@petulik1991 tak to mi je ľúto, ja som bola 4+6tt keď mi brala tu krv 34DC a na 30DC som mala pekný testik, bol slabý, ale nebolo o čom pochybovať a potom už nesilnel... Takze nejako v tedy to skončilo okolo 30 DC 16 DPO
Priznajte sa,ze vy skor na tu tortu chut mate😀...a ty@butterfly33 sa nenechaj vyprovokovat a testni az zajtra . Drzim palecky😀
@petulik1991 Baby mna z vás porazííí ,robím ten krem na tortu a dala som si malu misku no všetok krem mi odtial vyteká von 😀 😀 😀
@renimac
@maryennn1
@blanch12 kakatulik
@emakiki Uz som s tym vysporiadana 🙂 Najhorsie bolo, ze som potratila na vytuzenej dovolenke vo Wallmarte na zachodoch. Co uz..teraz citim, ze to bude dobre 🙂
@petulik1991 skoda, ze sa neda poslat pusa cez tablet 😉
Babulky dakujem mooooooooooc za srdiečko. 🙂
@butterfly333 no moja, raz darmo, nedame ti pokoja 😀
@butterfly333 Mnam, ja som tu este neranajkovala!! Momentalne som na tom tak, ze by som ti celu linku od kremu vyjazdila prstom 😆😆😆
@butterfly333 boze, no to znelo rochu sexisticky, dufam, ze si to pochopila 😂😂😂😂
@petulik1991 ja sice tehu nie som, ale pridala by som sa 😀
@butterfly333 😉
@renimac ako sa smejem 😂😂😂
@butterfly333
@petulik1991 jasne moja pochopila to robím taku obyč sestre tiež ma narodky ale 6.5 no zajtra ide na chatu a chce tam tortu obyč krém s mascaropne a ovocím.
@butterfly333 ach...mnam...test nerobi,ale chutky na fajnotku ano 😀
@petulik1991 kremik pre teba
@butterfly333 och mascarpone milujem!! Uz o tom viac nepis!! Az po ranajkach 😄
@renimac Poprosim, ale az ked sa naranajkujem, lebo mi v stihacke bude nalacno zle 😆
A dakujem za srdiecko ❤
@butterfly333 no ty si ale provokatérka, mňaaaaaam, hneď by som si dala 😀
Jaj baby ja dnes zacinam s Macingovou s tym detoxom..... rano som sa odvazila, lebo vsak treba vediet pociatocnu a kks od februara +4kg zase...... takze za posledne 2 roky to je 25kg+.... cele zle.....😭😭😭
@butterfly333 Zabijem ta, to mi nerooob!! 🤔 😆
@martinaj jooj ty dnes s Mcingovou zacinas a na taketo dobroty sa musis pozerat.Ja by som do plaviek teiz nieco chcela dat dole,ale Macingova nieeee,tie jedla by mi asi vôbec nechutili.Ja hlavne pohyb zaintergrovavaaaam do zivota a vecer nezrat blbosti.To je moj probleeeem.No a pri tom Inofolicu asi tiez velmi neschudnes....neviem preco skoro kazda pise,ze z neho pribera.
@buttefly...posli recept.Ja vôbec nemam fantaziu na plnky.
@petulik1991 😀...jaaasj baby paraaaadne doobedie 😀
@butterfly333 Silvika robi krasne torticky vsak zlatko a preco sa nechas prosit takymto zlatym babam hm? Uz testni aj ja som zvedava🙂 😀 😀 😀 velmi ti to moja prajem aby si dnes nasla // uvidis potom ta budem nasledovat 😉 😉
@maryennn1 no dobre baby už nebudem provokovat ale fajnová ta torta už som ju robila.
@petulik1991
@blanch12
@kakatulik moja uplne jednoducho 2x mascarpone 1x chees cream classic 2xšlahačka 2x stužovač šlahačky a cukor podla chuti.

@petulik1991 potom sa ozvi, keď budete v Ba 😉