@butterfly333 ja ti vlastne neviem 😕 tak asi nerobili 😵 neboj super ze to mas za sebou mas to tam pekne prefuknute a stihas aj ovulku ja to vidim celkom pozitivne 😎
@zuzka2208 Dufam moja že máš pravdu som síce len 8Dc a ovu okolo 16Dc mávam,davam si anopyrin je to proti tromboze po operaciách a snad aj to krvacanie zastaví.
8 den meskania ms.10 testov pozitivnych, ani jeden negativny a vykrvacala som.no preco? :'(
@butterfly333 kto ti poradil ten anopyrin? Mne ti lekári neporadili nič, ani na jazvy.
caute baby som tu nova, smiem sa k vam pridat? my s priatelom tiez planujeme a snazime sa od januara... pre problemy s cyklom beriem pet dni v mes po pvu duphaston. zatial nic .. aj ked cyklus upravil. snazime sa dalej....
@lanci23 je mi to ľúto, co sa stalo, ale nevešaj hneď hlavu, niektoré baby majú MS aj počas prvých mesiacov tehu, a niektoré este aj dlhsie. Skús si spraviť test po jej skončení. Môžeš byt ten prípad, ale aj nemusíš. Ja som napríklad bola tehu a tiež som hneď na začiatku potratila, na tretí deň meškania mrchy som začala špiniť, prv slabučko a potom sa to rozbehlo naplno a to tak, ze zo mna išli doslova krvavé hluzy a krvacalo som asi týžden, co som zvykla len 3 dni. Po skončení som si urobila test a žiaľ bol uz negatívny. Mne sa zdalo, ze mi čiarka slabne a tak som išla ku lekárke, žiaľ este nič nevideli nakolko to bol asi 4tt a povedali ze až ked bude MS meškať aspon viac ako týžden tak sa mam objednať. Potom po skončení MS som išla na kontrolu a povedali ze väčšina tehotenstiev konci hneď takto na začiatku, a na začiatku sa s tým nedá nič robiť, lebo este nič nie je vidno a ze sa netreba stresovať tým, ze si budem robiť test pred mrchou, až ked najmenej jeden týžden mešká sa mam objednať. Vtedy som si povedala ze skôr ako povedali nebudem testovať...držím palce, aby si nebola ten prípad ako ja, ale práve opačný.
Žienky súrne potrebujem vedieť zajtra idem na prvy ultrazvuk a budú mi brat aj krv môžem sa najesť či nalačno? Bojím sa aby mi zle neprišlo ☹ poraďte
@aluska2999 Mali by ti aj krv brať..samozrejme nalačno 🙂
@aluska2999 ak ti bude zle keď nič nespapas, tak si daj nejakych 5 piskot alebo maly sucharik... Mne keď byvalo tak zle rano, tak som tak papala. To mi gyn povedala... Ale ak si niečo das, tak jej presne povedz čo si mala...
Mne býva zle na zvracanie a točí sa mi hlava ☹
@aluska2999 no tak si urcite nieco daj a potom to povedz gyn... Drzim palce aby bolo vsetko ok. 😉 aj ja idem zajtra na poradnu a NT screening... Dufam ze bude dobre. Musime verit
@renimac ten mám doma od operacie nohy a je to proti tromboze a tak kedže mi v nemocke pichali fraxík len dva dni a na domov mi recept nedali tak aby som trombozu nedostala,stale krvacam ako pri ms,dufam že to už prejde.
Ahojte žienky bábätko sa nevyvyja ako ma a nevidel akciu srdiečka poobede idem na sono ešte jedno aby to potvrdili a zajtra ráno na revíziu :'( cítim sa hrozne :'(
@aluska2999 to nemyslis vazne.velmi mi je to luto.presla som si tym istym.drz sa,uvidis co ti povedia poobede.
@aluska2999 držím palce, aby to dobre dopadlo!!!!
@aluska2999 😔
Krvacam to neni nič dobré a bolesti ako pri menzese žienky plačem nejde mi slzy zastaviť :'(
@aluska2999 Juj moja to ma mrzi,to by sa nemalo vobec stavat nikomu,to bolo prve usg?Drz sa vela sil prajem.
@aluska2999 a do dnesnej kontroly si bola ok?
@butterfly333 neviem ci je dobre brat ten anopyrin,lebo ti este moze podporit krvacavost.Prin gyn.OP sa trombozy bat nemusis.Uz chodis,cize cievy maju teeeening.
@aluska2999 to mi je ľúto... ☹ neboj, vsetko sa deje pre nieco, mozno by bolo babo moc chore. zažila som to isté už tri krát, teraz akurat cakam u gyn a dufam ze tentokrat sa to podarí... Treba veriť. Uvidis, čoskoro budes maminka 😉
@aluska2999 boze....ani neviem co povedat...iba boh ta môže zachranit.skus modlidby....je mi to luto zlatko....strasne moc....kludne sa vyplac...
@aluska2999 kludne sa vyplac,ulavi sa ti.Je mi to veeeelmi luto.Sme tu pre teba.

@emakiki sedela som v meste na káve a nič z toho... Večer pôjdem behať..snáď to prejde.. Ďakujem za podporu 🙂