icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

veronika1603
6. apr 2016

@lenka469 tak jak sme vraveli.zakon schvalnosti.a neboj sa.aj ja sa.bojim.ale nesmieme sa.hlavu hore.v brusku mame najkrajsi vianocny darcek 🙂

lenka469
6. apr 2016

@veronika1603 Veru veru, tesim sa. Moj muz povedal, ze on sa bude tesit az o 2 tyzdne ked budu ciarky silnejsie 😀 len to pobolievanie mi vrta v hlave, ale dufam ze je to OK.

reni1512
6. apr 2016

@alexiss27 to vazne? ... no ja normalne uz tyzden krvacam, ale nie klasicky, ako pri ms, ale len raz do dna a ked sa utriem tak mam krvavy papier...uz fakt neviem co mam robit, inokedy som naliata, citim ze pride mrcha, teraz nic, zufala som...uz nech radsej pride :( bojim sa ci to nie je nieco ine

alexiss27
6. apr 2016

@reni1512 ano ano presne to iste ms som mala dostat az dnes a pred zhruba 10 dnami som zacala spinit najprv hnedy vytok potom malicke zrazeninky ale to len tak raz za den...tehu isto nebudem tak cakam na tu preventivku co mi dr. povie nic ma neboli len take jemnucke chmechrenie v podbrusku take steklenie ale to predpokladam ze to je ta vnutorna jazva po cisarovi...

veronika1603
6. apr 2016

@lenka469 ciarky budu silniet kazdy druhy den.takze si to mozes sledovat ved hcg stupa kazdy druhy den dvojnasobne

lenka469
6. apr 2016

@veronika1603 Ja viem, ja viem, ale chlapovi to vysvetlovat nejdem, on si aj tak melie svoje :D Otrcim mu v piatok alebo sobotu digi test, nech je spokojny 🙂

july_pk
6. apr 2016

@lanci23 skus toho lekara teda... Lebo to fakt moze byt iba v testoch...

zuzka2208
6. apr 2016

@butterfly333 ja som nekrvacala vobec len som trosku spinila ale asi len jeden den po zakroku.Asi koli tej cyste mas tri dierky lebo mne tiez vyberali myom a mam dve 😉

butterfly333
6. apr 2016

@zuzka2208 a tebe robili aj hysteroskopiu?mne ano tak preto krvacam lebo sami tam od spodu šturali

lanci23
6. apr 2016

@veronika1603 dostala som menstruaciu..:(

leticia22
6. apr 2016

@veronika1603 Blahoželám Veronikuš a držím moc palčeky 🙂

emakiki
6. apr 2016

Baby, tak ja som z toho jeleň.
V pondelok mal folik 18mm v ten deň sme mali aj sex, to bol 13 DC. Hlien som mala natahovaci ale len do 1cm.
V utorok nic, ani sex ani hlien 14DC
A dnes 15DC som mala rano plodny hlien a naťahoval sa mi cca do 2-3cm na folikometriu sme zistili, že folik už praskol, ale že nevie či dozrelo vajicko alebo nie.
A dr. mi povedala že včera sme mali mať sex, ale že pre istotu aj dnes a ešte do konca týždňa aby sme sa posnazili.
Takže to vajíčko dozrieva aj uz keď je vo vajcovode? A aká môže byť šanca, že by sa podarilo? A ešte som zabudla napisat, že ovutest som si robila 13 a 15 DC a obidva negatívne... Uz fakt neviem na čom som.

emakiki
6. apr 2016

Jaj a ešte som zabudla napisat ze teraz (15DC) už mám krémový hrudkovy hlien nenatahovaci... a ráno bol krásne natahovaci...

denidi
6. apr 2016

@emakiki myslím,že foljkul keď praskne,tak uvoľnené vajicko uz vo vajickovode nedozrieva,bud je dozreté pri prasknutí,alebo nie...pravdepodobne bola ovulka vceta,alebo dnes v noci,aj keď si mala plodny hlien,je len dobre,teraz ho už máš krémový,teplotu nemerias ?

martinaj
6. apr 2016

@emakiki no 14dc bol mozno pozitivny..... uz je podla mna po... ale ved spermosky vydrzia, drzim palce 😊

emakiki
6. apr 2016

nie nemeriam si BT, niekde som čítala, že je to zbytočné... No aj ja si myslím, že to prasklo včera, ale to je len dobre, nie? Lebo moja dr. sa nevratila zrovna pozitívne, keď som povedala že predvcerom sme mali sex. Ved keď vajicko ,,žije" 12 h tak to podľa mňa sa akurat stretlo so spermiami a tie žije 2-3 dni nie?
@denidi
@martinaj

emakiki
6. apr 2016

@martinaj dakujem 😉

veronika1603
6. apr 2016

@lanci23 je mi to ľúto :'(

denidi
6. apr 2016

@emakiki áno a podľa mňa ste sa trafili 😉

emakiki
6. apr 2016

@denidi no uvidíme, ale dnes to ešte poistime, aj keď muža budem musieť uháňať 😉

denidi
6. apr 2016

@emakiki drzim palce 🙂 inac sme na tom rovnako,aj u mna včera ovu 😉

emakiki
6. apr 2016

@denidi jej super a kedy ste sa snažili? Dakujem aj ja tebe drzim silno palce, potom si napíšeme že čo a ako 🙂

simonezet
6. apr 2016

aj ja manžela uháňam, tentokrát to má povinne, už mi začala ovulácia, pred zaspaním sledujem každé pichnutie v podbrušku, aj keď je to blbosť, ale žena keď chce bábätko tak sa stále sleduje :D

denidi
6. apr 2016

@emakiki my sme predvčerom aj vcera,tak nejak bola chut 🙂 hadam sme trafili obe a jasne popiseme,čo a ako 😉

emakiki
6. apr 2016

@denidi no super, my vcera nie, lebo mm robil od 6-18,30 prisiel domov o 19 ☹ dr. kazala dnes, podla mna je to uz zbytocne, ale sak uvidime... My sa snazime uz 10 mes. a uz ani ta chut neni aka bola ☹

emakiki
6. apr 2016

@simonezet mna sa dr. pytala ci som necitila nejake, puknutie alebo pichnutie, ale nic som necitila, tak je mozne ze to mozes citit... Drzim palce 🙂
Ja som vcera bola po 4 r. na korculiach a spadla som, ktovie, ci neprasklo prave vtedy 😀

simonezet
6. apr 2016

@emakiki ako ja som vcera fakt mala pocit, ze uz ta spermijka splyva :D :D, ale pripadalo mi, ze som "narusena" ze furt nad tym premyslam.
No ja chodim do prace na bicykli, mam retrobicykel a je dost tazky, ked ho vyberam z pivnice (je uzka) alebo parkujem v praci a nadviham ho, je tazky ako fras....tak v poslednu dobu premyslam, boze aby sa mi ieco nestalo, mozem to?....a muz sa mi smeje, ze sa mi nic nestane....tak snad nie
a sledujem aj ine "tehotenske" syndromy....len dufam, ze su skutocne a nazozaj budem v tom 🙂

emakiki
6. apr 2016

@simonezet vies kolko som uz ja mala tehotenskych priznakov za tych 10 mes. ? Mala som uplne vsetky 🙂 uz kaslem na to, lebo vzdy sa len sklamem a potom revem 🙂 ale neboj je to normalne, nie si na hlavu, to by sme boli vsetky snazilky 😉

mia005
6. apr 2016

Och ženy...nejakú mám blbu depku zo všetkého.. A vonku je tak pekne ☹

emakiki
6. apr 2016

@mia005 chod sa prejst 🙂 slniecko ta nabije dobrou energiou a naladou... 😉