icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

emakiki
26. apr 2016

@pepka123 tu chuť do jedla ti spôsobuje ta kyselina listová, je vit. skupiny B a tie celkovo spôsobujú chuť do jedla...

kakatulik
26. apr 2016

@eliska1986 vitamin B12,kys.listova. ale to iba podporuje chut do jedla. Ak ty celkovo tazko priberas,tak musis papat vysokokaloricke jedla.

pepka123
26. apr 2016

@kakatulik no veď práve a to je posledné čo teraz chcem pribrať ešte viac ako som 😂 pred tehu chcem mať trošku menšiu váhu ako teraz 😉 Heh... vieš ako... 😉😇

emakiki
26. apr 2016

@eliska1986 na priberanie vit. B alebo si kúpiť kyselinu listovú ale aspoň tu 800 ku

kakatulik
26. apr 2016

@pepka123 chapem. Ja to pri tych vsetkych vitaminoch pocitujem.

senselinka
26. apr 2016

@emakiki ja som teraz brala inositol a listovku samostatne, uplne to stačí... Povedz jej, že to uzivas, ani moc klamať nebudes 😛

eliska1986
26. apr 2016

@kakatulik zlata dakujem za odpoved

eliska1986
26. apr 2016

@emakiki aj tebe Dakujem za odpoved 🙂

leticia22
26. apr 2016

Ahojte baby, náhodou nemáte niektorá, čo už ste boli tehu takúto skúsenosť? mávam 31-34 cyklus, teraz som 38, robila som si ten test Pepino 10 z drogerky, ale negatívny. No na menzes mi to nevyzerá, lebo mňa vždy týždeň pred veľmi boleli prsia a teraz nič ani ich necítim. Ale sem tam ma bolí podbruško ako keby mala mrcha dojsť a potom to prejde, mám to tak asi hodinku denne. Aj ma pichne občas v tej oblasti. Pred menzes som mávala aj špinenie a teraz úplne ani náznak... a ešte som unavená som od rána do večera, furt sa mi chce spať... a mám nafúknuté brucho, keď sedím tak si musím povoliť rifle, gombík. My sa snažíme o bábo sedem mesiacov. myslíte že by test mohol ukazovať zle?

emakiki
26. apr 2016

@senselinka ja som jej to aj povedala, ale ja nič z toho užívať nebudem, lebo ja z toho nekontrolovane priberam... Nechcem to ani vidieť...

simonezet
26. apr 2016

@leticia22 mohol, chvilu to trvwa

emakiki
26. apr 2016

@leticia22 možno je ešte skoro, skoc na gyndu, nech ti vezmu krv na HCG...

petulik1991
26. apr 2016

@leticia22 No pokial pocitujes priznaky, tak by si uz mala mat minimalne ducha z prveho ranneho mocu..

lenkastar
26. apr 2016

@pepka123 ano clostil je na predpis.my sa snazime od oktobra 😒 pre niekoho kratko ale premna nekonecno 😊 ja som clovek co ked nieco chce, tak HNED 😁

emakiki
26. apr 2016

@lenkastar ja som presne taká istá 🙂

emakiki
26. apr 2016

@leticia22 a vieš asi kedy si ovulovala?

darka252
26. apr 2016

mala rada.... baby na co presne sa uziva ten clostil? lekarka mi ho od noveho cyklu chce predpisat. Je to na upravu cyklu ci na upravu ovulky? ja mavam dlhe cykly 35-40 dnove. teraz dokonca ovulka bola na 34 dc tak sa riadne natiahne ten cyklus.... kiez by sa chcel natiahnut na 9 mesiacov 🙂

leticia22
26. apr 2016

@emakiki no ani nie, lebo v 9 DC som mala kus krvácanie, tak som si hneď robila ovu testy a od vtedy som ich mala každý deň rovnaké, tedda dve čiarky, druhá síce najprv slabšia ale potom silnela, celé myslím dva týždne, ale nikdy som ju nevystihla úplne silnú. Potom som už testy nemala tak som ich nerobila. ale od 9 DN do 26 DC boli stále dve čiarky...

emakiki
26. apr 2016

@leticia22 aha.. Byt tebou by som skočila k dr.

lenkastar
26. apr 2016

@darka252 ak sa nemylim je to na tvirbu vajicok 😊 a vraj dost casto sa tvoria naraz 2 a potom su dvojicky 😁 no to by ma asi porazilo 😁 ked som to mm pivedala tak chudak az zbledol a vravi: Tak to vyhod 😄

aureelia
26. apr 2016

to som si myslela tiež, že to Mája to hádam naozaj dáme, no stále nič, sme zúfalí ( 2,5 roka snaženia)
Nič nezaberá, žiadne doplnky, žiadne bylinky, žiadne cvičenia, žiadne diéty proti cystám alebo pomalým spermiám. vzdávame to, ideme do GF. Držím vám palce.

tinka881
autor
26. apr 2016

Baby,je skoro testovat na 11dpo teraz?idem z prace a palia ma prsty

darka252
26. apr 2016

@lenkastar ale na tvorbu ci na dozrievanie?.... lebo ja co som bola na testoch tak doky povedal ze vajicok mam habadej na rozdavanie ze toto riesit netreba 😒 no neviem teraz musim sa lekarky opytat. Moj mm vravi praveze o dvojickach ake by to bolo super 🙂 ja by som brala aj trojcata 🙂 🙂 vzdy lepsie ako ostat iba dvaja 😖 Moja sestra mi vzdy vravi pockaj budu dvojicky ze ma tusaka 🙂 ideme stavat domcek tak miesta bude 😉

lenkastar
26. apr 2016

@darka252 pravdu maaas spusta ozrievanie 😊 ja mam tiez vajciek dost ale asi nie dost kvalitnyyych 😒😊 no veru do domceka aj trojicky co? 😊 to by bolo radosti.

senselinka
26. apr 2016

@tinka881 testuj!!! ✊💖

tinka881
autor
26. apr 2016

@senselinka nemala som☹beloba.ach jaaaj

martinaj
26. apr 2016

@leticia22 to sme na tom stale rovnako 😀

monika1791
26. apr 2016

@darka252 Ja clostil odporúčam 🙂 ja som mala hociako ovulku..nasadila mi clostil od 5DC..14DC pozitivny ovu test a hneď sa aj na velké prekvapenia zadarilo.Tiež som išla z malou dušičkou na sono či nebudú napr.trojičky 😀

emakiki
26. apr 2016

Baby ako to má vyzerať keď žena v 5tt potratila? Lebo mne je stále na vracanie, určite zase pojdem vracať aj včera som vracala večer a dnes ako keby som mala úplne obyčajný MS, ale to ja mávam slabu, ráno som si dala vlozku a až teraz som ju menila a to som ešte ani nemusela... Neviete mi niekto poradiť? K dr. idem vo štvrtok...

monika1791
26. apr 2016

@emakiki Ahoj.A naisto si potratila?Tak ze ci si mala silnu MS alebo co aspoň