icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

pepka123
3. máj 2016
aluska2999
3. máj 2016

@pepka123 gratulujem 🎊 veľa zdravíčka

simonezet
3. máj 2016

@pepka123 jeeeejo. Posielam ti veeela pusiniek a moc sa tesim🙂. Budes mat lepsi termin porodu ako ja🙂 paraaaada😘

tinka881
autor
4. máj 2016

Dobre ranko babulky.Mne ten test vobec nesilnie ☹mam strach,ze to bude mimomaternicove.Ku gyn som objednana az bud.stredu,lebo gyn ma dovolenku.

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 a robíš stále tú istú značku a obdeň? lebo HCG rastie každý druhý deň

tinka881
autor
4. máj 2016

@maryennn1 robila som tu istu znacku.Na foto je prvy test sobota,pondelok a dnes spodny. Ja pocitam podla grafu dpo,tak ani neviem ci dobre pocitam,lebo ovu test som pozitivny nevystihla

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 ja by som na tvojom mieste prestala testovať, objednala sa na krv. Tam ti najlepšie povedia. možno že už ti silnejší test ani neukáže. Ale teplota ide krásne hore, takže sa podľa mňa nemusíš báť. Objednaj sa k dr. a máš to na istotu, ako takto testovať a báť sa či je to ok, ja som dnes ráno bola na krv, výsledky budú okolo tretej 😉

tinka881
autor
4. máj 2016

@maryennn1 vcera som volala s gyn.Ma dovolenku az buducu stredu mam dojst.Do vtedy ma moze aj porazit 🙂brusko si stale hladkam a prihovaram sa k nemu aby vsetko dobre dopadlo.Drzim ti silno palceky a potom daj vediet

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 a nemôžeš skočiť k inej? veď určite má zastupujúu dr. čo ti len krv odoberie, ďakujem za palčeky.... ja veľmi túžim aby to tentokrát už vyšlo. A tiež si hladkám brucho a dohovár mu, aby mi len pekne rástlo 🙂

tinka881
autor
4. máj 2016

@maryennn1 povedal,ze k druhej ne,ze to neni akutne.Uz ma napadla aj pohotovost,ale co by som tam povedala?nechcem si vymyslat,ze ma nieco boli

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 no môžeš ís k druhej a povedať, že tvoj má dovolenku a nechať si zobrať krv, ja som raz tak urobila, môjmu som nič nepovedala a vzal mi krv ešte raz a hodnoty som si potom porovnala... aspoň som vedela, že hg stúpa.... neviem, zlatko, toto čakanie je najhoršie ja viem, ale nič iné nám neostáva.

tinka881
autor
4. máj 2016

@maryennn1 tieto testy som kupovala v rakusku v jednom obchode,nie drogerii,tak rozmyslam,ci nevyskusam inu znacku.Toto cakanie ma nici a strasne pomaly ide cas. Stale som unavena len by som stale spala

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 aj ja som unavená, ale ja som vždy 😀 no skús kúpiť v lekárni dr. max ak tam takú máte, ale testovaním sa podľa mňa ešte viac stresuješ

tinka881
autor
4. máj 2016

@maryennn1 dr max su najlepsie?

petulik1991
4. máj 2016

@tinka881 Dr Max su super 🙂 Aj Pepino..tie predavaju aj v Bille

monicka2510
4. máj 2016

@tinka881 ale ako pekne ti vychádzajú testy, sa nestresuj zbytočným testovaním , ja mám tiež všetky príznaky, rano mi byva ťažko minúlu sobotu na oslave mi neskutocne prislo zle s pečeného prasiatka, od nedele ma zacali bolieť prsia a som neskutocne unavena, a bazalka 37.,2 v praci som teraz len ani nie 3 hodinky a mam pocit akoby som tu sedela už minimálne 12, a tiez ma moja doktorka dovolenku a musim cakat do buduceho tyzdna a test som si naposledy robila este pred 2 tyzdnami a to som mala len straasnu unavu a stale bazalku zvysenu, že pod 37 nesla a neste mi test nic neukazal, aj ked som si ho robila vzdy az poobede , tiez ma laka si ho teraz po 2 tyzdnoch urobit opat ,ale nechcem byt sklamana, preto chcem pockat az na krv, aj ked ta bazalka a straaasnaa unava a bolest prs neviem mozno si jeden kupim a zajtra rano spravim, lebo to cakanie je najhorsie asi, drziim palce

petulik1991
4. máj 2016

@monicka2510 Ja by som testovala. Aj gynekologicka sa ta opyta najprv, ci si si robila test 🙂

tinka881
autor
4. máj 2016

@monicka2510 ty si este vobec netestovala?ta obdivujem,ja by som nevydrzala.kolko ti meskaju?asi sme na rom rovnako plus a este aj gyn maju naraz dovolenku 🙂musime verit

mima177
4. máj 2016

@tinka881 Vyskúšaj si digitálny test. Ukáže ti počet týždňov a ukludnis sa. Ja som bola 30 dpo a stále sa mi nedala ciarka nejaká tmavá oproti kontrolnej. HCG ti môže zobrať aj tvoj obvodný lekár. Ja si myslím, že testy mas ukážkové. Mala som podobné.

darka252
4. máj 2016

@lucy717 cauko, no co skusala si? mna to uz taha.... takto vyzeram 🙂

maryennn1
4. máj 2016

@tinka881 no ja som vždy s nimi bola spokojná 🙂

darka252
4. máj 2016

@maryennn1 a tie testy dr. max su 10tkove? tiez ich kupujem ale nikdy som si nevsimla aka je to citlivost 🙂

maryennn1
4. máj 2016

@darka252 vieš čo ani ja som si nevšimla, ale podľa mňa áno, lebo ukazujú už aj 10- 11 DPO a to HCG ešte dosť nizke

veronika1603
4. máj 2016

@tinka881 mojo kup pepino...urob zajtra rano a potom za dva dni.a musi stmavnut.mne stmavol.hcg stupa obden o dvojnasobok.držím silno palce a modli sa

tinka881
autor
4. máj 2016

@mima177 a keby bolo nahodou mimomat.tak neukaze v kt.tt som?trosku si ma ukludnila🙂ach jaaaj,nech uz je to uspesneho konca...

monicka2510
4. máj 2016

@petulik1991 ved ja uz som dohodnuta s doktorkou, nakoľko som specificky pripad 🙂 pretoze v rodine aj moja mamina aj moja teta na zaciatku nevedeli , že cakaju baby a mavali az priblizne to 4-5 mesiaca menstruaciu, preto netestujem a pockam si na krv, testovala som naposledy pred uz vyse 2 tyzdnami a vtedy sa nic neukazalo, len potom zacali priznaky, ale zajtra rano to skusim a uvidim 🙂

tinka881
autor
4. máj 2016

@veronika1603 vyskusam teda pepipo.rozmyslam nad digitalnym,tak este uvidim ako sa poobede rozhodnem.

monicka2510
4. máj 2016

@tinka881 ja sa nemôžem spoliehať na to či mi meškajú ,alebo nie , som specificky pripad, že v rodine ženy mavajú menstruaciu nepravidelnu cyklus medzi 28-38 dni a hl. mamina aj teta , sesterka a tak mavali menstruaciu az do cca 5 mesiaca, co bolo neuveritelne, ale na svete som ja aj sestra aj bratranci a vsetci sme zdravi 🙂 jj ja verim, ale nepripustam si ani jednu moznost, aby som nebola sklamana, ´bazalku mam uz min 3 tyzdne nad 37,2 a je staale rovnaka a nemeni sa , unava, bolest prs , som viac hladna a hl. ja co som neranajkovavala som nemohla tak teraz sa musim rano vzdy najest, drzim palce

darka252
4. máj 2016

@maryennn1 no to si ma teraz nabudila.... ja som dnes 11dpo tak aby som to skusila ..... ale uz som to rano presvihla tak mozno zajtra. MS by teoreticky mala prist cez vikend 😒

darka252
4. máj 2016

@monicka2510 3 tyzdne bazalka neklesla? tak to by sme mohli teoreticky blahozelat.... preco nechces testovat, budes kludnejsia a vela za to nedas. 🙂