icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maminka12345
24. apr 2016

@emakiki a k tym bolestiam nemavam pri ms sem tam niektory mesiac ale inak ani neviem jak pride tak aj odide preto ma znepokojuju taketo ake mam teraz

butterfly333
24. apr 2016
matilda72
24. apr 2016

@maminka12345 no vidíš teba znepokojuje že máš bolesti a mna že nemám žiadne, lebo pri prvom tehu som mala pocit, že mi praskne maternica a bola som tehu. dr. mi predpísal magnezium a nospu. no a teraz čiarka je síce silná občas ma tak trošku potahá v podbrušku ale to len tak. 😉

emakiki
24. apr 2016

@maminka12345 aha no tak treba veru ísť.. Potom si napíšeme.... 😉

maryennn1
24. apr 2016

@matilda72 jááj ty si tajnostkárka, čo nám už ten test neodfotíš? 🙂 a zle ti je? máš nevoľnosti? ja čakám či príde mrcha, nemusela by, ale ak príde, nevadí a idem ďalej... snáď v máji to už dáme.

simonezet
24. apr 2016

Ahojte baby chcem ist tento tyzden k lekarovi. Mala by som zacinat 5 tt. Dokaze mi lekar vylucit mimomaternicove?? Uvidi tam nieco? Alebo zisti tehu az z krvi?? Ake mate skusenosti. Kvoli zdravotnemu stavu potrebujem potvrdenie co najskor. Inak by som cakala do 6-7tt. Dakujem pekne

emakiki
24. apr 2016

@matilda72 no a ja mam slabulinky ciarocku a nevoľnosti ako svet... 🙂 mm kúpe malu, lebo by som ju asi obracala a ja lezim...

emakiki
24. apr 2016

@simonezet aj ja idem zajtra ale pochybujem, že niečo bude vidieť, ja idem kvoli štítnej...

simonezet
24. apr 2016

@emakiki doprcic potrebujem to vediet. Tiez mam strach ci to neni mimomater. Clovek sa totiz tesi z pozitivnych testov, vynechanej menstruacie. Kuka kociky premysla nad menamia nechcem byt sklamana a mam pocit ze aj mama nieco tusi

maminka12345
24. apr 2016

@matilda72 a pomohlo ti magnezium??no ja som ani pri jednom tehu nemala bolesti ani ked som potratila nic.a teraz ked viac chodim alebo sedim tak bolesti dost silne ako vravis mne ide bok vyrvat ked pozezim cca pol hodku prejde to

maminka12345
24. apr 2016

@simonezet tak aj ja by som to potrebovala vediet cim skor koli krvi mam moc hustu a ked nepicham fraxik neni dobre

matilda72
24. apr 2016

@maryennn1 moja už aj muž že čo nedám foto ale kebyže viem kde som dala kábel od mobilu pohľadám a možno ukážem 😀 a či mi je zle no občas ma napne ale to bolo aj pri prvom dnes mi bola tak čudne pol dna vracala som len raz 😀 aj to ráno pri umývaní zubou a bruško ma občas tak trošku potahá ale to je tak všetko a stále by som spala

veronika1603
24. apr 2016

@butterfly333 ty vole som.zvedava na teba jak to dopadne...bodaj by si bola tehu.bodaj by

matilda72
24. apr 2016

tak našla som a prvý je od rybky dnes ráno a druhý je woman secret robený doobeda obidva desiatkové

matilda72
24. apr 2016

@maminka12345 takže aj bez bolesti to ide ??? tak to som rada,lebo už som sa zlakla že to nie je v poriadku. vieš drobec sa asi viac zavrtáva no mne pomohlo nospu som ani nebrala ale dávala som si dve tablety magnezia a pila som aj magnez. vodu a samozrejme som fičala na banánoch a myslím, že nebiť tej záhady čo sa stala malej tak bez problémo donosím.

tinka881
autor
24. apr 2016

@matilda72 gratulujeeem 🙂

matilda72
24. apr 2016

@tinka881 no len potichúčky ešte je to len začiatok ale verím, že radostný 😀

martinaj
24. apr 2016

Bby ja vam vsetkym upltimne gratulujem a zelam krasne tehulkovanie so stastnym koncom. 😊
A je tu este nejaka netehulka vobec? 😯 teda okrem mna....

tinka881
autor
24. apr 2016

@butterfly333 krasny graf.Kedy testujes?ja som dnes 9dpo,tak budeme spolu testovat 🙂

tinka881
autor
24. apr 2016

@martinaj ja som netehulka. Dnes som 9dpo,tak uvidime.Na testovanie je ešte skoro,ôebo by som bola len smutna a sklamana,ked neuvidim dve ciarky

maminka12345
24. apr 2016

@matilda72 jasne ze to ide bez bolesti 🙂 neboj vsetko bude ok verim tomu a modlim sa za to a co sa stalo malej?neni som tu dlho takze sa spoznavam s vami 🙂

emakiki
24. apr 2016

@simonezet no ved toto, ale z krvi ti to zistia len otázka je kedy budú výsledky..

butterfly333
24. apr 2016

@veronika1603 moja dakujem to by bolo velmi super po dvoch rokoch snaženia no ved uvidím aj ked sa nezadarí idem dalej do konca roka sa mi to podari.

butterfly333
24. apr 2016

@tinka881 o to neviem ja nikdy netestujem vždy počkám na ms no dnes som len tak skusila ovu test strana 188 a skoro pozit,no neviem či zajtra.

butterfly333
24. apr 2016

@martinaj ano ja som tu ešte 😉

matilda72
24. apr 2016

@maminka12345 dakujeme 😀 no čo sa stalo sa stalo a teraz verím, že náš vytúžený uzlíček príde k nám 😉 😉 aj sa teším aj sa trošku bojím ale chcem to zvládnuť. a tie bolesti ešte nemusia nič znamenať ale pre pokoj v duši chod k dr. ja som tiež tak urobila a nebolo ešte nič vidieť ale z krvi mi zistili, že som. inak ja by som si tiež mala brať niečo na riedenie krvi ale hádam to ešte neponáhla nechcem ísť tak skoro k dr.

senselinka
24. apr 2016

@matilda72 ty vole, tebe sa tieto palice zdajú slabé???? 😂

senselinka
24. apr 2016

@martinaj ja, milacik, a ani tak skoro nebudem 😔

matilda72
24. apr 2016

@senselinka no tá prvá sa mi zdá slabšia na foto to vidno že sú rovnaké ale naživo nie 😀

simonezet
24. apr 2016

@emakiki mudry gugl povedal, ze zvykne na druhy den. Budem na neho tlacit. A z krvi podla hladiny Hcg zisti aj vnutro alebo mimo??