvediet..ale na druhej strane, mozno by sme takto cakali dalsich neviem kolko rokov..ja fakt neviem..

@kakatulik ano ja myslím že zajtra to bude už len špinenie tak do nedele by to mohlo prejst,