icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

hranoska
1. apr 2016

@zuzka2208 ano, boli sme minulu stredu..oni nam nenavrhli nic, porozpravala mi o vsetkym moznostiach a my sme sa rozhodli..ale tak ked sme tam isli, ja som uz vedela, ze chcem soft..hlavne kvôli tomu sme tam isli..klasicke je podla mna zbytocne, ani nechem tak vela vajok...dufam len, ze sa nezisti, ze mam nekvalitne vajka ☹ este som chvilu zvazovala nativ, ale to je dost velky risk..koncom mesiaca zacinam stimulovat..

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska no ved toto kazdy doktor je iny ale vacsina radi plasia bez toho aby si uvedomovali co to moze sposobit s nasou krehkou psychikou 😔 preto do heliosu uz nechcem ist citila som sa tak ze ziadne rozhodnutie nie je na mne ale na nich

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska aha no tak to je super ze vam dali na vyber to mne v martine hned dali dlhy protokol a nechapem preco ked mam vela vajek 😊 kamoska ma velmi malo a daki jej presne to iste co mne 😱 ale my sme nezacali lebo sme isli na laparku.A co je to ten nativ? Kolko vas vyjde ta softka? Aj ti robili nejake vysetrenia?

veronika1603
1. apr 2016

@mima177
@patris11
@zu12

@blanch12 babenky dakujem moc.zaroven vsetkym prajem aby sa vam to podarilo co najskor.aj nam to trvalo 10mesiacov uz som si myslela ze.bude nejaky problem..podarilo sa asi na oslave mojich narodiek.a.malo.by sa narodit pod.stromcek..

veronika1603
1. apr 2016

@lucy717 snazili sme sa 10mesiacov...v tu noc som dala vankus pod zadok a tak som aj zaspala.ziadne wc nic.no aj tak sa podla mna podarilo lebo to tak malo byt.Boh to tak chcel.drzim palce

hranoska
1. apr 2016

@zuzka2208 nam povedali, ze by nam vsetky alternativy mohli vyjst..v Brne mi robili UTZ a brali krv na stanovenie AMH..v Brne dlhy protokol ani nedavaju co som pocula..nativ je vlastne IVF bez stimulky, cize ti v prirodzenom cykle odoberu vajicko a potom oplodnia..lenze nikde nie je zarucene, ze tam to vajko ozaj bude a ze bude kvalitne..softka nas vyjde vraj do 40 tis. CZK,ale ze to je strop...no kamoska bola teraz a ich to vyslo aj s cestou a doplnkami 1700€..mali dve vajka..

lanci23
1. apr 2016

@veronika1603 tak ako ??????

veronika1603
1. apr 2016

@lanci23 nevidela si test??

tinka881
autor
1. apr 2016

@mia295 no moja,hlasim ti 1dc☹ale na jednej strane sa tesim,ze dosla na cas bez vyvolavacky.Spravime si pekny vikend a tebe drzim palceky

lanci23
1. apr 2016

@veronika1603 waaaaaaaaaau pecka..:D tesim sa a gratulujeeeeeeeem..mne tri dni meska a este stale nemam silnu ciarku..:O

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska no tak super tesim sa tak ak by to nevyslo po laparke urcite smer brno 😊 a ako dlho trva softka?

veronika1603
1. apr 2016

@lanci23 dakujem.som 12dpo.a.ozaj je dost silna ze este ani nemam termin.ms.ale.ta si da teraz pauzu na par mesiacov...🙂

hranoska
1. apr 2016

@veronika1603 drzim palce nech to po tej laparke date 😉 ak sa smiem spytat, kolko mas rokov? stimulka zacina v prve dni cyklu,ale presne neviem, mozno to ma kazda ine..no a kolko trva presne neviem, asi aj podla toho, ako rastu foliky..az takto specialne som sa o to nezaujimala..

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska ja mam 38 rokov citiaca sa na 25 😂 takze urcite to dame 😊 a prepac ze sa pytam ale v cechach si vlastne platime vsetko vsak na nas sa nevztahuje poistovna ze?

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska a ty mas kolko rokov ked mas pocit ze uz nemate a nechcete stracat cas?

hranoska
1. apr 2016

@zuzka2208 klamala by som,neviem ako je to s preplacanim,zda sa mi,ze by sa to dalo..na teba sa vztahuje poistovna do 39..ja mam 29,ale muz ma 38..a chceme stihnut aspon dve..😊

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska ano viem ze sa vztahuje na mna poistovna do 39 len som myslela ze v cechach kedze sme z sk tak poistovna nepreplaca nic.Pytali si v cechach od vas schvalenie od poistovne?

miminka1986
1. apr 2016

@kikushaa ahoj aj my eštelen začíname.... Ale mohlo by sa podariť....tak mne práve skončili takže minulý mesiac sa nepodarilo,takže začíname odznova 😉

mia295
1. apr 2016

@tinka881 ale to fakt? :( to hej, aspoň jedno pozitívum to má teda... oddýchni si, po mrche chod kúpiť vínko a ono to pôjde 🙂 a vieš že sa čakáme 🙂 takže šup šup, ty si o tri dni rýchlejšia, nech sa môžeme tešiť 🙂

hranoska
1. apr 2016

@zuzka2208 vies co,my sme hned povedali,ze chceme ist mimo,ale zda sa mi,ze hovorila,ze by sme to mohli skusit cez poistovnu..ale my si nechavame tie tri pokusy v rezerve keby bolo treba klasicke IVF..ale ja verim,ze soft bude stacit a o dva mesiace si najdem // na teste 😉

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska urcite si najdes // budem drzat palce 😊

hranoska
1. apr 2016

@zuzka2208 dakujem,aj ja ti to prajem,aby ste sa vyhli tomu IVF,nech pomoze prefuk,vraj sa potom velmi rychlo vie zadaritak to je ten problem😉😉

zuzka2208
1. apr 2016

@hranoska no ja verim ze ano 😊 tak potom daj vediet ako to pojde tie injekcie a tak 👍🏻

lenivica
1. apr 2016

@tynka1406 tak ako si na tom další cyklus? Darí sa? Aké máš pocity?

tinka881
autor
1. apr 2016

@mia295 ty ma moja necakaj. Ja len cakam kedy ma nakazis tehu bacilkami 🙂 Poobede sa rozbehla mrcha a teraz sa nejako pozastavila, uvidime do zajtra.Na 5 dc zas clostil....

nera123
2. apr 2016

@veronika1603 jeeeeeej, supeeer, teším sa veľmi s tebou, viem, že ste sa dlhšie snažili, takže veľká gratulácia 🙂

nera123
2. apr 2016

inak baby u nás dnes ráno porodila švagrinka bábatko...tak som taká nabudená, ale len teraz v polke marca som nastúpila do novej roboty, tak sa chcem začať snažiť až v júni, nech to nie je také blbé, že hneď by som náhodou ostala tehu a mohli by ma poslať v tej skúšobnej dobe ešte papa...ale neviem sa dočkať...tak vás tu budem aspoň podporovať 🙂

veronika1603
2. apr 2016

@nera123 dakujeeem.kludne sa snazte ved v robote nic nepovies.a hotovo

maryennn1
2. apr 2016

@nera123 presne som ti chcela to isté napísať, že sa kľudne môžete snažiť, ak sa zadarí, povieš to až po skúšobnej dobe 🙂

nera123
2. apr 2016

@veronika1603
@maryennn1 možno nevydržím a vyskúšame už v máji..ešte teraz je to také divoké, do všetkého ma zaúčajú, koniec zúčtovacieho obdobia a pod...a aj tak ovulku mám až niekedy 20., tak to ešte vydržím a v máji to už možno nechám na voľno..pravda je aj, že neviem, koľko sa budeme snažiť..takže v tom máji by sme aj mohli skúsiť.. len mi je to také hlúpe, že vynaložia energiu, aby ma do všetkého zaučili a ja by som hneď otehotnela, ak by teda motyka vystrelila..nemyslíte?