@maminka12345 ahoj, pri provom mimo, som spinila, najprv som myslela ze je to mrcha, potom presla, zase sa trocha ukazala, a take cudne bolesti som mala na konci, ,
pri druhom ktore bolo nedavno, som nemala ziadne, klasicke bezporoblemove tehotenstvo, priznaky nic, ja sa tesila jak blazon- ze mi nic nenííí, ze to je v poriadku, akurat ma trapili Tehu testy, vkuse stale rovnaky duchovia, ako kolajnice boli, ale nie take zeby mi vybili oci, :( a skoncilo to vies ako,,, :( tak ja len preto, radsej ist k lekarovi zbytocne ako dopadnut potom velmi smutne,
@maryennn1 uzasne, moc drzim palce ✊😘
@marienka1703 dakujem moc za odpoved prave ty duchovia na teste ma trapia v utorok idem a dam vediet ako zom dopadla este raz dik
@maminka12345 drzim palce, verím, ze budes ten stastný prípad 🙂
@marienka1703 a este by ma zaujimalo ako to riesili co sa potom deje prisim ta ak mozes napis nech viem na co sa mam pripravit
@butterfly333 áno 15 DPO a veru neskutočne trvá to čakanie na výsledky,... ja nechápem.
Ahojte baby,už sa mi podarilo pridat foto,lebo som na pc. Tie ruzove su horny zo soboty a dolny dnes robeny.Mam pocit,že netmavne ☹ A tie druhe testy su oba z nedele,ale kazda je ina znacka.Neviem co si mam o tom mysliet.Mam strach,ze ide o mimomaternicove.Celu noc som asi kazdu hodinu chodila cikat,asi zo stresu☹neviem ci sa mam objednat na krv.
@tinka881 nestresuj a hlavne neporovnávaj... rovno sa objednaj na krv a tam ti povedia čo a ako, zatiaľ to ber, že si proste tehu 🙂 vyšli testy? vyšli a celkom pekne tmavé paličky, žiadne mmt to nebude, krásne ti stmavli od tých prvých na dolnej fotke. Stresom si nepomôžeš, neprivolávaj si zlé, ale mysli na dobré, hladkaj bruško a čakaj na krv. na základe hodnoty a objednajú na sono.
@butterfly333 tak ako? 🙂
@renimac ahoj moja ja nič test nerobím zatial nie aj ked dnes Bt troška vyskočila na 37,1 no ms príde
@butterfly333 a prečo si myslíš, že príde, keď poskočila teplota? ženská jedna ty máš železné nervy, ja už by som dááávno testovala 😀
@butterfly333 testuj!!! Však tu čakám ako na svoje 🙂.
@maryennn1 ja tiez by som uz testila 😆
@petulik1991 no že??? naťahuje nás tu všetky do jednej 😀
@butterfly333 ale veď mysli na naše nervy aspoň a testuuuj 😀n sama si vravela, že nezzvykne ms meškať a dnes ešte i teplota vyskočila... no mne a to zdá na tehu ako vyšité.
@maryennn1 nechcem testovat aj tak ms príde jato cítim že nie som tehu inak by som už testla davno.Više ked sami ovu posunula takaj ms dnes by som mala byt 13DPo a 34DC
@emakiki to sa lahko povie, ze netestuj a nestresuj..Ja som minule tehu tiez mala zly pocit od zaciatku a testovala som stale ako chora na hlavu. Testy tmavli sice, ale pomaly, este aj digi test mi na 16dpo vravel 1-2.. no a v 8tt babatko odislo 😇
@butterfly333 no veď ako chceš, nenútim ťa, ak to tak cítiš, že teda príde 🙂 a ak ani zajtra nepríde testneš? alebo do kedy plánuješ čakať? a máš nejaké prd ms príznaky, že vieš, že dôjde? a mimochodom tehotne sa vôbec nemusíš cítiť... ja som sa tehotne pri Adamkovi začala cítiť až od 9tt
@maryennn1 príznaky ani pred ms nemám žiadne neviem skusim zajtra podla toho aká bude BT,
@petulik1991 ale dobre, netreba ju strašiť, podľa mňa tie testy tmavnú krásne a ak má niečo zlé prísť, príde to tak či tak... jasnačka, že človek stresuje, ale treba trochu menej sa upínať na to zlé a radšej neriešiť nič a snažiť sa na to nemyslieť, ako už dopredu zlé privolávať 🙂 Hovorím z vlastnej skúsenosti 🙂
@maryennn1 Ja mam zase inu skusenost no :/ Nie nechcem ju strasit, ale ked mam inu skusenost, tak nebudme hovorit opak. Proste ak ma strach a tusenie, ze je nieco zle, tak nech ide ku gyndovi 🙂
@butterfly333 no ak zajtra bude BT vysoká, tak testujes? Lebo prisaham, že ti dojdem test urobiť ja 😀.

@maryennn1 no šak to jak dlho to trva mne povedala že koncom mája si mám zavolat.