@renimac noo mozno ozaj dosla ta spravna chvila.sama neviem.uz som bola prichystana na vsetko na laparku mm na spermio folikumetriu a pod.
@butterfly333 dúfala som,že sa zadarilo a zas nič 😢 ...21DC mám prísť na krv a nejaké testy....lenže vychádza mi to na nedeľu, budem musieť zavolať doktorovi,kedy mám teda prísť,či v piatok al. v pondelok
@veronika1603 my to uz mame vsetko za sebou... Samozrejme vsetko v poriadku. Takze to uz nechavam na vyssiu moc.
mnam, len mi robite chute BABYYYY!! 😠
@renimac tak potom drzim palce...skuste ozaj 4dnove pauzy.mozno to zabere.
@veronika1603 skusime 🙂 aj ked vo vnutri sa modlim, aby sme uz nic skusat nemuseli 😉
@renimac kedy mas dostat?
@veronika1603 fuuu, az o dva tyzdne... Ak bola ovu teda.
@renimac joooj to este daleko.tak uvidis...mozno motyka vystrelila...ked nie stale je tu nadej...
@butterfly333 dakujem za ukazku...vyskusam🙂
baby, myslíte, že zajtra ráno by som mohla testnúť? 11DPO..asi je to ešte skoro, čo myslíte? bože nechce sa mi čakaaaaať 🙂
@nera123 ja som mala 12dpo uz celkom peknu ciarku.takze môžeš
@veronika1603 mam záujem máš ho ešte?
no baby skúsim, chcela som vydržať do stredy, ale neviem sa dočkať už zajtrajška.. aj keď, neviem či sme zachytili ovulu..sex bol až 15DC a 16DC.. uvidíme zajtra 🙂
dám...ale až večer, lebo v robote mávam masaker, na net nechodím,... 😉
@veronika1603 si tu moja? Máš ešte gynex kvapky mam záujem
@renimac ani druhe z pred nedávna sa mi zopakovalo na lavej strane. Kedze pri prvom mmt.mi napriek mmt.lavy vajcovod nechali. Teraz.mi ho uz vybrali kedze sa uz ani zachranit nedal lebo uz praskol. Takze.mi ho vybrali. Ostal.mi este.pravy. vraj je ok. Tak len verit ze.to bude.dobre
@nera123 Jasne zajtra testuj 🙂 Mne 12dpo uz vysla celkom slusna jemna ciarocka
@marienka1703 no som zvedava, ake budu sance s jednym ☹ .... zatial len druha MS za nami, ale dufala som, ze sa podari hned. Uz nechcem cakat 2,5 roka.
@marienka1703 inak baby vie sa preco sa to vajko vie uhniezdit vo vajcovode?
@kakatulik Niekedy sa na to odpoved nepozna a niekedy su nasledok zrasty vo vajcovodoch
@aluska2999 ano moja..zaspala som..mam ho uplne novy cely nerozbaleny...stal 19eur.tak ja neviem 14e aj s postou?
@petulik1991 hmmm dakujem🙂
@veronika1603 no ja som mala od rybky a modré 😀 boli tehotenské a zelené ovu. akože ukazovali ale čiarka bola stále svetlejšia od tej kontrolnej. takže či to znamená niečo zlé tak neviem, aj ked dr. mi tehu potvrdil ešte stále neviem na čom sme lebo bolo vidno len gestačný vak ale tak hádam to neznemená nič zlé
@renimac no ja som mala woman secret, potom voľáke TestStart a tie sú tiež od veci. lebo som si ho robila dnes a to mi už mešká cca 16 dní a čiarka stále nie je ako kontrolná. robila som si ho síce poobede ale aj tak už to aj dr.potvrdil a v nedelu som si urobila rapid clear lebo mi ešte ostal a ten bol poriadne silný ešte aj testovacia bola silnejšia ako kontrolná 😀 no a tento som len tak z recesie chcela skúsiť či po tyždni zosilnel. zosilnieť zosilnel aj tak nie sú čiary rovnaké. skúsim o týžden 😀 lebo to beriem ako prieskum trhu 😀 či vôbec tá čiarka bude rovnaká niekedy, normálne ma to zaujíma 😀

@emakiki Mášu som robila aj ja 😉