@patris11 Ahoj patris, ja som tiež mala preeklampsiu, o bábo som prišla v decembri v 29 týždni. No hrôza. Teraz sa začíname pokúšať a pravdupovediac máta ma to po nociach. Čakáte ďalšie? Držím palce moja, nech to zvládnete. Ako sa cítiš? Žiadne komplikácie? Sleduješ sa? ...chcem vedieť čo ma čaká...nech ma to zasa nezastihne nepripravenú...
@matchgame Ano cakame,som v 12tt.zatial ok ,tento tyzden nam nasadili anopyrin,cakame na vysledky skriningu,tlak kontrolujem denno denne aj viac krat,mam aj diagnosticke papieriky na moc tak sa sledujem,chystam sa este na nefrologiu aby som castejsie zbierala 24hod.moc tak bojime sa ale aky kolvek problem tak bezime do nemocnice,preeklampsia zvykne prepuknut po 20tt.,verim,ze to vsetko zvladneme.Absolvovala si nejake vysetrenia napr.hematologiu,genetiku?Drzim palce a vela psychickej podpory.
Baby mám otázku aksom dnes BT merala o 15min neskor mám zapisat tu Bt čo mi ukázalo či odratat??Nejak tento mesiac čo som po hysteroskopii a laparke či bude ovu testy som robila no mala som len 5ks no zatial sami nezdaju pozit a Bt som nechcela merat len 4dni meriam len od 15Dc a Bt je stále 36,8
@butterfly333 15 minut hore dole....kludne zapis aku si zmerala.Ja som teraz nejaka nachladena a teplota mi skace hore-dole.
@butterfly333 ja som aj pol hodiny mala niekedy rozdiel, ale neriesila som... Uplne v pohode, 15 minut neries
@senselinka ok dakujem.
@butterfly333 kludne mohla byť aj medzi 15-16DC možno si mala slabý moc.... Alebo si jednoducho nevystihla pozitívny test...
@emakiki neviem už nemám doma ovu testy no natahovací hlien som mala v pondelok.
@butterfly333 podla.mna uz bola lebo mas.aj vysoku bt...podla mna to uz je poovulacna
@veronika1603 no kedy asi mohla byt?nechcela som vobec merat no ovu testy mi ovu nezachytili tak že reku zmeriam a to meriam od 15Dc a už vtedy bola36,8 a zatial sa tak drží do dnes,tak neviem no kupila som si aj ten bromelain po ovu tak neviem možem si ho už dat??Dnes som 18Dc.
@butterfly333 a to si bola kolky DC?
@emakiki ked som mala ten hlien??to som bola 13Dc
@butterfly333 no tak to asi bola ovulka, kedy si robievas ovu testy? Mavas vždy silný moc? Nepijem veľa vody?
@butterfly333 nepijes?
@butterfly333 malo to byť či nepijes veľa vody... Boze onk to vyznelo ako keby sa pytam ci nepijes alkohol 😉
@emakiki no mávam ovu pozit pekne,no som14dní po laparoskopii a hysteroskopii preto som robila ovu testy že kedy bude ovu či sa neposunula no veru neviem začala som na 7Dc brat Femigard ,no snažilasom sa nepit neo som stále smadná, 😉
@butterfly333 jaj tak to ti neviem poradiť,hadam baby pomôžu...
@butterfly333 tak ozaj mozno bola 13dc ked si mala ten hlien alebo nebola vobec tento cyklus.kasli nato.pockaj si na ms a potom si to pekne odsleduj...ktovie ked si bola natom mozno je to tam.este dole upllne neupravene.
@veronika1603 no može byt uvidím počkám na ms pojdem predtým ešte ku gyn nech ma pozrie po tej operacii.
@butterfly333 neboj bude to dobre.a potom to tam len supnete a hotovo..dolezity je ten hlien.ten si odsleduj ked v nom.spermosky preziju aj 4dni tak je to ten najideálnejši..ja som tiez citila stale vlhko.malokedy az tak.
Baby prosim vas 9dpo by som uz mala vidiet na tehu ducha, resp. Slabu ciarku?? Stresuju ma tie baby co sem take testy davaju. Mne totiz dnes vysiel negativ, ale myslim si ze este sa to moze zmenit. Vsimla som si ze hladina hcg mozeme mat kazda inu a ateda teste ukaze niekomu skoreja. Niekomu neskorej. Dobre sa orientujem v tom???
@simonezet 9dpo este nemusis mat to je jasne...skus o 3dni a viac ešte testnut.veru kazda to ma ine.
@veronika1603 dufala som ze mi odp🙂. Hej nasla som tu jednu babu co mala dusicku az na 13 dpo. Nevadilo by mi,ze by bol negativny ale vadi mi ze je negaivny, ale ja citim nieco ine. Mam proste taky pocit a aj par symptomov, ze som. .... Ano pockat je spravne, ale chytanie dusiciek na MK, sposobilo aj u mna paniku😃
@veronika1603 no prave že ja ho nikdy nemám vždy mám velmi mokro no nezachytím ten hlien že je ale teraz v pondelok bol,no neviem možno sa nám aj preto nedarí lebo ten hlien nemávam,už somna hlien vyskušala snád všetko 😒
Ahojte je tu niekto, co mal poslednu mrsku 20.3 a je tehu? Skusali sme 4.4,5.4 a zajtra mam dostat. Testy zatial negativne.
@butterfly333 to sú pepino testy ?
@simonezet aj kamoska tak mala ze na 9dpo nic uuuplne biely 12dpo uz pekna celkom ciarka a aj ja som.to tak mala.skor som.sa neodvazila testnut.tak.este pockaj aspon tie 3dni.ked si tehu musi tam byt aspon duch uz na 10tkovom teste.@butterfly333 ja som vtedy ked sa zadarilo ani nemala hlien na nohavickach ale len som ho citila neviem to popisat.proste som si pripadala jak pocurana furt.a to bolo par dni pred asi 4dni aj.

@emakiki super hura na to 😀