@emakiki vieš čo stále nemáme výsledky z pitvy ale už som písala mail priamo doktorovi tak uvidíme a konečne som sa dovolala na genetiku a tam samozrejme nič ale dali mi číslo na laboratorium a tam mi povedali, že výsledky už sú tak, že ich zašlú na genetiku. to je inak hrozné, kebyže stále nevolám a neotravujem na tých správnych miestach tak sa asi nič nedozviem. lebo už som sa nahnevala, ked to nejde cez môjho gyn. tak idem priamo na dané inštitúcie a hádam sa to konečne pohne. tak by som už chcela vedieť, že čo mi zistili či to bola tá príčina alebo nie. no ale na slovensku majú všetci čas 🙂 a snažiť sa sanžíme ale zatiaľ bez úspechov 😀 ale verím, že to čoskoro príde 😉 a ty?? ako ???
@matilda72 ach jaj, to je inak pravda, že keď niečo chceš musíš sa stále domáhať. Poznám to... Tak ale aspoň že už sú, už to hádam nebude dlho trvať a budeš aj ty vedieť na čom si... Ja stále nič, tento cyklus ukážková ovulacia, doktorke skoro oči vypadli, keď videla puknuty folik na monitore, lebo ona je presvedčená že neovulujem... A stále ma tlačí do inofolicu a ja stále odolavam, nechcem to, tak som jej povedala že ho beriem ale neberiem aby som mala od nej pokoj.
@emakiki dakujeme 🙂
@mia005 teraz mi povedala, ze to mala asi tri krat len 😀 ale oni ani neplanovali a povedali ked sa stane tak sa stane a budu sa tesit..doniesla som jej digi a ma +2-3, skoro sme odpadli a to oslavujeme tatove narodky zajtra 😀 tooo bude..nasa rodina je strasne zabavna, vtipna a super, takze to bude haluz..24 bude mat 🙂
Žienky, takže dnes som si nasadila kyselinu listovú, kúpila som alchemilkový čaj a ešte myší chvost 🙂 a snažím sa myslieť iba pozitívne. Okolo 20-teho mám plodné dni, tak sa pokúsime. Strašne sa bojím aby to nedopadlo ako naposledy ale na druhej strane cítim veľkú radosť a teším sa že sa to možno podarí. Ten pocit keď je vo vás malý človiečik je neopísateľný. Takže nám všetkým držím palčeky 😉
@emakiki
@emakiki tak to je dobre 😀 a možno sa aj zadarilo. no mne ešte chýbajú tie správy z patologie tie sú pre mna kľúčové ale skúsim ešte na zopár miestach trošku otravovať a hádam sa už dočkáme 😀 😀 a prečo nechceš ten inofolic ja som ho brala a nesťažujem sa uvažovla som aj teraz že ho začnem užívať lebo ked som si robila teraz testy tak neviem či som vôbec ovulovala a aj minulý cyklus bol nejako čudný 🙂 ale idem skúsiť vitex jahnačí a okrem toho len kyselinu listovú a občas ked si spomeniem na koenzym a s alchemilkom si idem dať aspon na dva mesiace pokoj už som ju pila od potratu tak nech si telo oddýchne . tak držím palce nech folikuli pekne praskajú a nech sa tam nejaká mrška uchytí 😀 😀
@matilda72 no uvidíme, ale neverím tomu, možno mám dobrú ovulaciu ale vajíčka nedozrievaju, to je uz posledná možnosť asi prečo sa nám nedarí... No nechcem to, lebo obsahuje kys. listovú a ja z nej strasne priberam, nekontrolovane... ☹
Jasne oddýchni si od toho, ved nič sa nemá preháňať 🙂 dakujem aj ja tebe drzim palce 🙂
@ninna86 Femigard som si aj ja kupila beriem ho od stredy tak snád pomože.

@reni1512 takže došla, no aspoň, že teda došla no 🙂 ideme ďalej 🙂