@zuzka2208 moja ako dlho si bola taka nafuknutá čo by pomohlo nech nemám také velke brucho. 😕
@veronika1603 No to dufam ved ani neviem či mi robili prefuk v papieroch je toho popísane snad mi to gyn preloží.
@butterfly333 denidi tu raz pisala,ze ten feniklovy cajik granulovany len tak pojedala.
@kakatulik
@butterfly333 vyskusaj,mne to pomáhalo 🙂 ak ti nechutí jesť,urob si cajik
@butterfly333 vies co moja asi 1,5 tyzdna akurat vcera som mojmu vravela ze sa konecne citim ze mam normalne brucho 😊este rano to bolo ok ale ked som sa najedla som sa citila ako tehotna 😀 ale neboj max 2 tyzdne.
@butterfly333 no ja som mala brucho nafúknuté asi 3 týždne. Sem tam som si dala espumisan a ďalej som pila Gynastan.
Ja som dnes 6DC.kolky nevydarený cyklus už ani nerátam...keďže mám za sebou 2MA a 1biochemicke...zmenu partnera.. No jednoducho veľmi zle obdobie..zle dva roky..rok 2016 je zatial pre mna rokom splnenych zelani...kedze som sa rozhodla,ze si splnim vsetky tajne tuzby :- D dúfam,že už bude dobre.. S terajším priateľom uvažujeme nad tehotenstvom.. A tak som si vtrieskala do hlavy,že do mojej 30tky budem tehotná.. Veľa času neostáva...preto verím,že sa to coskoro podarí..nielen mne,ale aj všetkým snazilkam 🙂
@butterfly333 vies no oni ti tam napumpovali vzduch,aby videli co chcu a to sa vsetko neda vypustit,preto sa to musi samo vstrebat.Moze sa aj stat,ze to vstrebavanie bude boliet trosku.A ku tomu este opuchy ....chvilu to potrva.
@butterfly333 ja som mala tiež tri dieri, ale kvôli cievke. ..
@butterfly333 áno laparka= tri diery... v pupku na boku a pod prsiami
@butterfly333 po lps su tusim vzdy tri dierky,cez pupok to cele sleduju kamerou a cez tie dve po bokoch operuju,aj ja som mala tri a uz ich ledva najdem 🙂
@butterfly333 neboj,zachvilu nebudes ani vediet,ze ti robili laparku 😉
@butterfly333 no ánoo, som sa sekla, keďže ženské veci riešili, tak niže pupka 😀 mne vzali žlčník, preto pod prsiami
@butterfly333 Ak by ti nevyberali tu cystu a myom, tak by si mala len tie dve. Ja mám tiež 3, ja som však nebola nejako veľa nafúknutá, keď som išla z nemocnice, tak už som mala ploché brucho. Popíjaj ten feniklový čaj, prípadne si daj espumisan.
@salmas Dakujem takže ked mám 3 rezy tak mi ten myom aj cystu vybrali,dakujem za rady. 🙂
@butterfly333 ahoj moja no ja mam len 2 diery 😉 ale neboj za 2 tyzdne mas brusko spat 😉
Ahojte zeny.... ja sa citim dost divne... od 1.4 kazdy den slabo krvacam, neboli ma ani podbrusko, ani krize, zajtra by som mala dostat mrchu, no vobec to tak necitim, inokedy uz umieram... neviem vobec co to ma znamenat. Mam pockat ci dorazi? robit si test je asi blbost ze?
Baby ahojte..mam otazku? uz 8 den mi meska ms.. kazdy jeden test je pozitivny.. ale vobec mi nesilnie ciarka..urobila som ich uz aspon 8, jedine na digitalnom sa vidi pekna ciarka, ale este stale nie je tmava..a na obycajnych vkuse svetla..myslite ze sa moze nieco diat? dakujem..
@lanci23 pokiaľ robia stale tu istu znacku musi tmavnut.a robis ho aj v tom istom.case?pozrti moje 12dpo a 14 dpo
@lanci23 chod este kupit nejaky klasicky.pepino alebo mamatest.a ked to bude slabe chod ku gyndovi radsej.drzim.ti moc palce
@veronika1603 nie nerobim v tom istom case.. a ano vidim tvoje, :( a preto mam strach. co sa to deje? vsetky testy su pozitivne..len mi to nesilnie..a ja nie som na svk, som v zahranici, a tu maju take divne testy, ale zeby nesilnel? :(
@zuzka2208 ja som si myslela že tiež mám dve no ked som sa obliekala v nemocnici pozerám že su tri tak asi vybrali tu cystu a myom.No brucho už mám lepšie boliet už nebolí len sem tam no ešte krvácam nie moc tebe to kedy asi prestalo krvacat?
@lanci23 no mal.by silniet..urcite..ja by som sla asi za doktorom nach zoberie krv a tam sa to uvidi ci rastie hodnota a mozno ti da duphaston .chod zato nic nedas.povedz ze sa bojis a hotovo.

@veronika1603 no neviem snád ta ms si da raz dovolenku aj umna 🙂 🙂