@tynka1406 Dakujem. Budem sa snazit, aj ked po tom MA je to trosku tazke 😒
ja som mala včera silno bolestivu ovulaciu, tak som na Vas myslela a zakončila to večer tým správnym horizontom 🙂 a dúfam, že čoskoro sem pridám podobnú peknú fotečku 🙂 gratulujem
@scarlett111 drzim ti palceky a hlavne gratulujeeeem
@scarlett111 juuuj. Gratulujeeem! A aka kura totbola?
@kakatulik Dakujem :* Tak od 3.-7.dc clostil 2 tabletky denne, od 1.dc do ovu kazdy den 3 salky teplej alchemilky, 3x denne 6 kvapiek gynexu, kazde rano cistu vceliu matersku kasicku, este euthyrox na stitnu mi tento mesiac predpisali, 1x femibion kazdy den, rano a vecer vitamin E 400 a vecer vitamin D. A po ovu bromelain. Vsetko som to do seba cpala a zrovna to vyslo 🙂
@scarlett111 gratulujem a silno drzim palceky,aby si mala bezproblémové tehulkovanie,drzkaj sa 🙂
@tinka881no som zvedavá čo ti povie Dr. 🙂
ja som bola zmierená s anovulákom, šak som ti to písala, že kašlem na to tento mesiac, dnes som 33 DC, včera som si robila ovu test len tak zo srandy a bol pozitívny :D ale teplotu mám dnes zase vyššiu, takže uvidíme aká bude zajtra :D
@denidi Dakujem moc :*
@scalett111,
tak to bol riadny koktejl.Apeitiv,hl.chod a dezet v hednom.
Odkial si kupila tu matesku kasicku? V akej forme?
@kakatulik U nas v TT mame APIMED vcelarsky obchod, ale je aj na nete
http://www.otehotnenie.sk/p/204/vcelia-materska...
Je cista, myslim, ze nejakym sposobom zmrazena a to sa pije. Je to super na hormonalnu rovnovahu, sliznicu, imunitu, proste taky maly zazrak. Tiez v kurach sa to pije rano na lacno a najlepsie na jar si dat taku kuru.
@scarlett111,
nooo cize nyjvyssi cas, 🙂 ja som si kupila v lekani,ale to asi nebude take dobe.....toto co si dala nie je najlacnejsie,hlavne ked by som to mala pit ti mesiace,nooo ale co clovek neuoobi pe zdavie,vsak?
Ja som si kupila len 3 balenia, teda 15 ks do ovu. A oplatilo sa 🙂
@scarlett111 ako dlho a v akých dávkach si ju uzivala
@scarlett111 aha uz vidim 🙂
@scarlett111 Moooooc gratulujem a držím palčeky,Ja som bola v pondelok na hysteroskopii a na laparoskopii tak verím že sa zadarí aj mne,to máš super že si nemusela íst na laparku.
@butterfly333 Dakujem. A viem, sledovala som tvoj priebeh 🙂 Ale este sa netesim nejak extra, len sa snazim udrzat v klude a papat vela vitamonov. Az ked zacne bit srdiecko, budem najstastnejsia na svete. A potom ked sa mi narodi zdrave babatko 🙂 Nie je fer, ze zena sa po zlej skusenosti uz nedokaze tak tesit, ako by sa mala 😒 Ale verim len v ten najlepsi koniec 😉
noo neviem peco mi nepridava pispevky ak chcem cez "odpovedz" 😨
@kakatulik Ponechala som vitamin E, ale uz len 400, lebo co som brala 800, tak to je najvyssia mozna denna davka. Potom femibion, vitamin D a dnes nasadim duphaston. Mozno by som nemusela, ale je to aj placebo a budem kludnejsia 🙂 Ostatne uz len vo forme zeleninky a ovocia 🙂
@scarlett111 To áno viem o čom hovoríš tešit sa cele tehu to bolo hlavne ja som sa bála a bola v strachu aj ked som na zle nemyslela no po 4 potratoch a raz čo som rodila v 6mesiaci mrtve tak tam bola velka opatrnost a veru aj som mala strach aby to tehu vydržalo až do uplneho konca a aby som porodila zdrave dieta,strach bol vždy,No hlavne som verila že sa to už podarí.
Žienky už to mám za sebou bolo to hrozne :'( anjelik už je hore :'(
@aluska2999 Juj moja vela sil prajem,som na teba myslela az mam zimomriavky.Posielam 🙂
@aluska2999 ☹aj ostavas v nemocnici?aj ja mam anjelika hore ☹je to strasne kolko nas je...nechapem tejto dobe
Poradte mi prosim..Uz som to sem pisala ale nerozumiem jednej veci.. Ms mi meskala 8 dni, 10 testov mi ukazalo ze som tehotna, ani jeden nebol negativny. A predvcerom som krvacala ako normalna mentruacia. Zavolala som gyn. a mi povedala ze mam hned prist. Vysetrila ma, samozrejme este sa nic nevidelo tak mi povedala ze pravdepodobne je to samovolny potrat. Este doktorka vravela, urobime test spolocne, a vysiel pozitivny, nebola silna ciarka ale bola. A comu nerozumiem? ked som mala samovolny potrat nemala by som silno krvacat? napr. take hrudy, ale ja mam normalnu ms. nie je to spinenie, normalna cervena krv. dakujem
@lanci23 fu tak toto ti vobec nezavidim...co nato lekarka ked vysiel test pozitivny?
Och baby, už citim ako sa mrcha blizi, takze ani tento mesiac nic. Co uz so mnou ked ja ani tu chut na sex nemam.

čaute, rada by som sa pridala do skupiny, no myslí, že už to moc nestíhame 😒 gratulujem @scarlett111
My sa pokúšame cca 8 mesiac, teraz som si myslela, že tuším sa aj podarilo (meškanie 4 dni), no dnes došla ms. ☹ no nič tak budeme skúšať ďalej.