@matilda72 Neboj sa!Pozitívne mysli drahá!Všetko dobre dopadne🙂Pomodlím sa za teba🙂
Tak toto je sila!!!!ako si moze niekto robit z nas srandu na tomto fore.Je to ubohe.Nejaky naruseny clovek.Nechcem ti nadavat,lebo si chory a takym sa nevysmieva,ale lutuje!!!!
@tinka881 ahoj a o kom je reč?
@eliska1986 ahoj.neviem ci to uvidis,ale asi tri komenty vyssie je napisane,ze admin blokol jeden nick-take pismena nezmyselne a pridal tam rozcapenu nahu zensku
@matilda72 Nebojkaj, bude to vsetko ok !! Ja som tiez kolkokrat panikarila lebo sa mi casto stava, ze po sexe spinim a nakoniec mam len sliznicu maternice prerastenu do krcka, takze ho mam citlivejsi a neni to nic, co sa musi liecit 🙂
@petulik1991 no ja ani nekrvácam mimo cyklu ani sex nie je bolestivý no výtok mám taký ako vždy nič neobvyklé len že tam taký zvláštny útvar a jedno viem pri prvom tehu som to nemala takže mám to len od pôrodu či vlastne potratu ktovie či mi tam oni voľačo ne pototo ale ked to nebolí no ktohovie
@matilda72 Ja som tiez po potrate a mam ho veru citlivejsi este viac. No co uz 🙂 Teraz som podla testov tehula asi opat, takze sa pokusim menej sledovat..nikam to nevedie a minule tehu mi to aj tak nezachranilo. Pravdepodobne to bude ta cysta alebo polyp. Samozrejme, ze som sa pomylila v nazve, je to nabothian cysta :D
@matilda72 keby si mala ako si myslis rakovinu nemas hrcku mne robili biopsiu podotykam za ziva vystikovali z maternice kusok na hystologiu a prisli na to zo sterou takze ak by si nieco mala tak uz o tom vies uz by ti volali.
@maminka12345 Fuj tie biopsie.. Ked mi brali vzorku zo zaludka, tak to bol taky hrozny pocit. Fuj
@petulik1991 sak toto len som netusila co to predstavuje myslela som ze rychlo urobi cik a hotovo a tod scikal este sestricka oplestena vydrzte joj taky laket by dostala keby som bola schopna v tom momente och 🙂
@maminka12345 Haha viem si predstavit. Mne tiez sestricka, ktora drzala tu hadicu do zaludka hovori po prvej vzorke, ze vydrzte, vezmeme este dalsiu a mne slzy vyleteli s dalsim davenim 😀 No, kazdopadne to dopadlo dobre, ale snad uz nikdy viac sa ziadnej biopsie nemusime zucastnovat 😀
@petulik1991 tak ja povedala ze uz len ked ma uspia inak ani za nic ma tam nedostanu
Žienky dodnes nerozumiem čo sa stalo ☹ prečo mimi odislo :'( bojím sa liečim sa na štítnu :'( budem v zivote ešte mať druhé babo a môcť dat dcérke surodenca? :'(
@aluska2999 Viem, že to bolí, ale proste sa to stalo, žiadna z nás čo to máme za sebou, nechápe prečo a načo, ale ja som pochopila, že nemá význam pýtať sa dokola a trýzniť tak samú seba.... aj tak odpoveď na to pravdepodobne nedostaneš. Treba ísť ďalej, vziať to ako niečo, čo ťa má posilniť, neklesať na duchu, ale práve otriasť sa, vztýčiť hlavu a ísť za svojim snom. Negatívne myšlienky nepomôžu práve naopak, priťahuješ to čo nechceš. Takže hlavu hore, nakúp si alchemilku, začni myslieť pozitívne a ide sa ďalej.
@aluska2999 a myslis ze to bolo kvôli tej SZ? Aj sa na ňu liecim.. Aké lieky uzivas a mas znizenu či zvýšenú?
@maminka12345 áno,anopyrin je bez predpisu 😉
Ja keď sa mi nechce chodiť k hematologicke, tak kupujem bez predpisu, inak mi nejaké drobné dopláca poisťovňa
@senselinka a ako sa to uziva
@maminka12345 tak ja mam anp 100 mg a užívam denne ráno jednu tbl. Ale viem, že sú baby, ktorým to zvyšujú aj na 150 mg a môže sa myslím až do 200, ale to už musi sledovať hematolog
@senselinka tak myslim ze mne by polovicka kazde rano na preventivku stacila

@matilda72 no vidis a stery boli isto v poriadku,myslim si,ze by si dr vsimol,keby tam je nieco neobvykle...neboj sa,dobre to dopadne,moc ti drzim prsty