icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maryennn1
1. máj 2016

@matilda72 no áno, ale ja mám 32 dňový cyklus, včera mala prísť mrcha, neprišla, dnes som testla a ovu bola trochu skôr ako inokedy... cca o 4 dni, takže ja to beriem, ako keby ms meškala 5 dní, ale v podstate mešká len 1 deň. joj dúfsam, že som to zrozumiteľne napísala 🙂

maryennn1
1. máj 2016

Joj dievčatá, keď dve paličky na teste ešte nič neznamenajú... videla som ich už viac krát a nakoniec to nedopadlo dobre... takže .. mám strach ☹

veronika1603
1. máj 2016

@maryennn1 ale tentokrat to bude fajn.noc ine si nesmies ani len pripustit.hlavu hore...si tehula

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 aj ja som mala včera dostat ms no mne dnesBT klesla teda zajtra pozajtra ms. 😒

benadik
1. máj 2016

Baby, prosím poraďte mi. Môžem sa tešiť alebo nie? Ďakujem pekne

butterfly333
1. máj 2016

@benadik no ja neviem ja tam nič nevidím nejde to lepšie odfotit??

kakatulik
1. máj 2016

@benadik odfot na bielom podklade

maryennn1
1. máj 2016

@veronika1603 áno, musím myslieť pozitívne, my všetky... 🙂

maryennn1
1. máj 2016

@benadik odfoť na bielom a skús zaostriť 😉

maryennn1
1. máj 2016

@butterfly333 jooj, ja ešte nehádžem v tvojom prípade flintu, predsa len, aj mne dnes klesla teplota a to teda o dosť... už som myslela, že je po všetkom, test som skúsila len tak.. a aha... ešte nič nie je stratené 🙂

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 a o kolko ty klesla BT kolko si mala včera?? no ty máš určite nejake tehu príznaky no ja absolutne nič 😒

maryennn1
1. máj 2016

@butterfly333 nie nemám žiadne tehu príznaky práveže, akurát ma bolí podbruško ako na mrchu sem tam... čiže ešte tiež nemám nič vyhraté a klesla o 0,6 stupňa... neviem prečo, keď som merala v rovnaký čas a za cca rovnakých podmienok, nechápem. nechcela by si predsa len skúsiť test? aspoň by si vedela ako sa veci majú.

tinka881
autor
1. máj 2016

@maryennn1 ja som na tom tiez rovnako,tiez mi dnes o nieco klesla teplota.uvidime co zajtra.zajtra testujes opat?

maryennn1
1. máj 2016

@tinka881 nie, už nebudem testovať, počkám si v stredu na tú krv... nebudem sa zbytočne stresovať... ako veľa krát predtým, čo má byť, bude.

matilda72
1. máj 2016

@maryennn1 neboj bude dobre musíme myslieť len a len pozitívne 😉

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 aj ked mi bt o moc neklesla no uvidím zajtra aka bude BT,ved si videla moj graf?

renimac
1. máj 2016

Baby, snazi sa tu este niekto 2,5 roka ako ja? Ako sa z toho nezblaznit? Dovolenku mame aj 2x rocne, kupili a prerabali sme byt, mame vela zaujmov, sportujeme, ale po februarovom mimomaternicovom tehu som fakt mimo. Dufam, ze nova praca mi pomoze...

maryennn1
1. máj 2016

@butterfly333 videla som ten včerajší, ja myslím, že ti neklesla veľa, skús testnúť ak zajtra neklesne, to už by ti ozaj malo ukázať aspoň dúšika 😉

maryennn1
1. máj 2016

@renimac nám sa v auguste 2013 narodil malý po tom, čo som 17 mesiacov predtým prišla o bábo v 6 mesiaci. a začiatkom nového roka 2014sme sa začali snažiť, nie nejako úplne silene, ale proste začali. podarilo a až v decembri 2015 a koncom januára koniec ☹ teraz mám síce paličky, ale aj vééééľky strach, aby to nedopadlo rovnako... ako sa z toho nezblázniť? myslieť pozitívne a veriť, že sa stane čo sa má stať, my svojim strachom aj tak nič nezmeníme.

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 no ak bude zajtra taká ista tak to znamená že ms pride no keby stupla bola by nádej ja neviem nebudem asi testovat.

renimac
1. máj 2016

@maryennn1 neviem, ci sa chcem zmierit s tym, ze nebudem mat ani jedno dieta. Aj keby to tak malo byt.

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 nemáš graf??to je zaujímave že ti klesla o 0,6 bt a si tehu toje super 🙂 u mna ked klesla to neznamená nič dobré

maryennn1
1. máj 2016

@renimac a prečo by si sa s niečim takým mala zmierovať? treba veriť, ja verím, že nám pánbožko požehná ešte jedno... viem, že je to ťažké... po prvej strate sa mi zrútil svet, myslela som, že nikdy nebudem mať deti, no môj mm si nepripúšťaj si takú možnosť a svojou vieru v bábo ma nakazil, takže žiadne myšlienky na to, že ne bude... práveže mysli na to že bude, vizualizuj si aké bude... psychika robí veľa, uvidíš, privoláš si to, na čo myslíš 🙂

maryennn1
1. máj 2016

@butterfly333 nooo nemám, tak ma tá hodnota vystrašila, že som si ju ani nezaznačila do grafu a povedala som si, že od tohto testu už nemeriam bt, uvidím, čo mi povedia po odbere krvi, dúfam, modlím sa, že som ráno teplotu len zle namerala, príde mi to príliš veľký pokles.

zunajda
1. máj 2016

@maryennn1 aj ja by som chcela vidieť Tvoj graf....inak dnes mi je celý deň na zvracanie

renimac
1. máj 2016

@maryennn1 myslela som na babo 2,5 roka a prdlajs 🙂. Predstavovala som si brusko, porod, ako kojim, kocikujem, ako sa blaznime. Asi si predstavujem malo alebo zle. Prepac, ja teraz neviem mysliet pozitivne, ale casom to pride... Manzel je optimista, aj ja som kedysi byvala. Teraz mi to akosi nejde.

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 ja som bola na hematologii vo štvrtok a výsledkyže o mesiac 😕 😕 😕

maryennn1
1. máj 2016

@zunajda dnešnú teplotu som už neznačila

maryennn1
1. máj 2016

@butterfly333 ja som bola minulý pondelok a výsledky budú až 1. 6, skoro ma treslo....

butterfly333
1. máj 2016

@maryennn1 to si dnes kolko Dpo neviem15??