@renimac inak ja mám aj ovu one step ale ta čiarka kontrolná je nejaka slabučká 😕 ani ovu mi nezachytili
@butterfly333 ja som mala to iste a v ten mesiac som tehu bola 😉
@butterfly333 takže už vieme, že tieto testy sú na ....prd 😎 treba kúpiť iné a ja som bola rada, že za akú dobrú cenu som ich kúpila už sa ani nečudujem že sú také lacné 😀
@darka252
@renimac
@matilda72
@butterfly333 baby a ake ste mali one step?ja od korytnacky ruzove a mne vzdy teda pekne ukazovali
@veronika1603 ja mam zelene ovu a modre tehu ale tehu neukazal nic a z lekarne hej a ovu ukazovali
@veronika1603 mala som zelene a potom modre
@veronika1603 ja mám zelené ovu (s tými som bola spokojná) a modré tehu... tie nikdy neukázali nič a pritom lady ma ukázali riadne paličky.
@veronika1603 dobre si pamatam, ze som si pisala s Tebou o tom pasiku sv. Dominika? Po akej dobe ti ho poslali? 🙂
@renimac odpisali mi asi po mesiaci a slubili ze poslu.no zatial mi nic nedoslo.zohnala mi ho jedna mila osobka odtialto z normalneho obchodu so svatymi vecami
@renimac ale zas kolegyni ho poslali...nejde ani tak o pasik ako o tu modlidbu co sa treba modlit
@butterfly333 ja som dnes začala krvácať 😢 ...Tebe držím palce,aby to bolo tehu
@butterfly333 inak aj ja pečiem torty 😉
@zunajda waaaaau si šikulka nádhrené suuu 😉 😉 😉
@veronika1603 tak ja sa modlim posledne mesiace stale.... Podla mna je jedno aka je to modlitba, hlavne ze je uprimna 😉.
https://www.modrykonik.sk/blog/emakiki/album/mo...
Volako ste sa tu rozbehli s tymi tortami, tak pridám aj ja svoje, zatiaľ len tri 😉
@zunajda to vážne ☹ ☹ to mi je luto moja ja stále nič ale neboj aj mna to čaká zajtra alebo pozajtra.
@renimac moja ja sa modlím každy večer a každy rok chodievam do Marianky na pút.verím že niečo pomože.Bola som aj v Litmanovej na puti.
@butterfly333 no ja som bola uz aj hladkat sibirske tigre v klietke, zevraj to pomaha... Potom zas objednala mandaly, teraz pasik sv. Dominika... Kamoska mi dala prasok z jaskyne mlieka z Jeruzalema, kam sa chodia modlit bezdetne pary. Viac uz urobit neviem 🙂.
@butterfly333
@renimac aj ja si to myslim.ze stačí uprimna modlidba k bohu..a baby my sme v ten mesiac len dvakrat dali sex.raz 5dni pred ovu a raz den pred .inokedy kazdy druhy den az mi z toho sibalo.ked to neslo takto tak reku skusime malo.inak keby mal niekto zaujem o gynex mam novy nenacaty.na cene sa dohodneme
A stale sa bojim ci je vsetko ok.vo stvrtok idem na poradnu na krv a knizka uz by mala byt.modlim sa stale..
@veronika1603 ak to nevyslo teraz, tak dalsi cyklus aj my tak skusime 🙂
@renimac a zaspala som s vylozenou ritou vankusom a tak som zaspala.ani som sa nepohla.zazrak bol ze sa mi nechcelo cikat.sprcha a wc bolo az rano.
@veronika1603 tak s tym podlozenim a sprchou to robim uz davno... Ale skusime este tu abstinenciu. Aj ked vo februari sa zadarilo prave ked sme sexovali aj 2x denne. Tak uz neviem.

@renimac no a ja som stresovala ako pipi, že čo nesilnie 😀 kebyže to viem tak mám kľudnejšie dni 😉 😉