icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maryennn1
8. apr 2016

@reni1512 takže došla, no aspoň, že teda došla no 🙂 ideme ďalej 🙂

reni1512
8. apr 2016

@maryennn1 dosla..ale preco tak...neviem, cele je to divne, tento mesiac si dam pauzu, proste to tak citim, nech to pride ked ma...

maryennn1
8. apr 2016

@reni1512 áno ja som na tom tiež tak... proste sme si s mm povedali, že nič nebudeme siliť... ak má prísť príde 🙂

reni1512
8. apr 2016

@maryennn1 a hlavne nebudem riesit konika a skupiny...lebo je to dost demotivujuce s tymi terminmi

matilda72
8. apr 2016

@emakiki vieš čo stále nemáme výsledky z pitvy ale už som písala mail priamo doktorovi tak uvidíme a konečne som sa dovolala na genetiku a tam samozrejme nič ale dali mi číslo na laboratorium a tam mi povedali, že výsledky už sú tak, že ich zašlú na genetiku. to je inak hrozné, kebyže stále nevolám a neotravujem na tých správnych miestach tak sa asi nič nedozviem. lebo už som sa nahnevala, ked to nejde cez môjho gyn. tak idem priamo na dané inštitúcie a hádam sa to konečne pohne. tak by som už chcela vedieť, že čo mi zistili či to bola tá príčina alebo nie. no ale na slovensku majú všetci čas 🙂 a snažiť sa sanžíme ale zatiaľ bez úspechov 😀 ale verím, že to čoskoro príde 😉 a ty?? ako ???

maryennn1
8. apr 2016

@reni1512 s akými termínmi?

emakiki
9. apr 2016

@matilda72 ach jaj, to je inak pravda, že keď niečo chceš musíš sa stále domáhať. Poznám to... Tak ale aspoň že už sú, už to hádam nebude dlho trvať a budeš aj ty vedieť na čom si... Ja stále nič, tento cyklus ukážková ovulacia, doktorke skoro oči vypadli, keď videla puknuty folik na monitore, lebo ona je presvedčená že neovulujem... A stále ma tlačí do inofolicu a ja stále odolavam, nechcem to, tak som jej povedala že ho beriem ale neberiem aby som mala od nej pokoj.

reni1512
9. apr 2016

@maryennn1 tak ze do maja budeme tehulky..do decembra a take 🙂

renimac
9. apr 2016

@emakiki a co musim spravit, aby priniesla aj mne? 😉 😀

maryennn1
9. apr 2016

@reni1512 jaj no áno, ja nakúkam, sem tam prispejem, držím všetkým palce a inak si robím po svojom 🙂

emakiki
9. apr 2016

@renimac byť v nej...

renimac
9. apr 2016

@emakiki ved som od zaciatku 😀 😉

mia005
9. apr 2016

@ninna86 dáš potom info či to zaberá karle 😀 že by som potom aj ja skúsila 😀 Ale má prsty pália kúpiť ďalsie ovu testy ehm ehmm..

emakiki
9. apr 2016

@ninna86 aku bylinkovú vec beries?

ninna86
9. apr 2016

@emakiki Femigard

ninna86
9. apr 2016

@mia005 dnes mám jake fasa ráno.. Moja 'mala' sestra mi poslala pozitívny tehu test, a k tomu že potrebujem tvoju pomoc, toto je ten duch? A tam dve koľajnice.. Aaaaaaaa ja sa jak tesim, utekám za ňou s digi testom 🙂 💜

emakiki
9. apr 2016

@ninna86 a to je na čo? Mna upozornila lekárnička aby som si nedávala alchemilku, lebo mám slabú MS, že to by sa mi ešte zhoršilo... Tak rozmýšľam čo by mi pomohlo...

ninna86
9. apr 2016

@emakiki zvraj na upravenie cyklu a a dobrú ovu..berem ho prvý mesiac, tak uvidime.. Daj si dogooglu a prečítaj si nejaké recenzie o tomto 🙂

emakiki
9. apr 2016

@ninna86 idem na to, dakujem 🙂

ninna86
9. apr 2016

@emakiki za malicko, to mi segra odporucila.. A dnes mi oznamila, ze je tehu🙂) takze mam aj najlepsi den..

emakiki
9. apr 2016

@ninna86 super, gratulujem...

mia005
9. apr 2016

@ninna86 juuuuuuj,to je super.gratulujem sestre 🙂 koľko má rokov? Tiež používala tie byliny?

ninna86
9. apr 2016

@emakiki dakujeme 🙂

@mia005 teraz mi povedala, ze to mala asi tri krat len 😀 ale oni ani neplanovali a povedali ked sa stane tak sa stane a budu sa tesit..doniesla som jej digi a ma +2-3, skoro sme odpadli a to oslavujeme tatove narodky zajtra 😀 tooo bude..nasa rodina je strasne zabavna, vtipna a super, takze to bude haluz..24 bude mat 🙂

matchgame
9. apr 2016

Žienky, takže dnes som si nasadila kyselinu listovú, kúpila som alchemilkový čaj a ešte myší chvost 🙂 a snažím sa myslieť iba pozitívne. Okolo 20-teho mám plodné dni, tak sa pokúsime. Strašne sa bojím aby to nedopadlo ako naposledy ale na druhej strane cítim veľkú radosť a teším sa že sa to možno podarí. Ten pocit keď je vo vás malý človiečik je neopísateľný. Takže nám všetkým držím palčeky 😉

hateria
9. apr 2016

@matchgame drzim prsty 🙂

matilda72
9. apr 2016

@emakiki
@emakiki tak to je dobre 😀 a možno sa aj zadarilo. no mne ešte chýbajú tie správy z patologie tie sú pre mna kľúčové ale skúsim ešte na zopár miestach trošku otravovať a hádam sa už dočkáme 😀 😀 a prečo nechceš ten inofolic ja som ho brala a nesťažujem sa uvažovla som aj teraz že ho začnem užívať lebo ked som si robila teraz testy tak neviem či som vôbec ovulovala a aj minulý cyklus bol nejako čudný 🙂 ale idem skúsiť vitex jahnačí a okrem toho len kyselinu listovú a občas ked si spomeniem na koenzym a s alchemilkom si idem dať aspon na dva mesiace pokoj už som ju pila od potratu tak nech si telo oddýchne . tak držím palce nech folikuli pekne praskajú a nech sa tam nejaká mrška uchytí 😀 😀

emakiki
9. apr 2016

@matilda72 no uvidíme, ale neverím tomu, možno mám dobrú ovulaciu ale vajíčka nedozrievaju, to je uz posledná možnosť asi prečo sa nám nedarí... No nechcem to, lebo obsahuje kys. listovú a ja z nej strasne priberam, nekontrolovane... ☹
Jasne oddýchni si od toho, ved nič sa nemá preháňať 🙂 dakujem aj ja tebe drzim palce 🙂

matchgame
9. apr 2016

@hateria ďakujem 🙂

butterfly333
10. apr 2016

@ninna86 Femigard som si aj ja kupila beriem ho od stredy tak snád pomože.

matilda72
10. apr 2016

@emakiki a ked nemôžeš kys. listovú čo budeš potom jesť ked budeš tehu 🙂 🙂 to bude na tony špenátu a brokolice čo ? 😉 😉