@kakatulik ahaa tak faj čiže ak by som ho brala budem stale krvacat?či?
@butterfly333 s dlzkou to asi nema nic,ale s intenzitou moze.Asi ti vybrali tan myom,preto krvacas,to je asi normmalne,ale tym anop.moze byt silnejsie.
@kakatulik ano vybrali asi aj cystu ked že mám tri diery na bruchu 😉
@butterfly333 to sa ukludni.A asi je aj dobre ze sa cistis. 😉
@butterfly333 anop.je na riedenie krvi,tak mozes intenzivnejsie krvacat.
@butterfly333 to lekar nepovedal ci vybrali cystu a myom,tak snad sa patri to vysvetlit,aj ci odporucaju brat frax.alebo anop.a ako dlho,to zavisi od vysledkov krvi a zrazanlivosti je to prevencia trombozy.drz sa moja nech organizmus pekne zregeneruje a budu //
@butterfly333 Mne inak po laparke, bola som na nej kvôli endo, doktorka povedala, že 1 mesiac nemáme mať sex. Tebe nič také neodporučili?
Ahojte po vyvolavacke som dostala menzes nasledne na to sme sa pokusili o male ale test negativny neviete ako dlho sa obnovuje dalsi cyklus po agolutine ?
Ahojte tak srdiečko nebilo ani pohyb zajtra ráno idem na čistenie bojím sa narkózy myslíte na mňa :'(
@aluska2999 myslime na teba moja a predtym bolo usg v poriadku alebo si bola len teraz prvy krat?drz sa.
@patris11 prvá poradňa a hneď aj posledná dodnes bolo všetko v poriadku len ráno u gynekológa som začala krvácať :'(
@aluska2999 je mi to velmi luto,budem na teba mysliet,v kt.tt.si bola?narkozy sa nemusis bat.Take nervy mam,preco sa take veci deju uplne to vie zenu znicit ale musime to zvladnut.Prajem vsetko dobre.
Cim vsetkym si my zeny musime prejst😐
@aluska2999 ja som vcera potratila :'( je to hrozne
@lanci23 bola si aj na čistení pod narkozou?
Baby viete mi poradit? Histaminova intolerancia a kyselina listova? Niekde som citala ze sa nesmie brat a niekde ano. Dufam ze to nebola ona, ktora vyvolala moj potrat. ☹
@lanci23 bola si na kyretazi?
@aluska2999 nie nie, nebola som, samovolny potrat..drzim prsty..
@aluska2999 Ahoj.Neboj sa,kyretaz nieje nič strašne.Keď už som ta ja prežila čo sa všetkeho bojím 🙂 je mi ľúto čo sa ti stalo ale uvidíš o chvíľu bude lepšie
@monika1791 a aj podprsenka ponožky dole všetko? Preberem sa hneď?
@aluska2999 Dali mi svoju nocnu koselu(bo ja som mala nohavicove pyzamo)podprsenku dole,aj nohavicky...oviazu ti obe nohy obväzom..žiadne sponky ani naramky,retiazky nic podobne nemozes mat na sebe.Pred tym ti nieco pichnu.Mna robili cca o 12tej..trvalo to asi 20minut.Zobudila som sa kolo pol 3 a o 5tej ma pustili domov.Samozrejme pred tym nic nepit a nejest.
@monika1791 tak dlho si spala? Baby píšu že sa prebrali hneď keď ich už viezli na izbu
@aluska2999 zobudis sa hned.len nic nepapaj a nepi,lebo ti to urobia na dalsi den.drz sa.pred zakrokom ti daju vypit nejaky napoj
@salmas prave že mi nič nepovedali len to že je všetko ok a ostatne som vyčítala z prepuštacej spravy kugyn idem nabuduci týžden na stehy ked budu výsledky z hystero.
@tinka881 viem ze ráno nalačno mam prísť
Baby,co som to citala?admin ma zrusit skupiny,diskusie?to sa tyka aj tejto stranky?

@aluska2999 je mi to ľúto... viem ako sa cítiš ☹