@nera123 je to blbe ale musis pozerat na seba.na svoje stastie..ved mozes este nejaku dobu pracovat ked bude vsetko ok prebiehat..ja napr.pracujem stale na.nohach.nikedy stresy tiez nechcem hned odist a byt doma na pnke s vylozenymi nohami ale ked to bude nutne budem musiet.som.zvedava co mi povie doktor som bola pred par rokmi na konizacii krcka tak neviem.
@veronika1603 jasné, nemôžeš riskovať, ono za to tá robota nestojí.. keď by si cítila, že treba ísť na pn, tak neváhaj.. asi je to pravda, človek musí myslieť v dnešnej dobe aj na seba, ... počkám do mája a začneme sa snažiť, lebo ja už som posadnutá asi tak rok, čo chcem dieťa, ale stále sú nejaké okolnosti, prečo to musím/mala by som oddialiť.. koniec koncov hneď sa zadariť nemusí.. držím vám tu palce.. a aj tebe, nech všetko dobre dopadne.. kedy sa chystáš k doktorovi?
@nera123 asi az po 20.4 teraz by som mala byt este len 4tyzden.takze az ked budem v 7-8tt.
@simonezet ahoj kedy to testujes?
@veronika1603 jeeeminy.. drzim palce velmi silno a blahozelam ;)
@nataliuska dakujem.pekne.aj ja tebe.keby si bola prvy krat u gynda?staci 7-8tyzden ist ze?
@veronika1603 no ja som bola objednana cca na 8 tyzden, ale bola som skor, lebo som mala spinenie... dali mi Duphaston a potom som normalne prisla v tom 8-mom. Lepsie tak podla mna, lebo ak pojdes skor, moze ta to len zostesovat, ak este nebude srdiecko... ;)
@zuzka2208 ahoj tak ja už ležim v nemocnici. Som sama na izbe je to fajn mam klud.
@butterfly333 uz si tam???nie zajtra rano uz dnes si musela?a co ms?skoncila teda?
@butterfly333 silno drzim palceky,určite tu všetky na teba budeme myslieť 🙂 drzkaj sa,zachvilu budes bruskata 🙂
@veronika1603 ano na dnes som bola obj.aby ma mohli zajtra rano operovat. Je tu fajn som sama mam klud. Včera sme sa stahovali ustatá som jak pes tak ma nohli bolia včera som už o 20h spala. A ms už dnes koniec len sem tam ked idem na wc a utriem sa inak ok. A ty ako?
@denidi dakujem velmi pekne. Ešte že je tu v nemocnici wifi lebo včera sme sa stahovali a ešte nam to nezapojili tak možem tu pisat.
@butterfly333 super tak už ste aj presťahovaní,tak to je ďalšie pozitivum 🙂 aspom si dnes troška oddychni
@denidi ano ved to že som utahana a unavená ani narkozu mi netreba.
@butterfly333 super za chvilku to mas zasebou budem na teba rano myslet aby to dobre dopadlo a potom to pride.ja ok zatial mi zle neni len troska v podbrusku vselijake natahovanie ale len tak malicko a prsia mam jak kameň..dnes som este robila test ci silnie a zosilnel.teda ja nie ale manzel ho robil lebo to chcel vidiet aj on...a mam dilemu lebo sa snazim prestať fajcit a je to tazke...
@veronika1603 no tak to fajčenie je tažke. A nezhusilo sa ti to ked si tehu? Ja teda nefajčim je mi zle už z dymu.
@butterfly333 nezhnusilo...ale toto som.mala aj pri malom pomaly este viac mi to chutilo.smrdelo mi vsetko naokolo ale cigareta nie.ani ked som chora ze mam horucky alebo chripku ale fajcit som musela...strasne so mnu.bohuzial som z tych ktorych ta cigareta uplne dostala..ale uz sa snazim..musim to prekonat
Ahojte, chcela by som sa poradit, uz dlhsie sme sa s priatelom rozpravali o dietatku a dnes sme sa spontanne rozhodli, ze ideme na to, ale az potom som si spomenula, v najblizsich dnoch ba mali prist moje dni, ale mam nepravidelny cyklus, myslite, ze by sa to mohlo podarit ? 🙂
@butterfly333 no tak super 👍🏻 budem drzat silno palceky 😉
@veronika1603 az o tri tyzdne asi este mi len zacina ovulacia
@simonezet jaj ja reku ked si pisala ze aj ty sa chysatas tak som myslela ze kazdu chvilu.tak drzim palce
My sme zacali minuly mesiac ale bolo to tyzden pred menstruaciou tak som vedela ze to sa nepodari. Teraz mi zacina ovulacia tak dufam, ze sa to podari. Chystali sme sa pol roka kvoli mojmu zdraviu. A cyklus mam pravidelny, tak myslim ze by sa mohlo podarit☺️Dakujem. Dufam, ze sa o chvilu pridam k tebe☺️
@lenka469 ja myslim ze ano.este skus o 2dni.ale.ciarocka je ruzova takze.sa pomaly aj mozes tesit 🙂
@lenka469 a cakam ta v decembrovkach
@veronika1603 v skutocnosti tu ciarku viduet normalne hned ale neda sa to tak pekne odfotiti.
@lenka469 urob este ten kontrolny o dva dni.ale asi je to tam.kolky dpo si?
@veronika1603 dnes len 11DPO ale u som nevedela vydrzat 🙂 boli sme aj v CAR lebo sa nedari dlhsie. Doktor mi povedal ze ovu pekne prebehla tento mesiac ale predpisal mi aj Clostil od dalsieho cyklu. Uz som si aj recept vytiahla. Dufam ze "zakon schvalnosti" zaucinkoval 🙂

@nera123 u manzela v praci nastupovala baba uz tehotna som nechapala ako ju mohli vziat. Vraj im to nepovedala. No a potom pracovala na ciastocny z domu. Takze kludne do toho. Necakat!!🙂