@veronika1603 ak chces prestať fajčiť, pridaj sa k nam do skupiny STOP FAJCENIU, tusim 21 to bude rok čo nefajčím a všetko tam je popísané, rady aj skúsenosti 🙂
@stazistka kavu pi uplne v pohode, dve az tri slabsie alebo jedna silna rano je uuuuplne OK. Ja som pila pri dcere dve denne, teraz tiez, mam nizky tlak a nemienim to zmenit.
Samozrejme, mozno ti casom prestane chutit 😉
A dokonca som si popri kave davala pepsi, kolu alebo kofolu, ked mi byvalo tazko... Dieta mam zdrave, krasne, sikovne a mudre 😍
@butterfly333 boze to ani nehovor ze si bola na tom zbytocne.potom hned napis
@emakiki aky je presny nazov.?neviem najst tu temu
https://www.modrykonik.sk/group/7275/
Páči sa 🙂
@veronika1603 ale pockaj pozvem ta, aj tak to príde mne 🙂 ale ak by niekto chcel tu máte link 🙂
@senselinka ahoooj.No ako ty pokracujes?
@kakatulik ja vas citam kazdy den a sledujem, kto sa prida 😍
Inak sa mam fajn,az podozrivo dobre 😮Takze sa vo mne stale biju pocity beznadeje a presvedcenia, ze to nemoze dopadnut dobre a uplnej pohody,ze vsetko je OK
O tyzden idem na kontrolu, tak dam vediet 😉
@senselinka bude dobre ,uvidis ze bude...to je asi normalne. Ja uz cakam,ze kedy si zmenis uz konecne v statuse tie udaje o tehu..... 🙂
@kakatulik cakam do kontroly v 12 tt 😵
@butterfly333 Ahoj moja... daj potom vedieť ako si dopadla...
@veronika1603 moja už som doma tak vaječniky priechodne mala som tam cystu 1cm a myom 2cm. Vysledky hystologie o 10dni.
@renimac ahoj už som doma všetko vraj ok vysledky hystologie budu o 10dni vaječniky priechodne bola tam cysta 1cm a myom 2cm.
@butterfly333 čiže tehu nič nebráni, správne?
@butterfly333 takze v podstate vsetko OK.Ta cysta a myom to je nic...aj ti to vybrali?
Takze teraz nezostava nic ine iba sa snazit...aj ked neviem ze ak ti vybrali ten myom ci treba cakat... 😕
@butterfly333 a teda co aj ti povedali ci to mohlo branit k tehu?
Ahojte 🙂 Môžem sa k vám pridať?
@renimac nooo vyzerá to tak že nie.
@kakatulik no veru nič mi bližšie nepovedali o 10dní ked budu výsledky z hytologie mám ist ku svojmu gyn aj nasehy a onmi povie čo dalej.
@veronika1603
@butterfly333 ...pytam sa preto,ze ak ti ten mini myom vyberali,co asi nie,tak by asi nebolo hned dobre keby si otehu.Ja si ale myslim ze nie.Mozno z nego iba trosku vystlikli na tu hystologiu.
No a ta cysticka je fakt zanedbatelna...akoby nebola.
@butterfly333 no veru.urobila si vsetko co ai mohla.tak teraz zostava uz len cakat co povie a kedy sa mozte zacat snazit.snad ta mrcha dohodu neporusi 🙂
Baby mam dilemu, zajtra by mala prist mrcha a dnes ma nejako boli brucho akoby mala prist, to by bolo v ok akurat, ze ma bolia bradavky (vzdy pred ms ma bolia prsia ale nikdy ma neboleli bradavky a vzdy to par dni pred tym ako som dostala uplne ustupilo teraz nejak nie), bazalnu teplotu mam stale okolo 37. Vcera rano som si robila test ale bol negativny. Myslite zeby z toho mohlo nieco byt? Viem ze na testovanie je asi este skoro ked som ale nejaka nedockavaaaa
Baby mam dilemu, zajtra by mala prist mrcha a dnes ma nejako boli brucho akoby mala prist, to by bolo v ok akurat, ze ma bolia bradavky (vzdy pred ms ma bolia prsia ale nikdy ma neboleli bradavky a vzdy to par dni pred tym ako som dostala uplne ustupilo teraz nejak nie), bazalnu teplotu mam stale okolo 37. Vcera rano som si robila test ale bol negativny. Myslite zeby z toho mohlo nieco byt? Viem ze na testovanie je asi este skoro ked som ale nejaka nedockavaaaa
@smileba mojko dolezite je kolky dpo si.ked si ovulku mala neskor tak test nemusi este ukazat.ak.si 14-15dpo tak by uz test mal ukazat.na priznaky sa nespoliehaj.v tehu aj pred ms je to to iste..tak este pockaj ..
Ovulku som mala na 16 dc a cyklus mam 30 dnovy...
@smileba este to nieje uplne stratene...počkaj ked bude meskat aspon dva dni...
@butterfly333 ale aspon ti to tam prefukli a spermijkam sa tam pojde lahsie 😊
@zuzka2208
@butterfly333 ja si tiez myslim ze by to uz malo ist ako po masle...

@allenka25 ukázať ti môže ale aj nemusí. HCG je dostatocne silne okolo termínu keď ma dôjsť mrcha a krásne sa ukaze aj na teste a nehladas duchov na palicke ;)