icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maminka12345
27. apr 2016

@zaba9 vidis a toto mne nepovedali mne to zistili tiez po 2 potratoch a potom az ked vidia aspon vacok daju inekcie dovtedy nic a na hematologiu vobec hned nemam chodit takze chcem vediet ci mam preventivne uzivat anopirin ked chcem otehotniet

maminka12345
27. apr 2016

@emakiki no ja som si robila testy zhruba 2 dni pred menzesom a potom som bola u dokiho a hcg som mala 4.7 to bol zaciatok alebo bliziaci koniec a ako som rano zistila konoec hlavne ma stve ze otehotniem a nez tam je nieco vidiet aj odide koli tej krvi ach

emakiki
27. apr 2016

Tak je to jasne HCG iba 5,4, preto tie slabnuce testy... ☹ je mi smutno... Neudrzalo sa nam to...

maminka12345
27. apr 2016

@emakiki no sak toto a ty mas ake problemy preco sa ti toto deje

emakiki
27. apr 2016

@maminka12345 a tie si mala pozitivne? Ja som mala v pondelok 5,4, ale u mna to uz koncilo, lebo dva dni predtym som mala pekne testy s //, len boli slabsie ale nie celkom slabe,.. ☹

maminka12345
27. apr 2016

@zaba9 mne hematologicka povedala ze az ked to bude potvrdene gynekologom tak az potom kontrola ale to vzdy okolo 12 tyzdna dovtedy mi predpisuje inekcie na gynde

tinka881
autor
27. apr 2016

@monika1791 aj si brala nejake lieky alebo vitaminy?

monika1791
27. apr 2016

@tinka881 Každy deň som brala kyselinu listovú a do ovulky pila alchemilkový čaj(+ ešte neake veci ale to kôli endometrióze)brala som aj Duphaston na upravenie cyklu..takže každý mesiac som mala vďaka nemu pravidelný 27DC.A ovulka si chodila ako chcela tak mi doktorka predpísala clostil na ovulku.Brala som ho od 5DC..potom 14DC na Vianoce som mala pozitívny ovu test a hneď sa podarilo,možno šťastie,neviem 🙂 bo ja som mala laparku v Septembri a mala som pol roka na otehotnenie..to boli nervy.

zaba9
27. apr 2016

@maminka12345 ja ked som na gyn priniesla vysledky z hema,tak hned mi predpisala ten Anopyrin,ze aby sme sa pripravili. Ak by bolo tehu,ze mi da nieco silnejsie,a pri akcii srdiecka zacat fraxi.

zaba9
27. apr 2016

@maminka12345 a tebe povedali ze mas tu tazsiu mutaciu? Lebo mne povedala ze tu slabsiu,ze je tam sanca donosit a udrzat zdravy plod. Ze este to nemam tu tazku. A tebe hned povedali ze mas tu tazku?

lubkacibulka
27. apr 2016

@emakiki 11.6 🙂 Však to,že aj naša malá hneď prvý mesiac snaženia a teraz som si tiež tak myslela,ale my sa este len druhý mesiac snazime..

emakiki
27. apr 2016

@lubkacibulka jej to je medzi nimi len 5 dni... 🙂 nasa uz od sep. chodi do skolky... 🙂
Tak to je malinko, ale drzim palce... Ja mam problem aj so stitnou zlazou a myslim si, ze teraz s na podarilo tak neskoro prave kvoli tomu, lebo zena moze otehotniet len ked ma hodnoty TSH okolo 2,0 a ja som mala min. mesiac 2,1... Takze asi preto som az teraz otehotnela... No ale bohuzial nevyslo to... ☹

dejna20
27. apr 2016

@emakiki moj je 6.7.2013 😂😂😂
Ja som mala potvrdene krvou hcg, po 2 dnoch kleslo ale to uz som krvacalo tiez spm bola cca 4+6 alebo tak nejak.
Doki vravel te to vtedy isto netreba kyyret. Ja som tu menstruaciu tiez nemala extra silnu, taku normal sem tam zrazeninka. Kebyze netestujem tsk o tom ani neviem. Pauzu zo snazenim doki nekazal vobec. Ze taketo bioch tehu ma skoro kazda druha zena a kezde netesstuje nevie a povazuje to za meskanie.

dejna20
27. apr 2016

@emakiki ja som mala hcg 34 a o dva dni len 12. Uz to 34 mi prislo malo. Tusila som ze to nebude zdrave tehu.

dejna20
27. apr 2016

@emakiki este k tomu veku. Ja sa asi budem snazit do konca roka a potom uz kaslem na to. Bud bude mat surodenca alebo nwbude. Iste veci clovek bohuzial neovplyvni.

tinka881
autor
27. apr 2016

@monika1791 caj zacnem aj ja po mrche pit.gratulujem k tehu.ta laparka na co je dobra?ja tiez beriem clostil a duphaston

emakiki
27. apr 2016

@dejna20 no mne sa zda, ze raz som to uz mala, 4 dni mi meskala Ms ale testy boli negat. Ale tiez som vraciavala ako aj teraz.., akurat ze teraz som vystigla asi ten najsilnejsi test a potom to islo dole vodou.. ☹ volala mi sestricka od dr. a pytala som sa kedy mam prsit, ze az po MS, tak asi to ozaj nie je na nejake to riesenie... Aspon ze tak...
Tak presne o mesiac... 🙂 a poslucha? Nasa je strasne divoka a stale puta pozornost a robi zlobu, alebo je nepozorna a vsade ma modriny...

emakiki
27. apr 2016

@dejna20 presne... Ja mam tiez taky postoj k tomu... A mm to uz tiez nebavi a nici to nas sexualny zivot, ked musime na povel... On povedal ze do sep. sa budeme snazit, ale posledne slovo mam aj tak ja... Tak uvidime, ale uz to dlho trvat nebude a bud sa zadari alebo nie... Bohuzial.., ☹

emakiki
27. apr 2016

@dejna20 no veru ani mne sa nezdali ani tie testy, lebo uz ked mi MS meskala mali byt silno pozitivme... ☹ ja som to tiez tak citila, ale nadej som mala stale,,,

dejna20
27. apr 2016

@emakiki moj bol desny kludas, rozvazny. Skor rozpraval ako chodil 😂 ale v poslednej dobe tiez spekuluje co by vyviedol.
Nasad si alchemilkovy caj nech sa vsetko pekne vyplavi. Vraj po takychto mikropotratoch je maternica este lepsie pripravena na tehu. Tak mozno bud mesiac to vide 😜

dejna20
27. apr 2016

@emakiki no pri prvom mi den meskala ked som testovala a to boli take palice ze uplne silne a teraz take nic moc

monika1791
27. apr 2016

@tinka881 Ďakujem 🙂 ja som mala laparku kôli endo cystám a mala som zrasty..preto som nemohla otehotnieť.A na plodný hlien som do ovulky pila grepový dzús ktorý z duše neznášam 🙂

emakiki
27. apr 2016

@dejna20 jaj nasej ide huba od rana do vecera 🙂 stale nieco rozprava, spieva alebo vrieska a skrieka 😀 no hroza..,,
Vidis a ja len take slabe..
Vies co no ja sa normalne bojim tej alchemilky, lebo ja mam strasne slabu MS a v lekarni mi povedala, ze si s nou mozem este uskodit, ale jeden mesiac ju mozem skusit a uvidim... Dakujem za radu...
@monika1791 ja len tak pomimo, ze ten grepovy dzus je fakt dobry na plodny hlien, ja som ho pila a mala som ovela viac hlienu a aj sa zadarilo...

dejna20
27. apr 2016

@emakiki mojmu ide huba hlavnr ked ma spat a nechce 😆
Ja pijem alchemilku (pije sa do ovulacie) uz asi 4 mes a nijake stavy potom nemam. Ved je to len caj. Ved skus a ked nesadne nebudes ju pit. Ja mam dojem ze v tychto snazilkovych temach ju pije snad kazda 😂

dejna20
27. apr 2016

@monika1791 ty si mala cysty na pboch vajecnikoch?

monika1791
27. apr 2016

@dejna20 Jop na oboch..jeden vaječník mi dokonca modelovali+som ich mala ešte padnuté dole tými zrastami

dejna20
27. apr 2016

@monika1791 no tak dufam, ze aj mne laparka pomoze. Ja mam cysty na oboch a bohvieco este. Ja uz jedno dieta mam (na prvy sup) alevtedy som nemala endo este diagnostikovanu (ale myslim ze som ju uz mala). Min mesiac som mala bioch tehu, tak vzhladom na hroznu diagnozu mam schopnost otehotniet vcelku slusnu.

senselinka
27. apr 2016

@maminka12345 ja mám veľmi špecifickú trombofiliu, beriem anopyrin od začiatku snazenie a picham fraxik hned od prvého pozitivneho testu, aj bez meškania MS, inak som vždy potratila... Terajší neúspech nepripisujem trombofilii

monika1791
27. apr 2016

@dejna20 Tak určite ti laparka pomôže...mne to tam všetko pekne vyčistili..mala som tam aj ložiská a tak..zistili že mám oba vaječníky prechodné a bum o 3 mesiace som otehotnela 🙂 Držím palce

eliska1986
27. apr 2016

@dejna20 Dakujem za odpoved,upokojila si ma🙂