@butterfly333 Min.cyklus som to aj ja mala, tento uz nie. A ja uzivam od 3.-7. dc a folikulometriu som mala na 13.dc a dnes na 15.dc kontrolnu, kedy mi rovno pichol aj pregnyl
@scarlett111 no ja by som mala íst na folik na 15dc vtedy mávam pozit ovu test tak snád sa to podsrí uvidím či mi aj preglyn pichne to asi treba si ist do lekárne kupit?
@butterfly333 Ano, a hradi si ho cely pacient, mna stal jeden 12,69€. Drzim palec, nech to vyjde ;)
@scarlett111 dakujem držím palce aj ja tebe nech sa zadarí.
dievcence tak aj ja vam prajem krasny silvester a stastny novy rok aj cely rok 2016,nech sa nasa najvadsia tuzba a to je tuzba po babatku,zhmotnila do skutocnosti a aby sme uz mohli stisat svoje male deturence a samozrejme,aby sme vsetci boli zdravucki a aby sme stale mali usmev na tvarach 🙂 😉 😀
Baby,kt.ste v skupine v snazilkach,tak sa kuk na moj ovu test.Neviem preco ale cez mobil mi nejde sem pridat foto.Uz vyzera byt pozitivny,dnes som 15dc
@tinka881verim,ze nie a budes mat stastny novy rooook 😉
@tinka881 tiez verim,ze bude lepsi ako minuly,aj my sme prisli o babatko,tak tento rok bude nas stastny,ja to citim 🙂 neviem preco,ale proste to citim 😉 tak si drzme vsetky palceky. my sa uz snazime tri roky,len s prestavkou,ked som po mmt musela mat pauzu,ale stastie prichadza 😀 juchuuuu
dievčatká želám Vám krásny nový rok, aby bol úspešný, aby sme všetky boli spokojné a milované a čoskoro sa tešili z krpcov 🙂
Baby drzim vsetkym palce do noveho roku aby sme ten dalsi oslavili vo vacsom počte 🙂 😉
baby otázka možno od veci. včera som si dala tabletku gynoflor ( mám ju kvôli podpore prostredia) ale obsahuje okrem lactobacilov aj hormon estriol. chcem sa opýtať mohol by tento hormon podporiť hlien. pretože má hlien ako počas ovu ale test je negatívny.
@denidi ja som 9DC
@butterfly333 jj aj minuly cyklus sme to tahali spolu 😀 😀 😀
@denidi ano možme aj tento a do uspešneho konca to dáme. 😉 😉 😉 a kolko dni máš do ovu asi? ja tak 6dni no už dnes ma bolia kríže aj teba?
baby podla vas syrova omačka s kuracim maskom a cestovinou a k tomu ako prilohu ked si dam kyslu čalamadu z kapusty ? ide to k sebe ???
@butterfly333 no neviem presne,minuly mesiac som mala ovu az na 17DC a predtym mesiac na 14DC,tak uvidim,kolky den pride tento cyklus, len malinko podbrusko citim,inac zatial nic
@denidi hmmm netusim čo si mam o tom mysliet .. sice niekedy fakt pomiesam chute ale ked som sa potom zamyslela tak to uz bol extrem 😀 bodaj by si mala pravdu. vcera kyslu uhorku som zajedla slahackou ked som davala na kolač tak nevyhodis predsa.. a vobec mi neprislo ze je to nechutne 😵
chcela by som sa este opytat ... aky teplomer pouzivate na meranie bazalnej teploty ? mozem aj obycajny ?

@denidi No je mi trosku zle od zaludka a som strasne unavena. Asi ako tehotna :D kedze pregnyl je vlastne hcg. Min.mesiac mi bol pichnuty len 5000 a to som nepocitovala nijak 🙂