@senselinka moja, ja som pila dakedy alchemilu a spôsobila mi 3týždňové krvácanie... myslím že ako všetko na rôznych ľudí to môže vplývať zle a ja som si vtedy dosť poškodila..
@senselinka a aku mas mutaciu
@zaba9 ano tazsiu teda tak mi to povedali aj na gynde aj na hematologii
@emakiki testy pozitivne som mala
@maminka12345 hm... Tak co uz narobime, musime to brat ako to je... Skoda, je mi to luto.. Hadam raz to dopadne dobre... ☹
@emakiki ja dufam tiez ze to dobre dopadne len ma zaujima hlavne ci by som nemala ten anopirin preventivne brat
@mia295 no tohoto sa bojim, ked mi to este aj lekarnicka povedala... Ze to sa dava ked zena moc krvaca ze vtedy to pomaha, ale ked mam moc slabu, tak neviem...
@senselinka dakujem za link precitam si...
@senselinka ja mam FV Leiden heterozygot,MTHFR C677T heterozygot a MTHFR A1298C heterozygot.
@zaba9
@maminka12345 a to je na co? Na uhniezdenie... Aj ja budem dnes studovat, co by mohlo pomoct... Ak mi teda nic neda dr. tak si nieco nasadim sama...
@emakiki nie to je na to ked mam moc hustu krv a v tehotenstve sa este zhustuje tak na rozriedenie
Pripájam sa aj ja, od decembra sa snažíme, ale stále nič ☹ po každom negatívnom teste mám depku :'(
@maminka12345 aha uz som v obraze 🙂 no jasne ked to potrebujes tak nieje o com...
@danusskaaa ani nehovor ja som sa tak potesila tento mesiac ze carecka bola a bum nic z toho tak snad o mesiac 🙂 ale verim ze si este kociarik potlacim pred sebou
@maminka12345 ja mám syndrom lepivych dosticiek, sestra to isté plus Leiden mutáciu a ta musi brat anopyrin do konca zivota
@maminka12345 pri našich dg je najvyššie riziko do 8tt, takze čakať do "bijuceho srdiečka" je ako čakať na potrat... 😱
@danusskaaa poznám ten pocit. Aj u nás je to tak. Od decembra. Celý mesiac sa teším, taká plná energie som, že fíííha, možno že teraz sa to už podarilo 🙂 a nič ☹ nie je to dlhá doba, ale aj tak ☹ mne to čakanie príde ako večnosť. čakám, čo tento mesiac.
@senselinka anopirin je aj volne predajny nie?
Baby, tak ja som sa pred pár minútami skoro rozplakala... Mm prišiel z roboty a hovori mi, že mamina ja som rozmýšľal a chcem ešte babatko, budeme na ňom ešte pracovať? A to som si myslela, že to babatko chcem hlavne ja a že ho viac menej do toho nutim... Strasne ho ľúbim je to doslova môj princ na bielom koni ktorý ma zachránil v poslednej chvíli 🙂
@emakiki jééj to máš krásne vyznanie od mužíka i manžela.Gratulujem.Kiež by každá žienka mala takého mužíka ako máš ty🙂
@matilda72 tak moja radosť asi nebude dlho trvať. dnes som si nahmatala veľkú hrčku na krčku no bola tam aj pred mesiacom a len tak ma napadlo či zmizla a nie ona sa zväčšuje takže ak som aj vtom tak asi viem čo ma bude čakať. ach já prečo musím mať stále nejaké komplikácie ja sa snád mamou ani nestanem.
@eliska1986 dakujem... Ja som ani nedufala že raz takého stretnem a veľmi si ho vazim... 😉
@matilda72 ach moja nesmies takto premyslat,nevrav,ze asi vies,co ta caka,urcite by kazdu jednu z nas vystrasilo,keby si najde hrcku,ale mysli trosku pozitivne,zajtra ides k tomu dr tusim,nie? pozrie ta a uvidis bude vsetko v poriadku,hlavne bud pokojna a trosku ver svojmu telu a babatku
@matilda72 Moze to byt len cysta alebo polyp 🙂 Nestresuj sa moc, zbehni k dokymu nech to pozrie. Drzim palceky
@emakiki som si istá že tam nemá byť všimla som si ju cca pred mesiacom alebo dvoma a potom som to nechala tak, že to je od toho asi ako ma nasilu otvárili pri potrate ale tak ma napadlo, že či je tam ešte a je ona tam je a väčšia o dosť.nebolí ani nič také ale je tvrdá a dosť veľká.
@matilda72 Tak sa neboj. Nebude to pravdepodobne nic vazne, lebo rakovina sa vyvija dlho a pri nej sa nevytvaraju hrcky, skor taka dysplazia. Takze klud. Moze to byt aj falopian cysta, dufam, ze som nazov nepoplietla 🙂
@petulik1991
@emakiki
@denidi baby dakujem za podporu ale tak ma to vyplašilo že ani neviem či dnes zaspím. už nech to máme za sebou a vieme čo je vo veci.

@emakiki alchemilkou si v živote uškodiť nemozes!!!
http://www.zdraviezbozejlekarne.sk/alchemilkapa...