@emakiki zlatko, teraz má dobré počúvaj...
Ja viem, že každá sme iná, inak prežívame veci, inak zvladame takéto situácie, ale... Ja som prišla o babo 5x, naposledy v 12tt. V čase, keď si pomaly myslis, že už si za vodou, na UZV bolo na dvoch kontrolách všetko vporiadku, srdiecko bilo ako zvon a zrazu... Babo nežije.
Keď sa mi to stalo prvý raz, bola som deň po svadbe, tak som si povedala,ze to asi stres, bol to len 5tt, posmutila som si, ale sli sme do toho hned znovu.
Druhý raz ma to úplne položilo... Ale úplne. Nedokázala som prestať plakať, bola som asi 8/9 tt, nechapala som, prečo zas, ved som bola taka opatrná... Tretikrat som už pochopila, že náhoda to nie je, cakala ma aj laparka, krvácala som, ale babo na UZV nebolo vidno... Bola som statočná, aj keď v den nástupu do nemocnice sme doobedu krstili syna mojej svagrinej... Po 7 rokoch užívania antikoncepcie otehotnela s obratenou maternicou na prvý raz a mala úplne nekomplikovane tehotenstvo. Naserie to, ale čo už...
Štvrtý raz som už vedela, že veci musíme riešiť v CAR, kde nám bolo povedané, že ak sa to nepodarí s liecbou pod ich kontrolou, máme skončiť a adoptovat si dieťa... Túto možnosť som si nikdy nepripustila!!! Vedela som, že to dieťa mať budeme, proste budeme!!!
Máme krásnu Elisku, úžasnú, mudru, veselu, šikovnú... Miluje deti a ja viem, že jediné, po čom túžim, je dať jej ešte surodenca. Nechcem, aby raz ostala sama. Ja mám síce iba sestru, ale 9 bratrancov a sesternic. Ona má zatiaľ jedného bratranca a je dosť možné, že to tak ostane...
Keď som prišla o babo teraz, aj keď som bola už v 12tt, prijala som to s najvacsou pokorou... A asi najlepšie to zvladame aj vďaka Eli. Nevzdám to, viem, že aj to druhé bábo príde. Eli sme dali šancu 5x, prečo by druhe babo malo mať len jednu???
To sklamanie je hrozne, predtym som nenávidela všetky tehule, mala som chuť rozbiť všetky riady. Dnes im to vsetkym prajem, je to strasne, strasne tazke, priať iným, po čom túžim, ale nie je dopriate mne. Ale myslím, že to je základ. Ved o čo som ja lepšia, aby sa to stalo inej žene a mne nie?
Neboj, moja, dobre si poplac, dostan von všetok smútok a hnev a ak sa na to necitis, daj si pauzu, ale určite to nevzdávaj!!!! Kyret urcite nebude treba, pi 2x denne alchemilku, vit C, E, Q10, poriadne sa zregeneruj a potom sup na to 😉
V juni/júli sme obe tehule, uvidis 🚼😘💜
@senselinka Klobúk dole, ďakujem za uzemnenie.
@eliska1986 nemala by sa, obsahuje látky podobné ženským hormónom, ktoré nemusia byť v súlade s hladinou hormónov v tehu. Ak si nemala problémy, tak super, ale Lenka ich mala, prisla o babo vo vyššom štádiu tehu, ma hraničné hodnoty zrazanlivosti, tam sú všetky zakázané veci riskantne... 90% produktov materskej kasicky ma uvedené upozornenie, že v tehu neuzivat
http://www.otehotnenie.sk/p/204/vcelia-materska...
@senselinka Dole klobuk pred tebou.Inak Držím palčeky nech je všetko v poriadku.
@senselinka Tak to som o nej nevedela že prišla o babo.To ma mrzí.Tak jasné radsej nech neužíva.
@eliska1986 jasne, v pohode, nemozes vedieť všetko o všetkých 😉
A vďaka, ono je fakt pravda, že čím viac ťažkých vecí človek zažije, tým silnejší z "boja" vychadza
@kachita 😘
@senselinka mna to veľmi mrzí vo prezivas... Si silná žena a drzim ti veľmi palce aby sa vám ten súrodenec pre Eli podaril... Dakujem za podporu aj keď by to malo byť naopak... Vies ale my sme už starí, ja budem mať 34 a mm mal 38.... Prvé sme urobili za dva mesiace a teraz som zostala v šoku, keď sa nedarilo, necakala som to... Chcela by som porodiť do 35, aby som si zase aj vnúčence uzila a pomohla malej, ja som bola mojej mame vzdy na príťaž a ani o malu moc záujmu nejaví, ale už aj keby javila záujem, tak ma smolu... A chcem si to nejako vynahradiť a dokázať si, že nebudem ako moja mama... A ťažko sa mi tieto veci zvladaju, keď sa nemam komu vyrevat... Mm je super, ale na takéto veci je ako typický chlap.
@petulik1991 dakujem... Viem že máš pravdu... Je mi smutno, ale nemienim si kvôli tomu ničiť život, alebo trapit sa donekonečna... Nejako to dáme... Dakujem
@emakiki miláčik, ja budem mať 38 😘
Tiež nechcem byť "stará" mama, ale práve preto, že už Eli mame vo vyššom veku, nechcem, aby bola sama...
A ja som v pohode. Netvrdím, že mi nie je smutno, to by som klamala hlavne samu seba, aj tento víkend som prežívala ťažko, boli sme u mojich rodičov, naposledy sme ich potešili, že budú znovu starkí a teraz som prišla s veľkým bruchom akurat tak od jedla 😝
Ale smútok je vporiadku, len zbytočný pátos a sprtanie sa v tom, prečo, načo, zaco... To nie. S nádejou a optimizmom pozeram do buducnosti, lebo len to mi prinesie vytúžené ovocie 💖
@senselinka nepoznam Ta, ale si skvela 🙂...dakujem za tvoje slova - sice adresovane emakiki, ale citame to viacere 🙂...su uzasna a silna zena a prajem Ti krasneho a zdraveho surodenca pre Elisku a radost z kazdeho dnicka :-*
@blanch12 ďakujem, skvelá urcite nie som... A mnohé som sa naučila práve týmito skúškami, dlho mi chýbala pokora v živote, v práci... Tá je základom všetkého, len som na to nadlho zabudla. Potrebovala som tieto skúšky, aby som veľa vecí pochopila. A stále sa mám čo učiť 😔
No zeny moje, tak mrcha sa mi asi spusta...ako tak rozmyslam...ci nemeskala koli tomu inofolicu.citala som, ze zvykne cyklus rozhodit.ine vysvetlenie preco meskali nevidim.no nic.na 5 den nasadim clostyl a sup sup na to! ❤
@senselinka my sme to našťastie ešte nikomu nepovedali, iba ja som to povedala malej a ta včera celý deň v škôlke každému rozprávala, že budeme mať bábätko, skoro ma vystrelo, keď mi to mm povedal a vecer bum a je po babatku, už som sa poucila a nikomu nič nepoviem adpon do 3 mes. ☹
Presne aj ja som smutná, ale nebudem sa kvôli tomu trapit... Všetko je tak ako má byť, už dávnejšie som to pochopila... A ten vek, no najradšej by som do 35-36 rodila, ale keď to nepôjde tak to nebudem siliť, budeme mať len Miu a hotovo, čo už narobíme.... Tebe drzim palce 🙂
@lenkastar baby mne stále tlačí moja dr. Inofolic, ale ja to nechcem, je to vit. B a z neho sa priberá a veľa ľudí má od toho odhovara, že je to len ťahač peňazí... A hlavná zložka je vot C a ta druhá Inosifol sa to tusim volá, sa dá kúpiť aj samostatne... Aj lekárnička mi hovorila, že to nemá účinok...
Ja som s inofolickm bola spokojna a hned som otehotela..... dalsi cyklus uz zacnem s nim
babenky a na čo je INFOLIC?ak je to vitamín B ten by som potrebovala ja na pribratie.Dakujem za radu.Inak čo by ste odporučili ešte na pribratie?

@leticia22 to sme na tom stale rovnako, naliala som si pohar cerveneho, aj ked ho nemusim, na rozbehnutie ms....