@kakatulik
@senselinka
@maminka12345
@emakiki žienky ďakujem vám za podporu a máte pravdu a veľkú. Uz s ním nie som skoro vôbec samému by to už docvaklo ale cakam ešte na výsledky a ak sa zistí nahodou ze chybný plod alebo iné okrem mňa potom bude deň D kedy mu vynadam a odídem s hlavou hore a ak aj niečo vo mne taktiež mu dám prednášku pretože takýto chlap ma len ničí..
Ja anjelika milujem aj keď je v nebicku ale pri mne mam Lily moje srdiečko iba ona ma drží. Energia a sila žiť každý deň naplno a modlím sa az raz nájdem toho pravého a Lily bude mať surodenca. Takisto prajem aj vám a ďakujem lebo ste úžasná podpora ktorú potrebujem v tomto období. Predsa je tomu len týždeň jeden anjelik odišiel a krsniatko prišlo.
@aluska2999 ty na nic necakaj . Aj jeby bol problem neviem kde ,je to idiot s prepacenim Normalny milujuci muz sa takto nesprava.A nic mu nevysvetluj.Povedz ze ho mas plne zuby bastaaaaa .alebo by som mu este mozno povedala ze jeho slavne spermie su na milu kedvez,kedze ty zu zdrave dieta mas...aj keby to nebola celkom pravda...Joj az mi karotidy naskakuju ked len na to pomyslim..Uvidis ako sa ti ulavi.Je jar nadychni sa poriadne ak nie si alergicka a uzivaj zivita.
@senselinka uz je po.V piatok bola. 🙂
ahojte baby, nestava sa Vam ze mate pred menzesom alebo v tehotenstve zdurenu uzlinku v slabine?
@kakatulik áno? Tak super, nech je všetko vporiadku 😘
Tak teraz šup do poriadneho snazenia!!! Nech o rok na jar spolu rodíme 😍
@senselinka ,dopadlo to podld ocakavania. Mohlo lepsie,ale aj horsie,cize uvidime ako to bude pokracovat.
Teraz este pockam na ms a hor sa do toho! No veru Jar by bola fajn na rodenie.😍😊😘
Ak bude vsetko ako ma po ms ideme skusat mimino 😉 takže možno aj ten máj stihnem 😀 len ci sa zadari hneď je otazne 🙂
@lucinka7788 nam sa nezadarilo ☹.... Ale snad budes opacny pripad 😉.
@renimac jooj to má mrzí ☹ ale hádam čoskoro sa aj vám zadari. My uvidime konečne mám 1 dc a po ňom nejdeme dávať pozor tak uvidíme ako nám to pôjde.možno zasa budem čakať pol roka ako teraz
@lucinka7788 dzim palce!
@renimac dakujem aj tebe zlatik :-*
@lucinka7788 a koľko si po kyretazi,?keď už sa idete snažiť? Zajtra idem na kontrolu týždeň po kyrete som zvedava
@aluska2999 som 25 po dnes mam 1dc
Mile bambulky. Kupila som si dnes teplomer. Vsetky tu merate bazalku, tak reku aj tak mame doma pokazeny teplomer a ked nic ine bude pre choroby. Odmietam si merat v posve. Tak podla netu som merala v ustach, teraz o 17stej len tak zo srandy.😆 Najprv bola nad jazykom 35,8. Potom som si precitala, ze treba merat pod jazykom a namerala som 37 stupnov.
Tak som sa potesila😄voebc sa nerozumiem do toho, ale dalo mi to nadej, ze som v tom😇Nikdy som si nemyslela, ze je taka veda spravit si dieta😔
@simonezet preco odmietas merat v posve?je to najpresnejsie a musis merat rano bud o 5 alebo o 6 podla toho kedy vstavas do prace..vzdy kazdy den v tu istu hodinu.je ti to v posve neprijemne??
@veronika1603 je mile, ze mi odpisujes😀 hej je mi neprijemne pichat si tam nieco ine, nez to co tam parri. Nemam rada ani tampony. Teraz som to merala len tak zo srandy a potesilo ma, ze mam v tuto hodinu 37. Ale zajtra to skusim a ak bude chut tak aj v posve
@simonezet cez den teplota skace...to vobec nemozes brat do uvahy.skus rano..v posve.neni to nic neprijemne a hlavne ozaj najpresnejsie.skus uvidis ze to neni nic hrozne..rano byva teplota najnizsia preto mas teraz 37..rano je dolezita.hned ako otvoris oci ani na wc a telomer maj poruke aby si ani nevstavala.z postele
@veronika1603 dakujem pekne
@lucinka7788 zajtra idem na kontrolu som zvedava ach stále ma drží že som prišla oň hlavne ze nemám mužskú oporu ☹
@senselinka musite byt velmi silna osobnost po tych piatich neuspechoch.Mate moj obdiv 👏 my sa snazime o babo uz dlhsiu dobu a ked sa nam konecne po case podarilo tak to v 5tt odislo a mala som co robit sa dat dokopy psychicky.Obdivujem zeny ako vy ja uz som sa pristihla pri tom ,ze sa mi uz nechce riesit ci otehotniem alebo nie a to som si ani zdaleka nepresla tym cim vy.
@zuzka2208 Zuzanka, tykame si tu 😉
Dakujem, neviem, či som silná... Prvý raz to bol taký šok, že som to asi ani neriesila, boli sme deň po svadbe... druhy raz ma to úplne zlomilo... Tretí raz som bola smutna a strasne nasrata, tak som si začala hladat novú robotu. Štvrtý raz už som bola odhodlaná veci riešiť inak a tri mesiace na to som bola úspešne tehotna 😵
S odstupom času som sa na to pozerala ako na "schodíky" k niečomu tak dokonalému, ako je moja dcéra.
No a teraz... Teraz to bolo náročné, ale nezlomilo ma to, lebo túžim dat mojej dcérke surodenca a vravím si, že keď ona dostala toľkokrát šancu na život, ako by som druhému babatku mohla túto šancu odopriet???
A tak sa dam dokopy a budem bojovať znovu. Uz viem presne, za čo, brutalne to za to stojí, všetko je zabudnuté, uz ostáva len neskutocna láska 😍
Cawte baby.je mi to neprijemne to sem davat, ale opytam sa.pred tromi tyzdnami som mala samovolny potrat.vsetko je ok.ale ked mam pohlavny styk,strasne mi zapacha z posvy.je to hroza.musim sa umyt a az tak pokracovat.je to zapricinene tym potratom? Alebo som urobila chybu, ze sme zacali tak skoro sexovat.ma niekto podobnu skusenost? Vdaka ☹
@lanci23 Fuu alebo môžeš mať aj zápal..určite zbehni k svojmu gyn nech ťa pozrie a predpíše niečo na to
@monika1791 dakujem.ano pojdem urcite. Pred tym som to nemala
Od potratu.
@aluska2999 nemysli na to nie je to tvoja chyba že si o to prišla. Viem že mužskú oporu ti nič nenahradí ale my sme tu pre teba a nie si sama 😉

@kakatulik moja, ty kedy mas tu MR?