@veronika1603 ajooj, BT bola 36,7- tam kde mam😃Potom som vahala ci si spravim test. Ze nie, zas budem smutna a neviem ako a uz som ho macala. Nasla som ducha slabulinkeho. Nie je to kanalik. Zjavil sa za 5 min. Ale nechcem to sem davat, aby ste ma nevysmialy. Ja ho tam vsak vidim 🙂. Len manzelovi ho asi este nebudem ukazovat. Spravim zajtra, ked bude silnejsi-dufam.
@simonezet a kolko si po ovulacii?
@veronika1603 12 DPO
@simonezet aj ja som bola ked som robila prvy test a ciarka bola uz pekna..no zavisi to od hcg kady ma ine na zaciatku.daj sem tu fotku teda nech to vykukame 🙂
ahojte, snazime sa o dietatko a dnes mám 14DC, a zacalo ma bolieť v podbušku je ten najsprávnejsí čas na snazenie sa? je to zrejme ovu? alebo už po? je spevadzana aj zacinajucim hlienom. Snazime sa este kratko tak este v tom niesom zbehla. Ďakujem
@monicka2510 a aký máš hlien?
@emakiki zatial mam pocit mokra a hlien bol rano este nie priesvitny
@monicka2510 to nevadí že nie je priesvitný... Ťahá sa?
@emakiki troška áno to som si všimla rano a doobeda zacalo pobolievat v podbrusku ako pri ms
@monicka2510 tak treba skúšať 🙂
@emakiki ďakujem za odpoved hned po praci sa ide na to a do mája to mozno stihnemee...🙂
@veronika1603 na zivo je vidieť lepšie 🙂
ja mam v mobily krásne ruzovu ciarku, neviem preco to tu vobec neni vidno, hrozne :(
takto vyzerám ako blb, ale v skutočnosti je tam ružová čiarka. v mobily mám tmavšiu fotku a je tam...
@simonezet je to celkom vidiet ak je ruzova ciarocka tak mas velku nadej....budem ti drzat palce .vyzera to nadejne 🙂
@veronika1603 , @emakiki jééééj ďakujem baby. vážne je vidieť? 🙂 som veľmi šťastná. ak si nájdem normálnu zreteľnejšiu, silnejšiu, pošlem vám neskôr ešte fotku.
dúfam, že to všetko dobre dopadne a na Vianoce budeme mať doma drobečka.
Ešte raz Ďakujem!! a želám aj ostatným veľa šťastia
@simonezet trosku som.ti to upravila...je tam lepsie vidiet a ciarka vyzera ruzova...takze testuj dalej ci.silnie
@veronika1603 dakujem si poklad. Ano na zivo je bledo ruzova ciarocka ani som neverila ráno. Len neviem, či vydržím čakať do zajtra na silnejšiu čiarku, alebo to už nevykvákam manželovi. Včera mi priniesol domov prémie z práce - peniaze na kočík :D, asi mal predtuchu :D
@veronika1603 Ako sa mate?Uz si bola u doktora?
@patris11 celkom fajn.nevoľnosti uplne malinko sem tam je mi tazko na zaludku ale potom to prejde.bola som min.tyzden(sestricka mi kazala) bola som 5+4 bol gest.vacok plod malinky a zltkovy vacok .srdiečko este nebilo.doktor ze je este cas..teraz som 6+3.teraz idem 5.5 na krv a dostanem aj knizku..dufam.ze to dobre dotiahnem a aspon 12tt nech uz je zamnou.ked sme sa tak dlho snazili tak sa oto viac bojim.a bojujem s fajcenim.z 12denne som klesla na 3 a nedari sa mi skoncovat uplne.az sa hanbim zato no neviem si nijak pomoct...a ty?nevolnostiam uz asi odzvonilo?
@patris11 a este som.sa chcela opytat prsia ta este bolia???ma strasne az sa to chvilami neda vydrzat...strasneeeee...nevadi pre babo vsetko
@veronika1603 tak nevolnosti este nepresli,ale dnes som nevracala,unava ma trapi,prsia bolia menej ale je to znesitelne,knizku mam este len tyzden,dnes idem po vysledky ohladom tej preeklampsie tak som zvedava,zatial je to ok,tak od 8-11tt.boli hrozne nevolnosti a s jedlom je to tazsie malo co mi ide na chut ani neviem co by som jedla.Tak sa drzte tesim s vami pametam ako sme cakali na // a prislo to,teraz uz len v zdravi a uspesne az do konca.
@patris11 aj ja tebe drzim palce.daj vediet ake su vysledky 🙂

@aluska2999 nemozes takto mysliet musis byt silna a mas oporu od malej muzsku nepotrebujes.nezaraduj do svojho zivota ludi ktory o to nestoja ale sustred sa na tych ktorym na tebe naozaj zalezi 🙂