icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lulikmajko
17. dec 2015

@tinka881 to mi je lúto :-/ a snažíte sa už dlho? ja idem mať už 29 rokov a bábo ešte nemáme, pomaly všetky spolužiačky zo ZŠ SŚ či VŚ už kočíkujú, niektoré už druhé, či tretie, ja som mala minulý mesiac ducha, tak som sa radovala a nič. Ale teraz mi liečbu upravil Dr. Bielik BB tak verím že sa zadarí

bejusicek
17. dec 2015

@tinka881 nie nemeriam ale dnes som si len tak zo svedavosti ze co teplomer ukaze a bola 37.6 ale to bolo len tak nebudem si ju merat ked pride tak pride a ked nie len sa potesime 😉

olcanoemi
17. dec 2015

Ahojte baby, aj ja sa k vam rada pridam...my sa snazime uz asi od marca/aprila...mysleli sme si,ze to bude rychlovka,ale asi sme sa mylili...prve babatko nam vyslo ani nevieme ako a teraz to druhe nie a nie...tak dufam,z eto uz coskoro pride a vsetkym vam drzim prsty,aby ste boli cim skor tehu a stastne 🙂

bejusicek
17. dec 2015

@tinka881 a uzivala som kyselinu listovu a b-komplex ale idem to zmenit lebo kyselinu som mala az 1mg tak som chvilku dala pokoj par dni a kupim si 400ku aby som nebrala taku vysoku davku ked sa odporuca len 400..

zuzana_j23
17. dec 2015

pripajam sa k vam..prve babatko sa nam podarilo na prvy pokus. no na konci novembra na zaciatku 11 tt my zistili zamlknuty potrat...tak teraz cakam na mrchu a ideme na to znova

andy03
17. dec 2015

@nely459 ahoj pridas aj mna? Dakujem

pamiki
17. dec 2015

@nely459 aj ja sa hlasim do sukromnej , planujeme nase prve zatial sa nedari 😒

stanuska777
17. dec 2015

Ahojte baby :D aj ja by som sa chcela k Vam pridat. My uz sa snazime od maja a minuly mesiac mi dokotor robil vysetrenia a zistil mi nizku hladinu progesteronu a uzivala som prvy mesiac duphaston. Dnes akurat prisla mrcha :( preto dufam ze mi to pomoze a rok 2016 bude pre nas vsetky stastny a vsetky sa dockame vytuzeneho babatka :D

tinka881
autor
17. dec 2015

@lulikmajko aku liecbu ti nasadil? My sa snazime od konca oktobra, 2-3 mrchy som mala od zakroku, lebo po zakroku som musela ist na dve vyvolavacky. Poznam velmi dobre ten pocit, ze nemam ziadne babo a ine maju. Ja mam za mesiac 28. Meram si BT, ale mam dost nizku teplotu, tak asi budem mat anovulaciu, toho sa bojim, ze ist zas ku gyn a kontroly atd. Ked sa nam zadarilo prvykrat som nasadila duphaston+inofolic a priatel folandrol azadarilo sa na prvu supu

tinka881
autor
17. dec 2015

@zuzana_j23 aj si das nejaku prestavku alebo idete hned na to?

lulikmajko
17. dec 2015

Pridas ma do sukromnej? Dakujem

tinka881
autor
17. dec 2015

@stanuska777 ahoj, jejo aj ja beriem duphaston a dnes sa mi spustila mrcha. Sme na tom uplne rovnako, cize budeme mat plodny silvester 🙂

stanuska777
17. dec 2015

@tinka881 jeeeej tak to je super :D kolko mavas dnovy cyklus? Ja 28

lulikmajko
17. dec 2015

@tinka881 najskor mi dal vysetrit stitnu zlazu,hormonalny profil (cykly som malala tak 50- 70 dnove :-/) potom pri sone mi zistil pco,beriem clostyl duphaston a inofolic,manzel je uplne v poriadku. Ak do januara nic tak nejaky scan maternice mi urobi a prefuk vajickovodov

tinka881
autor
17. dec 2015

@stanuska777 aj ja 28, beriem duphaston, tak mi chodia presne 🙂 ale už by raz nemuseli dojst na 9 mesiacov

stanuska777
17. dec 2015

@tinka881 no ja som ho mala teraz prvy cyklus ty uz ho kolko uzivas? kvoly comu ho tebe dokotor nasadil? mne povedal ze mam slabu ovulaciu :(

tinka881
autor
17. dec 2015

@lulikmajko no ja som zvedava, co ma tiez caka. Vidim, ze dost chodis na vysetrenia. Ach jaj, som si myslela, ze to bude jednosuchsie, ze si urobim ovu test a ideme na to, no bohuzial to tak nie je a bojim sa, ze kvoli tomu mojmu zakroku to bude ešte horsie.

tinka881
autor
17. dec 2015

@stanuska777 ja som v auguste 2014 vysadila HAK, odvtedy som mala rozhadyany cyklus a miesto mrchy mam len spinenie, ale gyn povedal, ze ak spinim, je to ok. V marci mi nasadil duphaston na upravu cyklu a v maji som bola tehu, len nie do uspeneho konca ☹ a po zakroku ked sme sa už mohli zacat snazit, mi ho zas nasadil, aby som cyklus zas mala pravidelny

stanuska777
17. dec 2015

@tinka881 to mi je luto :( ale neboj podari sa nam to. Mas aj nejake vedlajsie ucinky z tych tabletiek? Ja som mala bolela ma z nich hlava a prsia hrozne :( citala som ze to je ale normalne

maminka1986
17. dec 2015

baby poviem vam len tolko DUFASTON vam nezaruči tehotenstvo a ak sa podá pred ovulaciuo-zablokuje ju! mne takto moj "užasný"ex doktor dokazil celý cyklus a cele snaženie! moj nový doktor sa zhrozil ked počul kedy mi ho nasadil a prečo! tak bacha nato a na takýchto"amaterov"
v centre ked som to povedala nemali slov...ja osm mavala cykly 40 dnove-ovulacia ak bola u mna tak na 30 den!! dufaston mi bol podávaný od 15 dna!!! čiže mi blokol ovulaciu lebo je to progestron a ten sa produkuje po ovulacii lenže mne to bolo na dve veci kedže mi to bolklo k ovulacii nedochádzalo a snažit sme s amohli ako blbí! takže tak

lulikmajko
17. dec 2015

@tinka881 ja som tiez myslela minuly december ze uz o takomto case budem kocikovat :-/ trochu som zmenila aj zivotny styl,schudla som,teraz som na dlhodobej PN aby som sa nestresovala,stavame domcek... ach jaj uz len babatko chyba

maminka1986
17. dec 2015

@lulikmajko aj ti pichaju pregnyl? a kontorluju či maš ovulaciu? tu ti clostyl nezaruči ani dufaston a folkiul ti nemusi prasknut pri PCO ja som to mala tak viemo čom píšem a vždy som si pichala pregnyl aby bola ista ovulacia a až potom dufatson... inak clostyl možeš brat max 3 cykly!! bacaha na nan! mne sa z neho porobili potom take cysty že dovi dopo

andy03
17. dec 2015

@maminka1986 ja som na tom podobne..nastvata som strasne na doktora!!!! Keby som netrvala na vysetreni inde tak mozeme skusat jak blazniviiii..mam ovulku od 18 dna a dufaton mi nasadil doktor na 15 den... Ani uz dalej nebudem rozpravat!!!

lulikmajko
17. dec 2015

@maminka1986 dakujem,ano biem ten clostil je asi riadne svinstvo. Teraz mam len druhy cyklus za sebou. Pregnyl mi nepichaju, ale doktor foliky sleduje....
Ak sa mozem opytat,ak sa nezadari do januara - to bude treti cyklus s clostilom co by si odporucila,ako dalej?

maminka1986
17. dec 2015

@andy03 ach moja ja to poznam takýchto debilov doktorov!!!ja ked soms a tot dozevdela taka om bola rozčulená že až!! startený čas...my sme sa snažili 3,5 roka!!z toho mi toto urobil moj ex doktor no otras msutné je že mnohe ženy toto nevedia!!ani ja som neevdela!! brala som to v domneni že otehotniem ved mam 28 dnový cyklus!!! BEZ OVULACIE SAMOZREJME 🙂)) užas strielat ich takých blbcov

maminka1986
17. dec 2015

@lulikmajko ahoj no čudujem sa že ti nepicha pregnyl lebo mne pichali teda ja som si ho doma do bruška...
ja som mala idiota doktora prešla som kinemu a on mi povedal že nech idem priamo do centra tak som aj išla a tam som absolvovala IUI-brala som clostyl ako ty,pichala pregnyl aj sme absolvovali IUI no potom sa mi spravili cysty ako som písala a zbytočne by SME čakali a vražali peniaze do dalších IUI ...a partner ma ok spermiogram??? to je hlavné! ak by mal on problem ak mal moj muž a ty PCO je to beh na dlhe trate :((( ale ak je apson muž ok tak sksute IUI do centra do Martina kukam že si zo ZA tak to maš blizko my sme chodili do Heliosu....

andy03
17. dec 2015

Ja som to zacala koli upraveniu cyklu a pred tromi mesiacmi ze aj babo si dame pod stromcek...a mala som pocit ze memam plodne dni,lebo vsak ziadne prisnaky ani nic... A zasla som na 18 den k dokimu ze mam mikozu a spravil mi sono a cuduj sa svete bol tam folikul neprasknuty...no on mi zabudoooool povedat ze....blaaaa blaaa....no dnes som dobrala poslednu tabletku a uz to nechcem vidiet...

andy03
17. dec 2015
lulikmajko
17. dec 2015

@maminka1986 dakujem,manzel ma spermiogram v poriadku a ty si teda vdaka heliosu otehotnela?

maminka1986
17. dec 2015

@andy03 hm verim ti pokial nemusiš brat tieto svinstva umele ani neber....
a cyklus si mala aký? dlhý? ja osm mavala 40 aj 50 dnové...potom soom brala len Inofoic..skusila merat BT cvičila hormonalnu jogu pila čaje muž tiež no des....nerada nato spominam a som šťatsna že konečne nosim moje vytužene babatko