@zuzka2208 ano aj to je pravda no už sa nesledujem tolko ako pred dvoma rokmi ,uvidím tento rok snád sa zadarí.
@butterfly333,
nuz ale aj kvalita vajicok je asi dolezita....a ta nasa psycheeee.Nuz ale v poslednej dobe sa tu predhanaju same "streserky"...myslelene v dobrom,cize neviem neviem..... 😀
@kakatulik a čo na kvalitu vajíčok??porad
@butterfly333 co ti ja viem.....chystam sa skusit tu vceliu matersku kasicku,ale nie z lekarne,ale z nejakehp vcelarkeho obchodu....vraj je velmi dobre aj na regeneraciu maternice,co by aj v tvojom pripde bolo prinosom. Snad aj ten inozitol co je v Inofolicu.....a co ja viem co este.Ta soja pomaha asi len dozrievanu,lebo je prirodny estrogen.
@matilda72 no to je teda, toto poznam ale ja moju svokru nemam rada lebo je zlý človek a čo už o žene povie fakt že vlastne dieťa ju nemá rado, myslim mm... Ona nám chodila doslova lasovat po skriniach keď sme tam byvali, to je vrchol... Ja za celé dva roky čo sme tam byvali som ani raz u nich v spálni nebola sama, ani keď neboli doma, vždy som poslala mm keď sme niečo odrial potrebovali... A tvoja svokra sa teda dobre prekecla 🙂 tak už si jej to povedala teda čo... Sak co uz budes tajiť... 😉 my sme sa práve včera o tom s mm rozprávali že jeho mama sa to dozvie posledná... Ale to by si ju musela poznať, aby si ma pochopila 🙂
@butterfly333 na kvalitu vajicok skus melatonin 3mg tablety pred spanim. Ja idem na IVF a dostala som odporucanie, ze pomaha na kvalitu vajicok. Urcite tym nic nepokazis, je dobry aj na psychiku 🙂
@butterfly333 urcite sa sledujes uz aj tym ze vsetko co sa deje davas sem na mk co ti nevycitam ani to neber v zlom len tym ze vsetko pises sem venujes tomu strasne vela energie a cakas kto ti co odpise a poradi.Mozno skus brat veci tak ako su a co ma prist pride 😉 a tu matersku kasicku beriem aj ja 😊 a je to strasne hnusne 😝 a mam ju z www.vceliamaterskakasicka.sk ale nie tu v mede ja beriem tu cistu a mm tiez chudak 😂
@kakatulik ja zatila beriem femigadr no neviem čo skusit. 😕
@leelloo je to na predpis či sa dá kupit v lekarní
@leelloo no čítam na nete že je dobrý len na spánok nič o kvalite vajíčok tam nepíšu.
@zuzka2208 ahoj chcem sa opytat kto ti poradil cistu matersku kasicku?kolko poharikov si si objednala a na ako dlho.Prosim ta co je lepsie materska kasicka cista alebo v mede.Dakujem ti za odpovd
@eliska1986 poradila mi to moja velmi dobra endokrinologicka v lubochni .Tak som zacala hladat a nasla som tu stranku co som pisala.Ja som objednala tu cistu 100g a denne si davam 2g je to strasne hnusne 😝 ale chcela som cistu ta je najlepsia tak musim nieco vydrzat 😂
@butterfly333 na kvalitu vajicok je inozitol.😉
@zuzka2208 Dakujem za odpoed🙂Chcela by som pribrat,a taktiez este tuzim po jednom dietatku.Tak premyslam nad materskou kasickou.
@butterfly333 moc sa o tom nepise, ale na forach o ivf to dost odporucaju, melatonin odburava oxidacny stres z oocytov, takze su kvalitnejsie. Niekto to tam prekladal zo zahranicnych clankov. Nemal by sa brat dlhodobo, max 3 mesiace. Ked sa snazite prirodzene, tak by som mozno vyskusala zacat brat prvy den cyklu do ovulacie, kym sa tvoria vajicka a potom vysadit. Ja to idem skusit takto, kym zacneme ivf, mozno motyka vystreli 🙂
@butterfly333 alebo skus matersku kasicku s propolisom, ja mam od MedPharma z lekarne, to je tiez dobre na vajicka
@zuzka2208 ja si práve že myslím že sa už tolko nesledujem ako pred dvomi rokmi ked sme sa začali snažit,viem že už nie som také ako su tu niektore ,teraz som tu bola viac lebosom bola zvedava ohladom laparoskopie a hysteroskpie chcela som radu,
@leelloo dakujem skusim pozriet v lekarniach čo maju,snád už niečo pomože, 😉 a dá sa ten melatonin kupit či na predpis?

@butterfly333 a mozno je to len o psychike niekedy ked velmi chceme to proste nejde a pride to az ked uz si povieme dost. 😉