@emakiki no v skutocnosti ju bolo vidiet hned po cca 2 minutach a silnejsiu fotky vzdy skreslia tak uvidime snad to vide 🙂
@zuzka2208 super tak drzim palce 😉
@maminka12345 no tak uvidíme obidve, drzim palce 😉
@eva2809 som 26Dc nerobila som ho z nejakeho dovodu skratka len tak lebo mi prave prišli tak som chcela skusit.
@zuzka2208 moja ja som dnes 26Dc na6Dc mi robili tu laparku,ovu som už podla BT mala. No smažili sme sa aj dnes pre istotu.
Dievcata, ja mam ten tzv. plodny den asi 15. DC ale vajecnik ma boli asi o tri dni neskor, kedy hlien uz vajickovy nie je. Ako mam potom vediet,kedy je ovulacia? Ktoey priznak ma prednost?
@butterfly333 aha ja som 16dc 😉 no ved jasne treba skusat stale ved ked pan boh da aj motyka streli 😀
@zuzka2208 no bodaj by,inak ja som mala na 13Dc tiež ten bielkový hlien natahovací aj trocha ako vlasočky krvi ale ovu testom som to nejak nezachytila ovu lebo som mala len 5 testov.čiže som mohla mat ovu na 15-16DC??
@emakiki dakujem len mam obavy dost ma boli v podbrusku na pravej strane premyslam ze zajtra skocim dokimu nech pozrie pre istotu.
@maminka12345 aj mna pobolieva, aj tí býva zle? Aj ja idem zajtra k dr.nech mi zoberie krv na hcg
@emakiki zle mi byva ale nie kazdy den a ani nie rano v priebehu dna hoci kedy len taketo bolesti som nemala ani pri kednom tehu tak preto mam nejake zmiesane pocity
@emakiki a ty si mala kedy mat ms?
@maminka12345 ja som dnes 33DC ,MS mala prísť cca 29 DC a vcera som mala slabu čiarku na teste... Mne býva zle večer, aj pri prvej som to tak mala a aj teraz mi j na grcku, ale napr. včera som vracala rano a bolo mi celé doobedie zle... Dnes mi bolo dobre až doteraz a stale mam pocit vlhká, normalne ráno som bola 5x na zachode pozerať že prišla MS a nic...
@butterfly333 no a nie si teda tehotna? ked mas pozitivny ovu test tak neskoro? robila si tehu test?
@emakiki ja chodim stale na wc lebo ta bolest v podbrusku je ako pri ms a mala som dnes mat ms a na teste ta slaba ciarka takze preto chcem ist skor k doktorovi nech radsej pozrie lebo uza napada aj ze ci to nemoze byt mimomaternicove trosku mam aj pri utreti uz 5 den take hnedkaste ale iba pri utreti
@maminka12345 no to som ja mala to spinenie 3-4 dni od 27 DC... To je dobre znamenie... A tie bolesti sú tiež ok.... 😉
@maminka12345 to je uhniezdovanie 🙂 a aka slabá je tá ciarka?
@maminka12345 ja som práve teraz letela na zachod a všetko vonku...
@emakiki tak taky duch tam je slaby na foto videt ale v skutocnosti bola vidiet lepsie a mas viac bolesti ked chodis lebo ja ano a ked lezim je to ok ale teraz ma zacalo riadne bolet takto ma nebolieva ani pri ms
@zuzka2208 či som tehu veru neviem no tento ovu som robila dnes o 11.30h nieje to z ranneho moču tak neviem no uvidím zajtra rano.
@maminka12345 nie, nemam bolesti pri chodení, mam občas bolesti take ako pri MS ale ja mávam slabé až žiadne bolesti pri MS... Ak mavas silnejšie tak by to malo byť ok, ale keď máš pochybnosti behni k dr. za to nič nedáš iba budes pokojnejšia... 🙂
@emakiki ved preto chcem ist zajtra sice este nebude vidiet nic ale uvidim potom dam vediet ako som dopadla dufam ze dobre velmi tuzim po mimi 🙂

@zuzka2208 áno a pokiaľ nemá zlý spermiogram tak nie je dôvod šetriť spermijky 🙂 kludne na to skočte aj vecer 🙂