@aluska2999 Tak v podstate som sa zobudila hneď ako ma dali na izbu..len ma brucho bolelo tak mi dali lieky na bolest a som si pospala 🙂
@aluska2999
@lanci23 Bože babenky, strašne mi je ľúto, čo sa vám stalo... želám vám, aby to najhoršie rýchlo prebolelo a mohli ste sa už tešiť ☹
dievcata, nam sa zatial nepodarilo,ale to som tu uz pisala...neviem ci ma niekto cita :D ale bola som u lekara,lebo sa mi zdalo,ze nieco nie je v poriadku...myslela som si ze mam zapal mechura...dal mi antibiotika,mala som krv v moci a nejake bakterie...s lekarom som sa ale nevidela, lebo nemali terminy...len skontrolovali moc - predpisali lieky a sla som domov...mam sa ozvat ked do pondelka nebude zlepsenie...ale ja mam uz dlhsie bolesti pod pupkom...nemali ste to ako priznak nejakej infekcie???
@petkovamiruska fuha,s tymto nemam skusenosti
@aluska2999 a uz je to iste? Nemoze este par dni pockat a vysetrenie zopakovat?
Pripájam sa k snažilkám, v decembri sme prišli o bábo v 29tt, takže naberáme odvahu skúsiť to znova. Mám tušáka že to tento mesiac vyjde 😉 Veľmi si to prajem...
Pane Boze zeny, revem a revem a revem. Toto ani neni mozne, na 12.cyklus, ked mam ist teraz v aprili na laparku, lebo dr.uz nevedel, co so mnou. 6.cyklus Clostilu, 5 cyklov Pregnylu, tento bol zrovna bez. Podarilo sa aj pred pol rokom, ale skoncilo to MA, preto sa teraz viac bojim ako tesim :( Ale mala som tento mesiac nasadenu taku kuru, ze som tie tabletky a kvapky uz ani nemala kedy jest. Zrovna tento mesiac zrutenie a plakanie mm v naruci, lebo som si myslela, ze uz nebude ovu a on mi povedal neboj sa, budeme bojovat do kedy bude potrebne. Aj donekonecna <3 Ale ptm prisla, aj ked neskoro a uz od 7DPO som mu hovorila, ze ja som proste tehotna. 1.x v zivote spinenie, strasna bolest podbruska, uz 2 dni cely den v posteli a vcera take pichanie v maternici, tiez 1.x. Ale baby, nezufajte, ked tabulkovo nesplnate priznaky. Ja som napr.mala vzdy kremovy hlien pred ms, teraz nic. Prsia ma vobec nebolia. Kazda sme ina a jedinecna. Prosim drzte mi palce, nech to tentokrat dobre skonci. Ja Vam drzim vsetkym, s kazdou zazivam radost aj smutok a zelam si, aby ste si kazda nasli II ciarocky :*
@scarlett111 gratulujem a siiilno drziiim palce 🙂 táto skupina tusim prináša šťastie... 🙂
@emakiki Dakujem. Verim tomu, ze kazda si cochvila najdete II ciarky. Budem na Vas mysliet a drzat Vam palce 🙂
@scarlett111 gratulujem a drzim prsty a veeeeeela pozituvneho myslenia a energie ;)

@tinka881 čooo? to si čítala kde?