icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
2. jan 2016

@veronika1603 nooo zaujimave,ked by sme sa vsak riadili faktami,tak je jednoznacne,ze zena mimo ovulacie nemoze otehotniet,tak no neviem,ked sa vsak priklonim k tomu a verim,ze ten hore vsetko riadi a aj zazraky sa deju,potom verim,ze mozne je vsetko 🙂 a to postavenie hviezd v urcitych okamihoch,na tom nieco bude,raz som bola s istym problemom u chirurga a ten ked ma pozrel povedal,no zasa mame to zoskupenie hviezd zvlastne skonstelovane,lebo dnes ste tu uz dvadsiata s tymto problemom 😀

kakatulik
2. jan 2016

@denidi od MS po nej az do ovulky a chvilu po nej...ale dalej no neviem neviem..... 🙂

denidi
2. jan 2016

@kakatulik ved toto 🙂

matilda72
3. jan 2016

@denidi ani nie ja mám len ten hlien a neskutočnú chúť sa túliť :D :D ale tento cyklus je čudný dnes je už 14 DC a stále nič ovu test je biely a ja som mala aj hlien dva dni a teraz nič.

nataliuska
3. jan 2016

@matilda72 Ja som sa zaujimala aj o tie ovu testy, ale kamoska farmaceutka mi vravelaze je to dost nepresne.. Vraj zena je realna plodna cca 4 hodiny.. A tie testy ukazu aj "zostatkovu ovulaciu".. Takze som to este neskusala...

denidi
3. jan 2016

@matilda72 presne to iste mam aj ja tento cylkus,chut na tulkanie,sexik,som 12DC a tiez som mala par dni hlien a vcera uz meneja testy stale biele,tak uvidime,ako to bude pokracovat

butterfly333
3. jan 2016

@denidi moja davaš aj nejaku pauzu pred pozit ovu?No my sme mali sex v piatok a další dáme v stredu na 14Dc a na 15Dc mám ist na folik.

denidi
3. jan 2016

@butterfly333 rada by som dala pauzu,ale este sa mi to zatial nepodarilo dodrzat 🙂 no zatial su ovu testiky biele,tak hadam dame aspom 2dni prestavku 😉

matilda72
3. jan 2016

@nataliuska ja to beriem len tak informačne aj tak je dobre sa ľúbiť dva dni pred ovu a deň po :D takže ja to chcem vedieť aby sme to nerešvihli. pretože pred tým ako som si robila ovu testy sme sa viac ľúbili s mužom v strede cyklu a ked som zistila, že ja mám ovulku na 18 DC tak sme to urobili cca vtedy a bola som tehu. ale tým nechcem povedať, že sa ľúbime len ked je test pozitívny :D 😀

nataliuska
3. jan 2016

@matilda72 Aha, dik za info 🙂 Tak skusim aj ja. A to robis kazde rano od 1DC po posledny?

matilda72
3. jan 2016

@nataliuska nie ovu testy sa robia približne od 10 dňa do vtedy kým ho nemáš pozitívny a to je väčšinou do 15-16 DC ale ak chceš vedieť musíš sa sledovať cca 3 mesiace. a ono to všetko závisí aj od toho aký dlhý máš cyklus. a v krabičke by mal byť aj postup od kedy si treba robiť testy a robí sa to od 10.00 do 20.00 nesmie to byť rany moč a dobré je to v rovnakom čase ale ja to vždy zabudnem takže 😀 😀

nataliuska
3. jan 2016

@matilda72 Aha, super dik. No ci to zvladnem v rovnakom case pri 9 mesacnom sidle uvidime. :D Ale ak zajtra pridu kramy, objednavam.

eva2809
3. jan 2016

Ahojte baby.chcela som sa opytat,tie co beriete kyselinu listovu..kolko prosim vas stoji.a kupujete v lekarni alebo cez net??ja som nasla na jednej stranke ani nie za tri eura 200tabletovu??viete mi popripade nejaku odporucit???dakujem

butterfly333
3. jan 2016

@eva2809 ja beriem tuto to mi v lekarni odporučila a okolo 3€ tušim stála

lucia2207
3. jan 2016

zvažovali ste aj rybí olej pre tehu??? ak áno aký?

eva2809
3. jan 2016

@butterfly333 super dakujem.zajtra idem do lekarne🙂tak to nie je ani drahe...a ty pijes aj alchemilkovy caj???rozmyslam aj nad tym....a ozaj je aj nieco pre muzov nejaky caj ???

butterfly333
3. jan 2016

@eva2809 no som kukala na nete tak okolo 4,50e to stoji,no jaberiem aj femibion ,alchemilkový čaj pijem od minuleho roka mala som aj pol roka pauzu no pijem ho zasa od leta,a mm som kupila čaj z kotvičníka zinkosel macu vit E vit C.to má na spermie lebo su lenive.tak ja verím že mu to pomože.

maja367
3. jan 2016

@eva2809 pre chlapov skor kotvičnik

denidi
3. jan 2016

@butterfly333 beries i tobolku denne tejto k.listovej?

denidi
3. jan 2016

jeee dostala som srdiecko,komu mozem podakovat 🙂

butterfly333
3. jan 2016

@denidi ano jednu tabl denne

denidi
3. jan 2016

@maja367 ty si mi poslala?

denidi
3. jan 2016

@butterfly333 okik,lebo ja som ich delila na dve polovicky,ale slo mi to na nervy,neviem,kde som prisla k tomu,ze staci pol tejto tabletky,ale minule tu bol debat,ze ked sa uzije aj vic denne,tak je to v pohode,tak od zajtra beriem tiez celu 😉

butterfly333
3. jan 2016

@denidi na krabičke je písané jednu denne,

denidi
3. jan 2016

@butterfly333 okik,uz budem tak 🙂

espritka29
3. jan 2016

@dexterka Ahoj Dexterka. My s manželom sme na tom podobne. Do marca máme liečbu a ak sa nám dovtedy nezadarí nasleduje návšteva CAR.

eva2809
3. jan 2016

@butterfly333 aha.cize to mate teda potvrdene od doktora??no ale tak ak sme aj obaja zdravi vitaminy neuskodia....ja som si tak povedala,ze ak sa nepodari do roka,tak to budeme riesit.dufam,ze sa dovtedy podari..a mozno je lepsie dat sa vysetrit hned aby clovek vedel na com je...skusim aj ten caj pozriet.dakujem:)

butterfly333
3. jan 2016

@eva2809 ano ja už mám36r tak načo sa trápit a čakat nechcem rodit taka stará 😀 tak čim skor tým lepšie aspon vieme kde je problém.Verím že sa to tento rok podarííí

eva2809
3. jan 2016

@butterfly333 ale dali ste sa vysetrit teda estw pred tym ako ste sa zacali snazit??urcite sa podari!!!!!novy rok-nova sanca.🙂)

butterfly333
3. jan 2016

@eva2809 no najprv sme sa snažili pol roka a potom so povedala gyn že nech mi spravia HP a tie stery atd a ked prišli výsledky že som uplne v poriadku tak potom som objednala mm na spermio.