icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

martinaj
27. apr 2016

@leticia22 aj mna denne tak max 1-2 boli brucho.... dufam fakt, ze to dotiahneme do stastneho konca, aspon krami nech dojdu 😀 tesim sa uz aj na ne

leticia22
27. apr 2016

@maryennn1 No vraj by to malo znamenať tehu, ale len ak je tá testovacia čiarka výrazne silnejšia ako kontrolná 🙂 tak držím palce v piatok 😉

leticia22
27. apr 2016

@martinaj ja krámy nechcem ani vidieť 🙂 ale čítam, že tebe tehu neukázali testy ani v prvom tehotenstve tak máme nádej nie? a tiež ťa pobolievalo podbruško ako pred mrchou ale neboleli ťa prsia? a tie ťa tiež zvyknú bolieť keď ti má prísť?

tinka881
autor
27. apr 2016

Dnes 12dpo a test biely.Chyta ma depka,ci pri kyret nieco nedomrvili,lebo minule sa podarilo na prvu supu.Od kyret som 10 mesiacov.Ach jaj,smutna som.Hlavne,ze som si hovorila,ze nebudem smutna.

martinaj
27. apr 2016

@leticia22 to si nepamatam. Nic mi nebolo, len ms nebola..... ako sanca je vzdy, ale u mna tomu prestavam verit......

maryennn1
27. apr 2016

@leticia22 no tak to nie je, je slabšia, ale dík 🙂

martinaj
27. apr 2016

Niektore baby su tehu a ovu im neukaze. Ovu je ovu a tehotenstvo nemusi ukazat 😉

maryennn1
27. apr 2016

@tinka881 neboj sa nič nedomrvili, nemysli na nám prvé tehu vyšlo na prvú šupu, ale neskončilo dobre, malého sme počali až po 9 mesiaccoh, tretie tehu sa podarilo až po roku a pol, tiež neskončilo dobre a teraz skúšame prvý mesiac .... ono nikde nie je napísané, že ak to vyšlo prvý raz hneď, že to tak vyjde aj druhý raz.... ja som si dnes robila ovu a palička tam je, ale slabšia ako testovacia, takže testujem už až v piatok ak by náááhodou ms neprišla, ale neverím, že nepríde

leticia22
27. apr 2016

@martinaj ale ja už nedokážem ani sedieť so zapnutými riflami v práci a to som chudá, ale dajak mi brucho narástlo furt si rozopínam gombík 🙂 a ty len pekne ver, ja verím tiež a ideme do toho spolu 🙂 ty sa s tým k doktorovi nechystáš?

martinaj
27. apr 2016

@leticia22 ja som tucna a tiez mam nafuknute brucho, ale to pred ms mavam niekedy...

tinka881
autor
27. apr 2016

@maryennn1 ja budem este testovat.mam nejake 4 testy a od bud.mesiaca s tym koncim.budem merat len BT.myslis,ze ovu test by ukazal tehotenstvo?este ze nemam ovu test,lebo aj ten by som skusila 🙂

tinka881
autor
27. apr 2016

@martinaj jejoooo,prave pozeram,ze si z biskupic ako ja 🙂

martinaj
27. apr 2016

@tinka881 jej a kde tam byvas? My sme sa prestahovali smer tomasov 😊

tinka881
autor
27. apr 2016

@martinaj pri malom dunaji.

martinaj
27. apr 2016

@tinka881 jej, tam chodi maly do skolky 😉

dejna20
27. apr 2016

@emakiki cau starenka😂 ja mam tiez 34 a muz 38. Mame jedneho chlapca. Vysiel na prvykrat. Surodenec sa nedari, min mesiac som mAla biochemicke tehu. Ako prisli ciarky tak aj odisli 😠 cistenie nebolo treba. Teraz mam ist na laparku a kramy meskaju, test nevativny. Som nasrata lebo mi ju asi kvoli tomu zase odlozia a ja mam cysty takze s nimi bude tehu problem...
To biochemicke ja berem tak, ze babo nebolo zdrave. 😔 a ja chcem hlavne zdrave babo aj ked si nan musim pockat. Hlavu hore, sme v poradovniku. 😜

dejna20
27. apr 2016

@eliska1986 tie zrazeniny su odlucky vystelky maternice. Odlucuju sa pri kazdom menzese, raz menej raz viac. Neznamena tonutne potrat.

emakiki
27. apr 2016

@dejna20 jej ty si zlata... Dakujem... No u mna to tiež vyzerá na to biochemické, testy boli pozitívne a potom slabli až bol úplne len duch... Je mi to ľúto, už sme sa tešili, ale tiež som radšej než by to malo byť choré a nám sa tiež prvá podarila hned, preto som bola teraz aj zaskočená, že to nejde... A ešte aj moja gynekologicka. mi bez akýchkoľvek testov povedala že mám PCO a potom zrazu krásna ovulacia ako z knižky, neviem čo si mám o tom mysliet a bum aj sa zadarilo a odišlo... Zajtra idem zase k dr. uvidim co mi povie a dnes cakam na vysledky z pondelku, či tam bolo HCG alebo už nie... Musim sa porozprávať aj s manzelom či ideme do toho ďalej alebo co... Chcem strasne pre malu surodenca ale už ma to prestáva baviť... ☹ inak dakujem za podporu, beriem to tak ako to je a že to tak má byť...

lubkacibulka
27. apr 2016

@emakiki aj ja mám junovku 2013.Ako dlho sa snažíte?

emakiki
27. apr 2016

@lubkacibulka 10 mes. ☹ a prvá bola na prvý šup. A kedy v júni sa narodila? Naša 6.6 🙂

ajana1
27. apr 2016

Baby esteze ideme dnes na dovolenku a ovu by som mala mat v priebehu tyzdna. Snad nam zmena prostredia prospeje a zadari sa

maminka12345
27. apr 2016

Mate niektora skusenost z trombofiliou vrodenou??lebo ja ju mam tu najtazsiu formu a musim pichat fraxik ale docitala som sa na nete ze sa ma pichat hned ked ukaze test zatial som mala skusenost ze az ked videl na sone mi ich predpisal tak neviem ci tu niektora z vas aspon uziva nieco preventivne

matilda72
27. apr 2016

Tak prišli nám konečne výsledky z patologie a genetiky som veľmi zvedavá čo zistili, na jednej strane som rada a na druhej sa aj bojím 😒 a hlavne teraz ked som pravdepodobne tehu

emakiki
27. apr 2016

@matilda72 drzim palce 🙂

matilda72
27. apr 2016

@emakiki dakujem budeme to potrebovať muž je už teraz na prášky 😒 a vidí tie najhoršie scenáre

emakiki
27. apr 2016

@matilda72 ale neboj a kedy si idete pre ne?

maminka12345
27. apr 2016

@emakiki no tak uz som tam kde ty zacala som krvacat ☹ vcera som mala dost bolesti a dnes uz od rana spinenie a teraz uz viac ☹

zaba9
27. apr 2016

@maminka12345 mne zistili po 2 potratoch vrodenu. Uzivam Anopyrin,a ze ak zacne akcia srdiecka tak nastupi Fraxi,a ihned pri zisteni ze som tehu mam prist na hema.

emakiki
27. apr 2016

@maminka12345 boze co sa toto deje? To neni hadam ani normalne... A testy si si robila kedy? A ake boli?

monika1791
27. apr 2016

@tinka881 Ahoj.Nám sa prvé tehu tiež podarilo na prvú šupu..potom nasledovala kyretáž a podarilo sa nám od kyretu o 15 mesiacov.(ale medzitým som mala laparku bo mi zistili endometriózu) takže nezúfaj 🙂