@veronika1603 no sex bol včera dnes som 13Dc tak dnes volno a potom podla ovu testov uvidím.
@butterfly333 ok,vyskusam. Pocas celeho cyklu? Mam ho este totiz v chladnicke. Este som nezacala,lebo to vsetko nechcem brat naraz. Jedna babenka mi ho tu pribalila k ovu testom,ktore jej zostalali.
@kakatulik ja ho beriem od kedy mi prišiel čiže od štvrtka a budem v kuse tušim je tam písane 12týždnov.
@veronika1603 gratulujem 🙂
@butterfly333 no tak super ti to tam posturali a riadne prefukli 👍🏻 a hned to pojde uvidis 😊 a co je to ten femigard co beries?
@veronika1603 naaadherne ciarocky 🙂
@zuzka2208 ahoj je to taký bilinný extrakt somto tu čítala že je velmi dobrý pomáha k otehotnniu aj naplodný hlien to je.
@veronika1603 gratulujem!!!....dlho ste sa snažili?
@zunajda asi 10mesiacov.no premna to bola cela vecnost 🙂
Tak, dievcata, dnešná kontrola dopadla podľa najhoršieho scenára - babatko nežije, vo stvrtok ma čaká kyret... Ani neviem, čo cítim...
Piatykrát mi umrelo babatko... Asi už dieta nechcem
@senselinka to nemyslis vazne? ☹ ach jaj, je mi to velmi, velmi luto. Prajem vela sil. Drž sa. V kt. tt si bola?strasne je nas vela co si tým preslo. nechapem co je to za dobu ☹
@tinka881 12 tt
@senselinka Kur.. toto nie!!! Placem... Nie!!! Preco? Ved si urobila vsetko... Povedali ti co sa stalo? Ci nevedia? Je to iste, netreba este pockat? Ja tomu odmietam verit :(
@senselinka :((((((( Nieee... Posielam veľké objatie. Nájdi si odborníkov, nech ti urobia testy... určite v tom bude banálna chyba. Moja sesternica donosila až na piatykrat. Pichali jej od začiatku injekcie... Na chybu prišiel nejaký lekár z KE. Ja ti tak veľmi držím prsty. Pomodlim sa za vás. Prajem veľa síl na prekonanie smútku :(

@kakatulik beriem ho 3x denne po lyžičke 20min pred jedlom ja to neriedim vodou.