Ink od pondelka idem na detox od macingovej, drzte palceeeeee
@butterfly333 noooo a zvykne ti meškávať? lebo ak nie, tak by som ešte nehádzala flintu 🙂
@martinaj ale kdeže moja test biely jak zuby 😀
@maryennn1 prave že nie sem tam den dva ale to malo kedy,
@butterfly333 kolko dpo?
@martinaj len 11DPO som mala som neskor ovu tak preto mi to meška,.ale tak BT 37,2 no neviem
@butterfly333 veď ešte vydrž, možno bude prekvapko 🙂 predsa len neskôr ovulka a 11 DPO vôbec ešte nemusí ukázať nič.
@maryennn1 noo ved prave no dnes som už mala byt 1DC ale po tej laparke a hysteroskopii sa mi asi ovu posunula.
@butterfly333 taaaak by som ti to priala 🙂
@maryennn1 dakujem to by bolo super no ja verím že raz to príde a budu // 😉
@martinaj ja mám dnes piaty deň Macingovej, je to super, prvý týždeň,resp.tri dni brutal, ale potom pohoda, tesim sa, že budeme spolu detoxikovať 👍✊😘
@senselinka keby len detoxikovat, ale aj tehulkovat a kocikovat 😆
@martinaj o tom nepochybujem! 😍
@butterfly333 a kde si to u Dr. Max našla? Nevidím to... 😕
@butterfly333 Ano, je lepsi v tom, ze zvycajne sa na zlepsenie vajicok musi uzivat od 2g denne (+). Kapsulove maju vacsinou do 500mg a su drahsie. Tu je priklad http://www.luckyvitamin.com/p-1239-now-foods-in...
Baby ide ma poraziť. Každý den počítam kolky dpo som a čakám na 18 sty nech sa niečo potvrdí. Povedala som si že skôr testovať nebudem. Bola som zmierena že ovulka tento cyklus nebude a tešila som sa na mrsku a ona nezbednica ovulka došla... 🙂 a tie bolesti a splnenie na 5dpo mi nejakú nádejku malú dali a som NETRPEZLIVA!!!!! Moja známa pôrodná asistentka mi vravela že uhniezdovanie je v rozmedzí od 5 - 10 dpo. Keby som mala moc posunúť čas !!! 🙂 🙂 🙂
@pepka123 no pri mojom prvom tehu áno a nestkutočné myslela som že mi vyrve maternicu a prsia v jednom ohni ani dotknúť no a teraz nič, celkovo po potrate mi pms zmizlo vedela som že krámi dostanem len ked som sa ráno zobudila a všade krv. no a teraz necítim tiež nič, ani prsia ani bruško, i ked bruško ma min. týžden trošku tahalo ale to je asi tak všetko. no asi som veľmi nepomohla 🙂
Baby takze nic z toho rano skusila testik a nic takze islo to prec aj som mala tusaka ked som zacala spinit ☹ no hadam tento mesiac postasti uvidime
@matilda72 Ja som mala to iste po potrate. Vobec ma pred ms neboleli uz prsia, ani ziadny pms. Ale ovulaciu som mavala, len som mala zle pracujuce zlte teliesko, dlho som spinila pred ms.
@maminka12345 tak sme na tom rovnako ☹
@emakiki nic sa neda robit tento mesiac to hadam dame co povies? 🙂
@pepka123 ahoj😀stresujem ako blbana. Neviem preco ma pochitilo, ci je vsetko v poriadku a ci to nemoze byt mimomater. Lekar mi potvrdil z krvi tehotenstvo a az za nejakych 10 dni mam ist na vysetrenie ze este by nic nevidel. Od 5 dpo ma pobolieva prava strana podbruska- uplne slabunko, niekedy je to tahanie, uz som citila aj palenie a posledne dva dni citim tahanie az do posvy. Tak stresujem😓precitala som si vsetky mozne clanky. Mali sme dnes gulasparty a ujo do mna vrtal preco nepijem. V pondelok mam statnice a je to super prilezitost povedat rodicom, ze teda uz som tehu, navyse zasa to pitie-lenze ked nemam potvrdene u lekara tak sa bojim. Inak som dovedna urobila asi 7 testov. Z tehu priznakov som mala- striedave zima/ teplo, zavrat, chripkove stavy. Tie zazracne tento tyzden zmizli a ostalo mi len to pichanie a tahanie pravej strany podbruska. Tak sa len modlim, aby to bolo ok a aby neprislo vracanie. A- mam tusaka, ze to bude chalan😃a Prezeram kociky. Len som nasrata, ze som to nenaplanovala lepsie lebo mi vychadza rodenie na 30.12. 😄😄Testy som ja uz mala nakupene, ked sme sa rozhodli, ze ideme na to. Noa potom som uz len vytahovala zo suflika. Drzim ti silno palce, mne ten tvoj bocian velice pomohol aj ked prisiel v podobe holuba na balkon. Iste bol reinkarnovany😆😆
@maminka12345 ved ano, no uvidíme... Zajtra idem k dr. uz mam po MS. Ty si ešte nedostala, že?
@petulik1991 a teraz si mala nejaké príznaky ked si otehotnela prsia a pichanie v brucho ??? mna to dosť trápilo ako som nemohla cítiť, že sa drobec uhniezdil. ale huniezdil. bože dnes v noci sa mi snívalo, že mi prišla sestrička povedať, že embrio je staré a musí von tak mi robila sono a vo v bublinke sa všetko hmírilo a ja som povedala a ved mu bije srdiečko 😉 bože už ozaj bláznim ale neviem či je to v poriadku ale už cca tri dni sa cítim akoby na mna niečo liezlo. tak neviem či je to v tehu normálne som taká unavená, že mám pocit, že som chorá. bolia ma oči, aj som sa cítila akoby som mala svalovku ale teplotu nemám 😀 je to celkovo zvlášnte tehu mala som aj nevolnosti pár dní ale tie prešli ale zato som unavená akoby som kopala v bani 😀 a vy ako tehuľkujete??
@butterfly333 A čo ty moja? 🙂
@petulik1991 no dúfam, že mne žlté teliesko pracuje ako má ja som vôbec nešpinila rovno som dostala ms ani som netušila len vlhko v nohavičkách a vedela som že je to tam, 😉 bože dúfam že je všetko v poriadku
@renimac na stanke ovulačne testy ... som dala graf bt dnes klesla tak ms už na ceste. 😒

A nech pekne vajca dozreju, berem kludne a skromne aj dvojicky 😁