@emakiki neviem ci koli nej ale bojím sa toho ze áno... Mne nepracuje vôbec akokeby a zápal mam ☹ iba v tehu mi dala euthyrox teraz pôjdem na kontrolu znovu po potrate...
@janas17 Krcok sa v trhu posuva vyssie a je maksi zatvoreny. Ak sa posuva dole a tvrdne ako pred ms, je zle
@janas17 v tehu, prepac :D
@aluska2999 a ake mas hodnoty TSH
@petulik1991 v tehu je krčok hore tvrdý a uzavrety ked ide ms tak je dolu a makký.
@butterfly333 mne bolo povedanene od porodnicky, ze ma byt ako na ovulaciu akoby, ale uzavrety ;)
@petulik1991 čiže makký a hore?ale zatvorený
@emakiki to moja neviem výsledky ma odložené v karte gynekológ nikdy som to nepozerala povedali mi ze štítna nemá vplyv na tehotenstvo ako také ale bojím sa že ma
@maminka12345 ahoj...po tvojom bcerajsom poste som si spomenula ze pred vela rokmi som bola u hematologa a vysledok mam vrodena trombofilia..heterozygot a1298c ..doteraz som to neriesila...prosim ta co to znamena? Lebo ujo google pise hrozne veci 😢
@esminka85 ahoj ja som bola dnes na hematologii na krv vysledky budu až o meisac tak sa načakám som zvedavá aké budu.
@butterfly333 ja idem zajtra k jednemu dr. Na konzultaciu a beriem mu aj tieto vysledky...som zvedava co na ne povie...hlavne su to vysledky stare 5 rokov..neviem ci su relevantne..
@esminka85 ja som ešte nebola teda sa nepamatám gyn ma tam poslal tak dufam že bude všetkov poriadku.
@butterfly333 drzim palce
@aluska2999 a to ti kto povedal takú somarinu? Tebe nefunguje SZ... Aj beries nejaké lieky? Chodíš na endokrinologiu? Samozrejme že tu súvisí so SZ. Ved ty musíš byť sledovaná a liečená... Ved to nejde len tak...
@esminka85 ak raz mas trombofiliu, tak ju máš na celý život 😢
Môže byť dokonca získaná, takze pred rokmi možno nic nebolo. Mení sa určite hladina určitých faktorov, vplýva na to stres, hormony, v tehotenstve sa koagulacne faktory (zrazanlivost) prirodzene zvyšujú, preto sa menia dávky liekov počas neho... Takze treba všetko sledovať u hematologa.
@aluska2999 tak to je strasna kravina že SZ nevplýva na tehu!!! Ved fungujúca štítna je pre zdravé tehotenstvo základ!!!!
@senselinka dakujem ti..este ze som si spomenula na tento vysledok
@esminka85 za malo
Ahojteeeeee 😁 ja dnes 35dc a nic, test som dnes nerobila, uz ma to fakt nebavi 😀. V noci mi dokonca dosiel mail zo stranky kde si robim grafy, ze som uz niekolko dni nepoznacila ms co uz davno mala prist 😂😂😂
@esminka85 no zalezi presne aku formu mas podla toho to je
@maminka12345 no asi nie zlu ked som po tom vysledku nedostala ziadne lieky.. a antikoncepciu mi potom opat nasadili

@matilda72 tak držím palce a potom sa ozvi. Ja verim ze to nebude nic vážne.