@veronika1603 Veru veru, tesim sa. Moj muz povedal, ze on sa bude tesit az o 2 tyzdne ked budu ciarky silnejsie 😀 len to pobolievanie mi vrta v hlave, ale dufam ze je to OK.
@alexiss27 to vazne? ... no ja normalne uz tyzden krvacam, ale nie klasicky, ako pri ms, ale len raz do dna a ked sa utriem tak mam krvavy papier...uz fakt neviem co mam robit, inokedy som naliata, citim ze pride mrcha, teraz nic, zufala som...uz nech radsej pride :( bojim sa ci to nie je nieco ine
@reni1512 ano ano presne to iste ms som mala dostat az dnes a pred zhruba 10 dnami som zacala spinit najprv hnedy vytok potom malicke zrazeninky ale to len tak raz za den...tehu isto nebudem tak cakam na tu preventivku co mi dr. povie nic ma neboli len take jemnucke chmechrenie v podbrusku take steklenie ale to predpokladam ze to je ta vnutorna jazva po cisarovi...
@lenka469 ciarky budu silniet kazdy druhy den.takze si to mozes sledovat ved hcg stupa kazdy druhy den dvojnasobne
@veronika1603 Ja viem, ja viem, ale chlapovi to vysvetlovat nejdem, on si aj tak melie svoje :D Otrcim mu v piatok alebo sobotu digi test, nech je spokojny 🙂
@butterfly333 ja som nekrvacala vobec len som trosku spinila ale asi len jeden den po zakroku.Asi koli tej cyste mas tri dierky lebo mne tiez vyberali myom a mam dve 😉
@zuzka2208 a tebe robili aj hysteroskopiu?mne ano tak preto krvacam lebo sami tam od spodu šturali
@veronika1603 dostala som menstruaciu..:(
@veronika1603 Blahoželám Veronikuš a držím moc palčeky 🙂
Baby, tak ja som z toho jeleň.
V pondelok mal folik 18mm v ten deň sme mali aj sex, to bol 13 DC. Hlien som mala natahovaci ale len do 1cm.
V utorok nic, ani sex ani hlien 14DC
A dnes 15DC som mala rano plodny hlien a naťahoval sa mi cca do 2-3cm na folikometriu sme zistili, že folik už praskol, ale že nevie či dozrelo vajicko alebo nie.
A dr. mi povedala že včera sme mali mať sex, ale že pre istotu aj dnes a ešte do konca týždňa aby sme sa posnazili.
Takže to vajíčko dozrieva aj uz keď je vo vajcovode? A aká môže byť šanca, že by sa podarilo? A ešte som zabudla napisat, že ovutest som si robila 13 a 15 DC a obidva negatívne... Uz fakt neviem na čom som.
Jaj a ešte som zabudla napisat ze teraz (15DC) už mám krémový hrudkovy hlien nenatahovaci... a ráno bol krásne natahovaci...
nie nemeriam si BT, niekde som čítala, že je to zbytočné... No aj ja si myslím, že to prasklo včera, ale to je len dobre, nie? Lebo moja dr. sa nevratila zrovna pozitívne, keď som povedala že predvcerom sme mali sex. Ved keď vajicko ,,žije" 12 h tak to podľa mňa sa akurat stretlo so spermiami a tie žije 2-3 dni nie?
@denidi
@martinaj
@lanci23 je mi to ľúto :'(
aj ja manžela uháňam, tentokrát to má povinne, už mi začala ovulácia, pred zaspaním sledujem každé pichnutie v podbrušku, aj keď je to blbosť, ale žena keď chce bábätko tak sa stále sleduje :D
@emakiki ako ja som vcera fakt mala pocit, ze uz ta spermijka splyva :D :D, ale pripadalo mi, ze som "narusena" ze furt nad tym premyslam.
No ja chodim do prace na bicykli, mam retrobicykel a je dost tazky, ked ho vyberam z pivnice (je uzka) alebo parkujem v praci a nadviham ho, je tazky ako fras....tak v poslednu dobu premyslam, boze aby sa mi ieco nestalo, mozem to?....a muz sa mi smeje, ze sa mi nic nestane....tak snad nie
a sledujem aj ine "tehotenske" syndromy....len dufam, ze su skutocne a nazozaj budem v tom 🙂
Och ženy...nejakú mám blbu depku zo všetkého.. A vonku je tak pekne ☹

@lenka469 tak jak sme vraveli.zakon schvalnosti.a neboj sa.aj ja sa.bojim.ale nesmieme sa.hlavu hore.v brusku mame najkrajsi vianocny darcek 🙂