@horalka007 mne takyto test vzdy znamenal, ze som tehu, urob si o 2 dni, ak si tehu, bude silnejsi
@horalka007 Podla mna je jasne pozitivny 🙂
@kakatulik kaslat na okolie, hlavne, ze sme super 😀
@horalka007 to je super gratulujem.
@horalka007 gratulujem krásna ciarocka
Zienky meskalo Vam to brani duphastonu? Som 13DPO a nic....
@zuzuzuzka ak to berieš spravne tak by meškat nemala ak nie si tehu,po zobratí poslednej tabl by mala ms príst do 4dní.
@butterfly333 tak este pockam 🙂 dakujem za odpoved...najradsej by som bola tehu, ale uvidime. Test mi rano vysiel biely :/
@senselinka @veronika1063 - tak sme na tom dalsi mesiac uplne rovnako ? 😀...ja dnes 1DC 😉...malu mam septembrovu, tak dalsie oktobrove bude paradne 🙂
@blanch12 ano rovnako.super budeme spolu testovat😊 aj sa možno tešiť 😊 aj so všetkými co sme tu😊
Asi mam tento mesiac po ovulke,asi nebola.Dnes som 15 dc a musela som nasadit duphaston a pritom 12,13,14 dc som mala na ovu teste len ducha.A asi ked som zacala brat lieky,tak neprebehne ovulka,ci?
@tinka881 ja sa velmi v týchto liekoch nevyznam,ale podla toho,co tu uz baby popisali,tak vraj blokuje ovu.
Ale okial vies,ze musi byt ovulka do 15ho dna? Niektore dievcata tu pisali,ze ovuluju az na 23 den...tym padom maju dlhsi cyklus,ale ovuluju.Je tu aj tema o Clostile,ci Duphastone,ci ako sa to vola.Skus si precitat nazory a skusenosti tam.
Este jedna otazka.....a do akoze ovulky tiez nieco uzivas?....ci iba potom.

@senselinka ja som malého mala v januári tak nevadi budeme zasa obliekať a babušit.hlavne aby bolo co.a bude a hotovo.akurat som pozerala kalendarik od 11-19 budem mať plodne dni.mne to s kalendarikom sedi.a budeme mať s mm rovnaké smeny tak budeme môcť plodiiit ach jaaaj o dušu😊