icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maja367
1. jan 2016

@denidi ok lebo teraz neviem či si mam kupit na 2 desatinne miesta ale myslim, ze by stačil aj obycajny 🙂

vuala
1. jan 2016

My sme sa snažili o babätko 2 roky a nakoniec mi pomoholi 2krabičky inofolicu a dovolenka v chorvatsku. Prajem vám veľa šťastia a zdravia v novom roku 🙂

maja367
1. jan 2016

@vuala super 🙂

ja som brala inofolic 2 krabicky a som pribrala ☹ ziaden efekt iny to nemalo

kakatulik
1. jan 2016

@maja367 ale to akoze si mala väcsiu chut do jedla,alebo ako?

maja367
1. jan 2016

@kakatulik ani nie ze chut ale som bola taka naliata z neho ...

kakatulik
1. jan 2016

@maja367 jaaj to mi ani nehovor,lebo ja prave idem na zdravy sposom Zivota,ktoreho vedlajsim efektom by mohla byt povedzme krajsia silueta a o tyzden sa musim znestit do plesovych siat.

maja367
1. jan 2016

@kakatulik ale to je kazdy organizmus iny.. Zmestis sa do siat a budes krasna 😉

kakatulik
1. jan 2016

@maja367 nooo ved prave dnes ten pocit nemam,mrcha predo dvermi,este aj to ma nejak nafukuje...noco tyzden radikalnej diety a pohybu a snad to zapnem.

maja367
1. jan 2016

@kakatulik to su prve dni .. do tyzdna to prejde uvidis.... mna dnes zacali tak prsia boliet ... tak asi bude mrcha buduci tyzden, ale aspon nech je normalna nie ako minuly mesiac 2 dni ... 😒

marianandidi
2. jan 2016

dievcata potrebujem radu,,,mam cca 8 dni pred menzesom...mam naliate a bolestive prsia pod pazuchami...zvyknu ma boliet pred menzesom ale nie takto...a tam kde ma bolia ich mam akoby opuchnute...dvorce mam uplne vydute...no bolest neskutocna..teraz zacinam stresovat ci nema nejaky zapal,,,lebo vraj pri tehotenstve bolia skor bradavky... tie sice bolia ale viac ma bolia prsia hore.. k lekarovi sa dnes nedostanem tak by mi pomohli nejake rady a skusenosti ...

kachita
2. jan 2016

Mrcha sa hlasu, Jezisko sa na mna vykaslal ;( ale rok 2016 ma pre mna krasne vibracue 😉

maja367
2. jan 2016

@kachita este trosku oddychnes a potom to bude 😉

maja367
2. jan 2016

@marianandidi ahoj ja mam tiez 7 dni pred .. a tiez ma tak bolia prsia hore pod pazuchami a aj bradavky... tak ja počkam do pondelka.. a podla toho sa zariadim... ale ked nevies vydrzat tak radsej chod k lekarovi na pohotovost pre istotu

marianandidi
2. jan 2016

maja367 dakujem 😉

maja367
2. jan 2016

@marianandidi daj vediet potom či to preslo a ako sa citis 🙂 pekny vecer

marianandidi
2. jan 2016

Jasnacka 😉

veronika1603
2. jan 2016

Babenky caute.ja tak stále rozmyslam prečo sa nám nedari a nedari.uz ma napada ci aj ci mam priechodne vajcovody alebo co.ja už neviem.ma stym niekto skúsenosti?robí sa to len v narkoze v nemocnici alebo to môže zistiť aj gynekolog vraj nejakým röntgenom ci co?pri ovulke stále citim len lavy vajecnik nikdy nie pravý..moze to s tým súvisieť?

nadej13
2. jan 2016

@veronika1603 je super,že si sem napísala o tej stránke najdi se,i keď to bol pre mňa smutný pohľad do minulosti,aspoň tomu budem veriť,lebo minuloročné tehu na to sedí aj keď to dopadlo zle.len škoda že január mi nesedí s ovulkou :'(

petra13579
2. jan 2016

@nely459 Aj ja by som sa rada pridala do skupinky snažiliek 🙂

veronika1603
2. jan 2016

@nadej13 mne to tiež nesedibs ovulkou.terminy mam vždy po ms.ale aj tak skusam jeho terminy.na tej najdise sú tuším aj riziko 1x 3x alebo ok ne?skus kukat aj nato riziko.za pokus nic nedas.

denidi
2. jan 2016

@veronika1603 ako dlho sa uz snazite?

veronika1603
2. jan 2016

@denidi od júna.takze 7 mesiacov.su mesiace kedy ideme odben a nic.uz mi z toho vlasy stoja.možno to nie je dlho ale mam pozitiv ovu test ovu citim sexujeme a stále nic😐

nadej13
2. jan 2016

@veronika1603 no najviac rizík bolo na december,tak asi to tak malo byť ze sa nedarilo v snažení,asi tam hore vedeli prečo to kazia.január vychádza deň pred ms,ale tak ak bude možné skúsim.

denidi
2. jan 2016

@veronika1603 no neni to tak dlho,aj ked nam sa zda,ze kazdy mesiac navyse je nekonecny,ved vieme a mm ma spm v poriadku?vajickovody sa pozeraju bud laparoskopicky pod narkozou,alebo tzv prefuk vajcovodov,ten sa nerobi pod narkozou,trva to vraj nejakych max 15min. ale vraj je mierne bolestivy (asi ako ktora zena znasa bolest) neviem,ja som tiez minule premyslala nad touto moznostou,no uvidim

veronika1603
2. jan 2016

@denidi ja neviem nic.mne doktor urobil len prehlidku povedal ze som ok ze sa mozme snažiť ze už jedno dieťa máme tak problém by nemal byt.tot vše..cytologia ok konečne.aom uz 3 roky po konizacii krcka...

veronika1603
2. jan 2016

@denidi skusam aj ja ale neverim že bez ovu je to možné.ale zas posäcula som aj pripady kedy par nemohol otehu dosť rokov s jonasom sa zadrilo.ja už neviem

denidi
2. jan 2016

@veronika1603 ano aj ja som o tom dost pocula aj som si to teraz pozerala,podla neho by som mohla napr. teraz v januari otehotniet tyzden pred tym,ako mi ma prist ms,co verim,ze nepride 🙂 no ved nic zato nedam,ked tiez vyskusam 😉 ja neviem,ako by to teoteticky mohlo vyjs,ked nieje ovulka,tak povedzme,ze zazraky sa deju a budeme im verit

nataliuska
2. jan 2016

Ahojte baby.. Tak idem k Vam. Mame 9 mesacnu dcerku a radi by sme dalsie.. Jej "vyroba" nam trvala 9 mesiacov a prakticky od jej narodenia nedavame pozor.. Kedze mi ale kvoli kojeniu nechodili kramy, tak som cca pred mesiacom a pol odstavila.. Prve uz mam za sebou a dalsie by mali prist pozajtra. Tak uvidime.. Drzim Vam silno palce. Zatial mi moja doktorka odporucila Nosifol, tak beriem a uvidime. Nejake ine tipy?

veronika1603
2. jan 2016

@denidi on ma teoriu ze žena je plodna v mesiaci 2x.raz pri ovu a raz podľa zrodu ženy v akej fáze bol mesiac pri jej narodeni ci ako..ale jak sa hovorí príroda je mocna čarodejka a zazraky sa dejú.sak ked žena otehu aj počas ms alebo pred a ponej to tiež je zázrak.stane sa co sa ma stat.nech je to aspoň tento rok ze sa zadari nam všetkým😊

veronika1603
2. jan 2016