icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

scarlett111
31. dec 2015

@denidi No je mi trosku zle od zaludka a som strasne unavena. Asi ako tehotna :D kedze pregnyl je vlastne hcg. Min.mesiac mi bol pichnuty len 5000 a to som nepocitovala nijak 🙂

scarlett111
31. dec 2015

@butterfly333 Min.cyklus som to aj ja mala, tento uz nie. A ja uzivam od 3.-7. dc a folikulometriu som mala na 13.dc a dnes na 15.dc kontrolnu, kedy mi rovno pichol aj pregnyl

butterfly333
31. dec 2015

@scarlett111 no ja by som mala íst na folik na 15dc vtedy mávam pozit ovu test tak snád sa to podsrí uvidím či mi aj preglyn pichne to asi treba si ist do lekárne kupit?

scarlett111
31. dec 2015

@butterfly333 Ano, a hradi si ho cely pacient, mna stal jeden 12,69€. Drzim palec, nech to vyjde ;)

butterfly333
31. dec 2015

@scarlett111 dakujem držím palce aj ja tebe nech sa zadarí.

denidi
31. dec 2015

dievcence tak aj ja vam prajem krasny silvester a stastny novy rok aj cely rok 2016,nech sa nasa najvadsia tuzba a to je tuzba po babatku,zhmotnila do skutocnosti a aby sme uz mohli stisat svoje male deturence a samozrejme,aby sme vsetci boli zdravucki a aby sme stale mali usmev na tvarach 🙂 😉 😀

tinka881
autor
31. dec 2015

Baby,kt.ste v skupine v snazilkach,tak sa kuk na moj ovu test.Neviem preco ale cez mobil mi nejde sem pridat foto.Uz vyzera byt pozitivny,dnes som 15dc

denidi
31. dec 2015

@tinka881 no jasne mas ho krasne pozitivny,tak sa posnazilkujte 🙂

denidi
31. dec 2015

@tinka881 tesim sa,ze ti ten dufik nestihol zabrzdit ovulku a drzim palcekyyyy

tinka881
autor
31. dec 2015

@denidi fakt už je? ešte zajtra testnem, už sme sa posnazili pred chvilkou a teraz si ideme dat vinecko. 🙂 a ked ma ovulka byt do 24-48 hod tam mi ju už dufik nemoze zabrzdit?

denidi
31. dec 2015

@tinka881verim,ze nie a budes mat stastny novy rooook 😉

tinka881
autor
31. dec 2015

@denidi už by sa zislo byt statsny rok, lebo minuly nebol, som dosla o mimco. Vy sa ako dlho snazite? prajem ti statsny novy rok a nech už sme vsetky tehulky a hlavne s uspesnym koncom

denidi
31. dec 2015

@tinka881 tiez verim,ze bude lepsi ako minuly,aj my sme prisli o babatko,tak tento rok bude nas stastny,ja to citim 🙂 neviem preco,ale proste to citim 😉 tak si drzme vsetky palceky. my sa uz snazime tri roky,len s prestavkou,ked som po mmt musela mat pauzu,ale stastie prichadza 😀 juchuuuu

maja367
1. jan 2016

@kachita ja som mala toho roku 26 ..

mia295
1. jan 2016

dievčatká želám Vám krásny nový rok, aby bol úspešný, aby sme všetky boli spokojné a milované a čoskoro sa tešili z krpcov 🙂

matilda72
1. jan 2016

@denidi
@tinka881 dievčence aj to cítim, že tento rok to vyjde :D :D aj m§j muž hovorí, že má nenormálneho tušáka :D tento rok to dáme všetky 😵

maja367
1. jan 2016

Baby drzim vsetkym palce do noveho roku aby sme ten dalsi oslavili vo vacsom počte 🙂 😉

matilda72
1. jan 2016

baby otázka možno od veci. včera som si dala tabletku gynoflor ( mám ju kvôli podpore prostredia) ale obsahuje okrem lactobacilov aj hormon estriol. chcem sa opýtať mohol by tento hormon podporiť hlien. pretože má hlien ako počas ovu ale test je negatívny.

denidi
1. jan 2016

@matilda72 tie tabletky sice nepoznam,mas taky bielkovy a nazahovaci hlien? lebo ten moze byt aj par dni pred ovulkou,mozno aj 5dni,ale ktovie,ak ten estriol posobi sekretiozne a je z neho lepsi hlien 🙂 😉

matilda72
1. jan 2016

@denidi hej je taký priesvitný ako vaječné bielko, tak uvidíme som dnes 12DC takže sa to možno o pár dní dostaví, lebo minulý mesiac som tento hlien mala presne na ovulku 14DC. síce teraz si to len zistujem aby sme o mesiac a pol mohli ísť na plno :D :D

denidi
1. jan 2016

@matilda72 jee to sme na tom podobne,ja som dnes 10DC 🙂 ked mas ovulku,aj citis brusko?

butterfly333
1. jan 2016

@denidi ja som 9DC

denidi
1. jan 2016

@butterfly333 jj aj minuly cyklus sme to tahali spolu 😀 😀 😀

butterfly333
1. jan 2016

@denidi ano možme aj tento a do uspešneho konca to dáme. 😉 😉 😉 a kolko dni máš do ovu asi? ja tak 6dni no už dnes ma bolia kríže aj teba?

maja367
1. jan 2016

baby podla vas syrova omačka s kuracim maskom a cestovinou a k tomu ako prilohu ked si dam kyslu čalamadu z kapusty ? ide to k sebe ???

denidi
1. jan 2016

@butterfly333 no neviem presne,minuly mesiac som mala ovu az na 17DC a predtym mesiac na 14DC,tak uvidim,kolky den pride tento cyklus, len malinko podbrusko citim,inac zatial nic

denidi
1. jan 2016

@maja367 tak veru cudesna kombinacia 😀 😀 😀 mas podivne chute? zeby sa k niecomu schylovalo? 🙂

maja367
1. jan 2016

@denidi hmmm netusim čo si mam o tom mysliet .. sice niekedy fakt pomiesam chute ale ked som sa potom zamyslela tak to uz bol extrem 😀 bodaj by si mala pravdu. vcera kyslu uhorku som zajedla slahackou ked som davala na kolač tak nevyhodis predsa.. a vobec mi neprislo ze je to nechutne 😵

maja367
1. jan 2016

chcela by som sa este opytat ... aky teplomer pouzivate na meranie bazalnej teploty ? mozem aj obycajny ?

denidi
1. jan 2016

@maja367 ja pouzivam digitalny,taky co sa pouziva na bezne meranie teploty