icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lauritka
21. apr 2016

@emakiki stavim sa,ze keby si kupila dr max, alebo lady max test, ukazal by ti ešte lepšie 😉 tieto rapidy moc nemam rada.
to len ako tip. drzim palce nech silnie

emakiki
21. apr 2016

To nebol rapid ale tento.. Iný nemali ale som rada, lebo sú dva a ráno urobim ešte jeden...

emakiki
21. apr 2016

@lauritka a dakuje.m...

lauritka
21. apr 2016

@emakiki aha oki, lebo vvyzera podobne 😅

emakiki
21. apr 2016

@matilda72 presne aj ja mám pocit, že sa mi sníva...

butterfly333
21. apr 2016

@kakatulik ty si aký odborník 🙂 🙂 no máš pravdku všetko je v poriadku,Zajtra sa mám obj na hematologiu.

simonezet
21. apr 2016

@emakiki juchuuuuuuu. Gratulaaaaaacie 😘

simonezet
21. apr 2016

@matilda72 velmi ti to zelam a nebojsa vsetko dobre dopadne. Ta sila myslienky plati. Aj ja som tak otehotnela🙂

kakatulik
21. apr 2016
pepka123
21. apr 2016

@simonezet kraaaaasa gratulujem :-*

matilda72
21. apr 2016

@simonezet dakujem len tie moje myšlienky sú všelijaké ale musím to prekonať, inak dnes úsmevná situácia. kedže stále byvame u svokrovcov tak som nechcela aby to takto v začiatku vedeli. no tak som si robila test a omylom som ho nechala na poličke ale to by nevadilo tam sa aj tak nikto nekuká no ale krabičku som chcela vyhodiť mi koša čo je doma a tak som ju schovala pod deku a kto netušil tak svokra dnes riadila a prala takže prídem domov a škatuľka nenápadne na posteli ale tak som sa tvárila, že nič a potom večer debata a ja že nemôžem to zjesť je to veľmi sladké 😉 ( teraz mi je všetko veľmi sladké opak prvého tehu ) a ona že či má niečo čakať. som skoro odpadla 😀 nič som síce nepovedala ale asi každá to pochopila 😀 asi naozaj netreba hovoriť nikdy nehovor nikdy 😀

butterfly333
21. apr 2016

@kakatulik ???? 😕 😕

kakatulik
21. apr 2016

@butterfly333 to malo byt ze heheh,ale kedze som pisala z mobilu a este k tomu v robote,tak to takto dopadlo. A naco ide na hematologiu?

senselinka
21. apr 2016

@matilda72 juuuj,zlatíčko, ja sa tak tesim, drzim palce, všetko bude OK, uvidis!!! 💜
Normalne sa už neviem dočkať snazenia 😀
Dnes kontrola po kyrete, všetko vporiadku, zelenú máme o dva/tri mesiace, to ideme akurat na dovolenku 😅 A keď som odchádzala zo sály, slubila som babatku, že o rok sa vidime v pôrodnici naživo, čo vychádza na splodenie v júli... Tak verim, že sila myšlienky zafunguje aj u mna 😵

matilda72
21. apr 2016

@senselinka dakujeme 😀 neboj určite aj na vás čaká malá dušička 😉 😉 teraz pre nu všetko pripravíte dáte sa dokopy a ona príde,. držkaj sa a poriadne si oddýchnite 😎 na dovolenke 😉 a šup šup na dovolenke sa plodí najlepšie.

adusko123456
21. apr 2016

Pekný večer žienky,chcela by som sa opýtať ak je BT 36,7 znamená to,že ovu prebehla? Či ako to je? Chcela by som si to začať merať,dnes som to len tak skúsila no podľa kalendára(aplikácia) už som po. Cyklus mám 28. Pred mesiacom mi menzes meškal 12 dní test bol pozitivny slabá čiarka a potom už nič prišiel menzes. O bábo sa snažíme polroka a ja stále neviem odhadnúť kedy. Testy ovu nechcem kupovať. Riadim sa hlienom. Neviem či to má nejaký zmysel sa sledovať,či to nie jd pralve ten dôvid prečo sa nedarí.

kakatulik
21. apr 2016

@adusko123456 ahoj,
no vies,to sa takto neda povedat. Ciste teoretiky by mohlo byt po,ale kazda to mame inak.Mala by si si odsledovat aspom tri mesiace aby si vedel ke mas priblizne pred a ake poovulacne teploty.

adusko123456
21. apr 2016

@kakatulik No začnem s tým budúci cyklus a uvidím či mi to pomôže. Vysadila som danu(vnutromaternicové teliesko) bojím či mi to niečo nespôsobilo aj keď dr že je všetko v poriadku. Ale ďakujem Ti .

emakiki
22. apr 2016

Baby dneska ráno test zoslabol a tak som sa snažila neist sa v noci vycikat aj som vydrzala a na teste ozaj len taký duch... Môže to byť tým že som odobrala hneď pvy moc. ? Predný či ako sa tomu hovorí? Chcela som ísť na endokrinologicka ale normálne už nemám chuť. Pojdem si kúpiť ešte nejaký test a k dr. pojdem až v pondelok ☹ a tak som sa tešila na ráno, že to bude na 100%

matilda72
22. apr 2016

@emakiki nemusí to ešte nič znamenať ja som tiež nevydržala a robila som si ráno že tam bude riadna čiara a voľáko nie a nie, mám pocit, že bola slabšia ako včera naobed. a koľko ti to mešká???

emakiki
22. apr 2016

@matilda72 dnes je to 4 deň... No bojím sa...

emakiki
22. apr 2016

@matilda72 tak aj ty máš slabší? Ale ja tam mám ozaj pidi ducha... ☹

matilda72
22. apr 2016

@emakiki no ja som mala dostať ms v nedelu takže dnes je koľko 5 či 6 dní čo mešká. akože nie je slabá to nie ale myslela som si že z ranného bude silnejšia. zatiaľ nestresujem lebo dnes mi zase skoro skončili ranajky v umývadle to som mala aj pri prvom umývať zuby bol kríž 😀 mojka neboj koľko žien malo pozit test len po týždni meškania. a pozri ak sa to neuchytí tak to nebolo dobre a dobrá správa je že sa vám dá otehtnieť . viem že tieto slová my snažilky nemáme radi 😉 ale tak to chodí. moja zlatá myslím na vás a inak niekde som čítala že tieto testy sú na prd. ale pri prvom tehu som ich mala tiež 😀 😀 teraz mám od rybky a sú 10 tak som myslela, že čiarka bude ako hrom no bola silná ale ale .... 😉 ja som mala taký lacný že testSTAR a ten je dobrý je 25 ale v den ms som mala ducha a o dva dni čiarka pekne zosilnela, chcela som ich skúsiť len tieto isté ale bývam dlho v práci a je to na dedine a kým prídem do mesta lekárne sú zavreté preto som si objednala tehu a ovu testy tu na mk. tak sa mi drž skús iný test a nestresuj nemusíme byť dve streserky 😀

emakiki
22. apr 2016

@matilda72 dakujem... Utesujem sa tým že sa HCG zvyšuje každý druhý deň... Ja už som tiez mala nevoľnosť naplo ma pri robení testu... No veď áno musim to tak brat, ja viem a dakujem za podporu, toto som potrebovala 😉 pojdem si kúpiť ešte iné testy... Dôležité je že tam ten duch je...

matilda72
22. apr 2016

@emakiki tak tak duch tam a určite zosilnie ja som urobila tiež blbosť že som nevydržala a testla som zase ráno. juj to nie je dobre ked mám doma kopu testou 😀 takto by som nestihla lekáren len v nedelu a bola by som na istom 😀 juj zajtra si musím klepnúť po prstoch 😀 😀 ale nevime či si čítalal čo som písala aký som mala úsmenú príhodu zo svokrou juj tak sme to chceli utajiť 😀 😀 sa mi zdala včera taká čudná, že lenka nechceš ovocie, alebo chcela som tie niečo kúpiť nemali, alebo nechcaj to je ťažké 😀 a ked som zbadala ako je upratané a na postili škatuľka z testu čo som ju tak nenápadne schovala až som na nu zabudla test na poličke 😀 ach jáj a potom otázka a čo bude niečo??? skoro som na riť spadla 😀 a je že čo je taká milá, akože oná je skvelá svokra lepšiu si ani želať nemôžem ale toto bolo fest podozrivé. to len tak malá úsmenvá historka na rána aby ti bolo veselšie 😉

butterfly333
22. apr 2016

@kakatulik no na hematologiu vraj ked som 4x potratila ale to bolo s ex mm,s týmto som problém nemala a dcera sa podarila hned,no ved nech zistial či som ok.

kakatulik
22. apr 2016

@butterfly333 tak potom to uz budes mat nakomplet. 🙂

butterfly333
22. apr 2016

@kakatulik áno no volám tam a niesu zapojený tak snád sa tam dovolám,a gyn že potom skusi vybavit nejake centrum no ja nechcem ist na umelé tak snád sa zadarí aj bez toho ved ked sme v poriadku

kakatulik
22. apr 2016

@butterfly333 ...jasne,treba skusit najskôr prirodzene....aj tak je to zaujimave,ze je vsetko OK a nic.Treba popracovat na kvalitno materiale.

butterfly333
22. apr 2016

@kakatulik myslíš spermie 😉 tie má v poriadku podla spermio vyborne vysledky ja neviem kde jechyba ovu mávam každy mesiac ms pravidelu HP vporidaku neviem či skusim tu soju namiesto clostilu už ozaj neviem. 😒